Tyto šaty do ND?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10141
16.11.21 20:26

@helen7 ano, pěkné šaty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
16.11.21 20:31

V lete jsem byla v Jihoceskem divadle v kratsich společenských satech, manzel v kosili a kalhotech od obleku a byli jsme tam jak dva exoti.. Vsude samy buraci v riflich a dokonce v kratasech :nevim:

Zakladatelko, vezmi si je, jsou krasne a vhodné. Ale pocitej, ze tam budes stredem pozornosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
16.11.21 21:07
@Zvonielka píše:
Vubec nebudes jedina ve velke vecerni :kytka: dobra volba. Na vanocnich predstavenich chodi lidi hezky obleceni i odpoledne, nejenom vecer.
Potkas tam lidi i v dzinach, nebo upletovych pouzdrovkach, saku a tricku atd…ale vetsina bude, jak ma byt.

Já jsem v Praze v divadlech potkala snad jen par žen ve večerní robe, konkrétně si tedy vzpomínám jen na jednu :P (ale trochu jsem přidala, přece jen člověk zapomíná a nevidí úplně všechny)

Jo, v dlouhých šatech jich tam bylo sice víc, ale ne všechny dlouhé saty se daji považovat ze večerní róbu, dost lidi nevidí rozdíl (však je to dlouhý a stalo to dost peněz, tak co, na pláž nebo na operu to je fuk :lol: )

Sama jsem se nikdy neodvážila moje dlouhé saty vytáhnout, ale ony jsou spíše už na white tie než běžně na večer, jsem se v obchodě nechala kapanek unést. Ale vzala jsem si zlaté brokatove se skladanou sukni ke kolenum a lodičky a i tak jsem se cítila jako dost velkej exot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková