Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
IUI je inseminace, prostě ta nejméně invazivní metoda umělého oplodnění, pokud má tvůj přítel asthenozoospermie, tak by to mohlo pomoci. Ono se vždycky postupuje od toho jednoduššího, k tomu těžšímu. Problém tvého přítele se dá ovlivnit vitamíny, u mého manžela zabral Reproman a koenzym Q10, ale můžete zkusit i selzink (nejlevnější) nebo Folandrol (nejdražší, ale v centrech často doporučovaný. Přirozené otěhotnění není nikdy vyloučeno
Určitě je dobré posílit sperma vitamíny. Manžel bral selen, zinek, kotvičník, folandrol a Macu. Měl to doporučené přímo z CARu. Kromě folandrolu mám originál balení, která jsme v lékárně kupovali těsně než jsme zjistili že se zadařilo, tak mohu kdyžtak zaslat poštou za symbolickou cenu.. Folandrol mám 4ks /sáčky/ tak mohu přibalit.
Dobrý den, chci se zeptat snažíme se o mimi pomalu dva roky moje paní doktorka říkala že to nebudeme řešit. Přešla jsem k jiné a ta mě okamžitě nechala zařadit do IVF, následovně mi řekli že jestli ze budu mít vejcovody ok mohou mi udělat jen |U|.. teď jdu na nějaký test vejcovodu a přítel znova na spermiogram.. chci se zeptat má s tím někdo zkušenosti? Mohu otehotnet prirozene a tímto výsledkem? Jestli ne na jak dlouho to ještě je (ty vyšetření a tak dále)? Pomůže nám to |U|? Děkuju za odpovědi a vaše zkušenosti.. to čekání je hrozný
omlouvám se za anonym