Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Prosím o radu. Jsou tyto šaty vhodné do Národního? Nebyla jsem tam už asi 10 let a vítala bych (zvlášť teď na mateřské
) příležitost obléct si hezké šaty ![]()
Ovšem okolí mě odrazuje, že dneska se do ND chodí v obyč pouzdrovkách, sukni, někdo v džínách…
Budu za exota? ![]()
Jedná se o operu. Na činohru by to asi bylo moc…
Děkuji ![]()
Na večerní představení opery mi vhodné přijdou. Naopak přijít tam v džínách je vrchol buranství. Bohužel i ty džíny tam potkáš…
Ja bych v nich sla klinde i do obycejneho mestskeho divadla. Exoti jsou ti, kteri prijdou v dzinach. A to jsem si teda myslela, ze by je do narodniho nepustili!
@Markétka111 Bohuzel pustili. Klidně na vánoční balet. Nevěřila jsem vlastním očím…
Jsou krásné a vždy je lepší být v oblečení, které je o třídu výš než přijít oblečen v něčem o třídu méně. Vem si je a užij si to! ![]()
@Markétka111 Taky bych řekla. Prý ale zvlášť na balkonech to tam jsou samé džíny a batoh…
Za sebe si myslím, že není problém být „overdressed“, zároveň ale nerada nějak moc v tomto smyslu vyčnívám.
I červená barva je teda trochu mimo mou komfortní zónu, ale chci zkusit něco nového:).
Musím jen souhlasit,, šaty jsou krásné a vhodné
. Užij si to
@helen7 píše:
Prosím o radu. Jsou tyto šaty vhodné do Národního? Nebyla jsem tam už asi 10 let a vítala bych (zvlášť teď na mateřské) příležitost obléct si hezké šaty
Ovšem okolí mě odrazuje, že dneska se do ND chodí v obyč pouzdrovkách, sukni, někdo v džínách…Budu za exota?
Děkuji
Jedná se o operu. Na činohru by to asi bylo moc…
Určitě ANO. Šaty jsou překrásné! ![]()
Vhodné určitě jsou. Ale příprav se, ze budeš asi jediná, kdo tam bude mít “velkou večerní”
A ostatně, kam jinam takové krásné saty vynést, než na operu
![]()
Tak to bohužel proste je, vetsina je těch, co se vhodně oblict neumí a přijde tak, jak jsi psala.
Vubec nebudes jedina ve velke vecerni
dobra volba. Na vanocnich predstavenich chodi lidi hezky obleceni i odpoledne, nejenom vecer.
Potkas tam lidi i v dzinach, nebo upletovych pouzdrovkach, saku a tricku atd…ale vetsina bude, jak ma byt.
@nozu píše:
@Markétka111 Bohuzel pustili. Klidně na vánoční balet. Nevěřila jsem vlastním očím…
Do divadla jsem šla ve svátečních kalhotech, žádné rifle nic takového, a v halence, střevíce… a měla jsem blbý pocit jestli nejdu moc obyčejně, no a vedle slečna ty trhané džíny a žabky ![]()