Kdy u vás došlo k uhnízdění?

Anonymní
4.7.13 15:44

Kdy u vás došlo k uhnízdění?

Zdravím, zajímalo by mě, kdy u vás došlo k uhnízdění, případně jestli je tu někdo u koho k němu došlo až 14 dpo?
MS jaksi nedorazila, normálně chodí už 12-13 dpo a nyní došlo 14 dpo k malému poklesu BT ale ne natolik výraznému jako před MS - pouze o 0,1 a ke krátkému zašpinění a pak zase ticho po pěšině a MS nic :think: tak by mě zajímalo zda je možné aby to bylo uhnízdění? :think: :nevim:
Děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6661
4.7.13 15:54

Doba nidace trvá 5 - 9 dnů - po oplodnění. 14 dpo je už celkem pozdě, sliznice bývá už přestárlá. Já u prvního těhotenství nidaci nijak nezaznamenala, měřila jsem BT a žádný pokles nebyl (navíc 0,1°C nic není), teplota pořád nahoře až do potvrzení těhotenství v 6tt - pak už jsem neměřila. U druhého těhotenství jsem BT neměřila, ale týden po oplodnění mě na hodinu přepadly velké MS bolesti. Byla jsem zrovna na jednání a říkala si, co to je? MS jsem čekala až za týden, samozřejmě to po hodině přešlo a já to pustila z hlavy - o týden později MS už nedorazila a na mě na testu vykoukly // :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.07.13 v 16:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
4.7.13 15:59

Nevím, kdy došlo k uhnízdění, ale v den očekávané menstruace jsem měla lehké špinění, do té doby vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
4.7.13 16:07
@benjaminek píše:
Nevím, kdy došlo k uhnízdění, ale v den očekávané menstruace jsem měla lehké špinění, do té doby vůbec nic.

Ono to špinění nemuselo být právě ze zahnízďování, ale místo MS ;), která třeba už nedorazí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
4.7.13 16:09

Já jsem 7DPO slabounce zašpinila, pak další den nic a pak další 2 dny zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciana2527
4.7.13 16:12

Ahoj holky, beru 2.měsícem clostilbegyt a utrogestan, včera asi byla ovu (podle testu), dnes jsem vzala utrogestan (16dne od zacatku MS) a mám křeče v břiše už od včera..Pochopitelně jsme měli sex, aby jsme nic nezanedbali, když byla OVU..měla to některá z vás? První měsíc jsem ani nevěděla, že něco beru a teď mě bolí břicho jako by to mělo příjít..nebo myslíte, že kdybych otěhotněla během 3dnů, že bych to takto cítila, že se tam něco děje? Ale to se mi zdá jako blbost :zed: díky za zkušenost kazdou :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.13 16:29

@bartsch děkuji za odpověď…chm chm chm… já právě měla v den vynechání Ms na testu bílo a včera 14 dpo přišlo to špinění a jak rychle přišlo tak rychle odešlo… někde v nějaké poradně jsem četla, že právě může být až 14 dpo… njn tonoucí se stébla chytá :zed: zakladatelka…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.13 16:31

Všem děkuji za odpověď… zakladatelka…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.13 17:54

U mně až 13 dpo :palec: držím palce.

• Citovat
  • Upravit
1839
4.7.13 19:11

Tak držím palce, aby jsi se tu brzo chlubila se // na testíku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.13 19:37

@olinka11 děkuji :hug:…zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
128
5.1.15 12:10

Uhnízdění (kolikátý den) - zkušenosti

Ahoj holky, chtěla bych znát váš názor (především názor holek, které uhnízdění vajíčka nějak pocítily). Neplánovaně jsem otěhotněla, což mi vůbec nevadí (spíš naopak) ale zajimalo by me, jaky den je nejpravdepodobnejsi - kvuli prenaseni, ale tak celkove.

Cyklus mam 25-27 dni, ovulaci citim vetsinou ten 13 den, ale popravde jsem to nějak nesledovala. Tím, že jsem těhotna jsem si byla jistá hned s prvnimi příznaky - 17 den cyklu (v pondělí ráno) mě probudila bodavá bolest v pravé straně podbříšku, jakoby mi tam někdo zabodával jehlu. Za celý život jsem neměla podobný typ bolesti, tak mě hned napadlo, že jsem těhotná. 18 DC neskutečná podrážděnost, náladovost, unava, 19 DC růžový hlen (přikládám to nidačnímu krvácení), 22 DC tvarohovitý hlen (jednorázově), vše provázeno náladovostí a děsnou únavou. 24 DC duch na testu, 31 DC potvrzeno doktorem těhotenství. Mám tři termíny početí a chtěla bych se zeptat vás zkušených, jaký je podle vás nejpravděpodobnější:
1. Styk 8 DC, zde by spermie musely čekat nějaký den na vajíčko a ovulace by byla zhruba 10 DC. UZ se shoduje s tímto termínem
2. Styk 13 DC
3. Styk 15 DC, zde už by to však popřelo teorii uhnízdění (co se počtu dnů týče)

Původně jsem si myslela, že jsme to s přítelem sfoukli 13 DC, ale pak jsem nad tím přemýšlela a přeci jenom je k uhnízdění potřeba více dnů, takže se nakonec přikláním k první variantě, ale možná je to totální blbost, bo jsem v tomto ohledu lama :) Každopádně je tam rozdíl týden a vzhledem k tomu, že za dva měsíce rodím, tak už začínám přemýšlet nad přenášením atd. a proto tato diskuze.
Děkuji za vaše názory a zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
5.1.15 12:30

@Elleila
jestliže máš cykly 25-27 dní (já také) a ovulaci obvykle 13DC (já také), tak tomu tak bylo nejspíš i tento cyklus, ne? Ovulace 10 DC je při této délce cyklu podle mě brzo, navíc 24 DC už bys asi měla pěkné //, nejen ducha. spíš ten 13.den už bylo vajíčko na cestě a hned se oplodnilo.
Nicméně to je odhad ve stylu věštění z koule ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
5.1.15 12:50

@jajda32
tou ovulací si nejsem jistá, měla jsem stresy kvůli svatbě, tak jsem ji nevnímala. Nikdy jsem to přesně nepočítala, byla jsem smířená s tím, že pokud budeme chtít mimčo, budu muset na umělé oplodnění (dle dr.). Počítáš to? Míváš to přesně ten 13. den?
Taky mi přišel nejpravděpodobnější 13DC, ale v tom případě by vajco na uhnízdění mělo jen 4 dny (přesně 3,5) a to mi přijde málo. Podle toho, co jsem četla, se v těchto dnech teprve dělí buňky a vajíčko se uhnizduje až okolo 7.dne.
Každopádně jak říkáš, je to jako věštění z koule :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
5.1.15 13:01

@Elleila
nepočítám, měřila jsem bazální teplotu, takže proto vím, kdy mívám ovulaci.
ta bolest 17 DC vůbec nemusela být zahnízdění, to myslím ani nikdo jako bolest nepopisuje… takže podle mě co píšeš nemusí být tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí