Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jajda32
a můžu se tě ještě zeptat ohledně té ovulace - pokud jsi tu bazálku měřila dlouhodobě, vyšlo ti to každý cyklus stejně na ten 13 den?
Moc díky ![]()
@Elleila
nevyšlo, nemám cykly stejně dlouhé. mám 25-27 dní. když byl cyklus 25 dní, byla ovulace většinou už 12.den. Při 27 dnech někdy i 14. den. Většinou (tedy aspoň u mě) je stejný počet dní od ovulace k menstruaci. Cyklus je někdy delší právě proto, že ovulace je později. akorát to dopředu nevíš, jak bude dlouhý že
To jsem vypozorovala akorát zpětně. Taky jsem měla někdy cyklus i 22 dní výjimečně a to byla ovulace 11.den.
Nikdy me nenapadlo to sledovat. Zbytecne starosti. At uz k poceti doslo kdykoli, v zadnem pripade to neovlivni prubeh tehotenstvi nebo porod.
Prosím o radu, dne 6.9 jsem měla menstruaci a poté 18.9 a 22.9 jsem měla styk. Test mi ukazuje slabou čárku a digitální 1-2 týden. Kdy jsem otěhotněla teda ![]()
Dobrý den, mam dotaz.. Menstruací mám po 25 dnech.. 12 DPO jsem měla růžový až hnědý výtok. To bylo ve čtvrtek, celou dobu jsem chcilku spinila a pak zase nic a zase jo a v neděli měla přijít MS a přišlo slabé krvácení chvilkama je i dost silné, ale neni to jako každá menstruace, toto zažívám poprvé, můžu se zeptat zda je ještě šance aby se mi objevily 2 čárky, dělala jsem dnes ráno tt a a negativní. Děkuji za radu ci odpověď ![]()
@Mil_ka_Mil ano. 8dpo jsem měla teplotu nižší, ale stále byla vyšší než teploty před ovulaci. A potom už zůstala nahoře.
@Smutneslunicko55 píše:
Ahoj,je zde někdo kdo by mi poradil? děkuji
Ano. Když budu vědět.
Děkuji.Cykly jsou 28-34dní,ms většinou 3-4dny.Poslední ms byla 15.9 a trvala do 18.9..od 12dc do 14dc jsem cítila píchání v podbřišku a ten 14dc,jsem měla i takový táhly hlen,ale nebyl nijak hustý.14dc bylo i tulení (ale nevím zda to mohla být ovulace,je to mozny,když cyklus byl 34dni?)podle kalkuc.plod.dny mi vychází ovulka jindy,ale asi se podle ní nedá moc řídit.Pak bylo tulení 4,5,6 a to i vycházelo na plodné dny vc.ovulky.ted jsem 29dc a dva dny mám špinění,takové hnědé,střídavě rano se objeví,pak třeba dvě hoďky neni,pak se zas objeví,chvilka mi i poboliva v podbřišku, taková táhla bolest,někdy sem tam píchne,bt měřím až tento cyklus.Zajimalo by mi zda je možné že by to mohlo být těhu.?O Mimi se snažíme 2roky,loni jsme o mimi přišli.A už jsem vcelku z toho zoufalá.dekuji za odpověď ![]()
Ještě jen dopíšu,že ty dny 4,5,6.10(20,21,22dc)je větší pravděpodobnost,že by byla ovulka tady? děkuji
@Smutneslunicko55 píše:
Děkuji.Cykly jsou 28-34dní,ms většinou 3-4dny.Poslední ms byla 15.9 a trvala do 18.9..od 12dc do 14dc jsem cítila píchání v podbřišku a ten 14dc,jsem měla i takový táhly hlen,ale nebyl nijak hustý.14dc bylo i tulení (ale nevím zda to mohla být ovulace,je to mozny,když cyklus byl 34dni?)podle kalkuc.plod.dny mi vychází ovulka jindy,ale asi se podle ní nedá moc řídit.Pak bylo tulení 4,5,6 a to i vycházelo na plodné dny vc.ovulky.ted jsem 29dc a dva dny mám špinění,takové hnědé,střídavě rano se objeví,pak třeba dvě hoďky neni,pak se zas objeví,chvilka mi i poboliva v podbřišku, taková táhla bolest,někdy sem tam píchne,bt měřím až tento cyklus.Zajimalo by mi zda je možné že by to mohlo být těhu.?O Mimi se snažíme 2roky,loni jsme o mimi přišli.A už jsem vcelku z toho zoufalá.dekuji za odpověď
A ovulační testy nepoužívás? Těžko říct, kdy byla ovu, kazda to má ještě. Nemusí být nutně v půlce cyklu. To špinění to je taky těžko říct, může to být klidně tehu. Já taky špinila v očekávanou MS a byla jsem těhotná. Přeju, aby vám to vyslo ![]()
@Aotearoa ovu testy jsem nezkoušela,bt jsem začala měřit, až teď,tak se podle toho asi moc taky nepozná,měřila jsem od 5dc mám být 36,7az do22dc je 36.7 ,a 23dc to skočilo na 37,pokud další 4dny 36,8,pak 36,9 a dnes 37,3.