Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Rozchazeli, ale rozejití jsme nebyli…
Ale přesto je to jiná situace, než kdyby byli jako hrdličky. To bych se taky ptala proč. Ale zakladatelka s ním nespala jen si krátila dlouhou chvíli, když spolu nebyli.To dělá x lidí a mají dobrý vztah, natož takhle.
@Anonymní píše:
No právě, když si to otočím a ta představa, že se rozcházíme a on má myšlenky na to nabalovat jinou místo aby přemýšlel apod, to by mě ranilo…já se přiznám, že nevím, jestli bych odpustila
Tak ho tět pochop, mocti držím palce at vše dopadne dobře
Já teda budu asi v opozici, ale já se mu nedívím. Vy máte krizi, definitivně jste si neřekli, že končíte a ty hned navazuješ někde jinde. Možná to byl jen flirt, ale když bych měla problém ve vztahu, tak ho budu řešit nebo se z toho léčit a ne hned flirtovat jinde, to by byl pro mého parnera ukazatel toho, že mi vlastně na našem vztahu moc nezáleželo
@ynax píše:
Já teda budu asi v opozici, ale já se mu nedívím. Vy máte krizi, definitivně jste si neřekli, že končíte a ty hned navazuješ někde jinde. Možná to byl jen flirt, ale když bych měla problém ve vztahu, tak ho budu řešit nebo se z toho léčit a ne hned flirtovat jinde, to by byl pro mého parnera ukazatel toho, že mi vlastně na našem vztahu moc nezáleželo
Sice to není OK, ale je to jen virtuální flirt. Pokud by se s ním sešla a vyspala by se s ním, bylo by to něco jiného. Vždyť píše, že o něj neměla zájem, jen se bavila. Pokud partner vyčetl, že se ani nesešli, mohl by to pochopit.
@jannina1 píše:
Ale přesto je to jiná situace, než kdyby byli jako hrdličky. To bych se taky ptala proč. Ale zakladatelka s ním nespala jen si krátila dlouhou chvíli, když spolu nebyli.To dělá x lidí a mají dobrý vztah, natož takhle.
Hele něco si psát a posílat lechtivé fotky a pod. je docela rozdíl ![]()
Kdyby to byl alespon někdo z chatu, ale když ví, že o znám a že se o mě i snaží… ![]()
@Anonymní píše:
Rozchazeli, ale rozejití jsme nebyli…
Ale na rozchod to vypadalo ne,?
@Anonymní píše:
Kdyby to byl alespon někdo z chatu, ale když ví, že o znám a že se o mě i snaží…
Jo takhle, já myslela, že je to někdo anonymní.
@Anonymní píše:
Kdyby to byl alespon někdo z chatu, ale když ví, že o znám a že se o mě i snaží…
No tak to je problém ted, když ví že se znáte a viděli jste se nahý, ve
spodním prádle, nevím ![]()
Jiný by bylo kdyby jste se neznal ale takhle, holka držím pěsti ![]()
Jéžiši kolik Ti je?
já nevím i když jste byli v rozcházecí fázi tak hned posílat fotky někomu jinému, ještě k tomu společnému známému
to je blbost jak vyšitá. Osobně bych to neskousla, právě proto že to je společný známý a já bych měla pocit že si ze mě bude dělat za zády pr.el a cítila bych se trapně.
@K.Black píše:
Jéžiši kolik Ti je?já nevím i když jste byli v rozcházecí fázi tak hned posílat fotky někomu jinému, ještě k tomu společnému známému
to je blbost jak vyšitá. Osobně bych to neskousla, právě proto že to je společný známý a já bych měla pocit že si ze mě bude dělat za zády pr.el a cítila bych se trapně.
není to společnej známej, jen můj
A opravdu chceš navazovat vztah, který už předtím nestál za nic. Sice to teď chvilku klapalo, ale víš určitě, že by to pak nebylo zase ve starých kolejích? Znáš to o tom rozbitém talíři… ![]()
Nevím víc o historii vašeho vztahu, tvém věku a případných vzájemných závazcích. Ale osobně bych to vzala jako šanci ukončit problémový vztah. Já se tvému příteli teda vůbec nedivím, zvlášť, jestli jste si na tom FB vyměňovali i fotky, to by i na mě bylo silné kafe. Měla jsi pro to nějaký důvod, třeba i podvědomě. Právě i jak píšeš, že jsi potřebovala zvýšit sebevědomí. Zároveň ti samozřejmě přítel nemá co lézt do soukromí, to také o něčem svědčí… myslím, že vzájemná důvěra je narušená, byla pravděpodobně i před tímhle incidentem a tu není vůbec lehké vzít zpět. I pokud se to teď mezi vámí ‚urovná‘, nastane ti období strachu, že si to přítel rozmyslí, bude to neustále vytahovat, budeš se trápit ještě víc než teď.
Já sama jsem několik let žila v nefunkčním vztahu, stále jsme se rozcházeli, vraceli k sobě, bála jsem se být sama a myslela si, že tehdejšího přítele mám ráda. Teď, když to vidím s odstupem, vidím, že to byly ztracené roky života a můj nový přítel, nyní už manžel, mi ukázal, jak má vypadat spokojený, harmonický a vyvážený vztah, bez neustálých hádek a podezírání, bez neustálého strachu, zda vztah vydrží…
No právě, když si to otočím a ta představa, že se rozcházíme a on má myšlenky na to nabalovat jinou místo aby přemýšlel apod, to by mě ranilo…já se přiznám, že nevím, jestli bych odpustila