Týden do ovulace - nedočkavost

43
5.7.13 22:08

Tyden do ovulace

Ahoj holky.Tak jsem zase už celá nedočkavá než přijde ovulka. Tentokrát to musí vyjít prostě. V srpnu má mrcha vstup zakázán :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
5.7.13 22:10

Jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.7.13 22:13

Rok a něco a hrabe mi z toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.7.13 22:18
@raspuska píše:
Rok a něco a hrabe mi z toho

chapu, jsem na tom podobne, my od dubna(2012) s jednim nevydarenym :( tak ze ted od unora nanovo, ale uz jsem laxní, kaslu na to, ono to nejak dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
5.7.13 22:19

Kamarádka se přez dva roky snažila, byla z toho ceá nesvá. Už s ní nebyla ani dobrá řeč. Pak se na to už vykašlala a že s dítětem ještě počkají, konečně se uklidnila a byla s ní zase zábava:) a hup za dva měsíce zjistila, že je v tom :) třeba to chce se nad tím tak nenervovat, ale věřím, že se na miminko těšíš :hug:

• Citovat
  • Upravit
43
5.7.13 22:23

Já vim holky jenže mě nejde nemyslet na to ani v práci ani když se jdu bavit.Jsem pako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.7.13 22:24

Ale každej měsíc beru jako novou šanci. Jen aby jich už nebylo moc. Nejlíp tenhle jako poslední čekací :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.7.13 22:25
@raspuska píše:
Já vim holky jenže mě nejde nemyslet na to ani v práci ani když se jdu bavit.Jsem pako

a resis to s dr, kdyz je to pres rok? jinak to znam, nejde to uplne vypustit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.7.13 22:30

Ne on mi řekl že jsem ještě mladá a blalbla.Bude mi 24 za 2 měsíce tak si myslim že až tak mladá na to nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
5.7.13 22:33
@raspuska píše:
Ne on mi řekl že jsem ještě mladá a blalbla.Bude mi 24 za 2 měsíce tak si myslim že až tak mladá na to nejsem

tak to bych zmenila doktora, ve 24 se mi narodila dcerka…vsude po roce snazeni delaji nejaka vysetreni. hormonalni profil, utz, spermio…dupni si, nebo si najdi jineho dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
5.7.13 22:34

Ze své zkušenosti Ti můžu napsat, že s manželem jsme se „snažili“ rok a půl 8o a to jsem byla opravdu hodně mladá - v tu dobu mi bylo 20. Když už jsem vzdávala šance - manžel je starší - dala v práci výpověď, že půjdu někam kde bude líp, tak mimčo dorazilo - popravdě opravdu v blbý čas, kdy já byla bez práce - vlastně mi to až vyrazilo dech :-D

• Citovat
  • Upravit
3478
5.7.13 22:37
@alli_li píše:
Ze své zkušenosti Ti můžu napsat, že s manželem jsme se „snažili“ rok a půl 8o a to jsem byla opravdu hodně mladá - v tu dobu mi bylo 20. Když už jsem vzdávala šance - manžel je starší - dala v práci výpověď, že půjdu někam kde bude líp, tak mimčo dorazilo - popravdě opravdu v blbý čas, kdy já byla bez práce - vlastně mi to až vyrazilo dech :-D

to už tak bývá, ja nastupuju v srpnu zpět po materske, uz vidim, jak se to povede, az tam budu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
5.7.13 22:38

@Brambůrka10 No taky ho změnim. Nechci bejt zlá ale pokaždý když od něj potřebuju pomoc tak mě odbyde :pocitac: Taky si myslim že po roce už se to řešit má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
5.7.13 22:39

@Brambůrka10 s tím bych 100% počítala, že se to povede :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1767
5.7.13 22:39
@Brambůrka10 píše:
tak to bych zmenila doktora, ve 24 se mi narodila dcerka…vsude po roce snazeni delaji nejaka vysetreni. hormonalni profil, utz, spermio…dupni si, nebo si najdi jineho dr..

Naprosto souhlasím. Co ti má kdo mluvit do toho, jestli jsi mladá na dítě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital