Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak je otázka jak si na tom na pracovním trhu.Ono šéf může za měsíc vzít práci snů jinde a sefovou ti bude dělat bývalá kolegyně a bude hůř…
Účastnit se team-buildingu je dobrý nápad, ale jde o to o co se jedná. Podle vašeho popisu se nejedná o team building ale o firemní party a to je rozdíl.
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
a myslíš si, že tvoje stranění se všeho co s prací souvisí tvoji situaci ve firmě nějak zlepší? Já bych už kvůli tomu prostě ten jeden den přetrpěla
dokaž, že ti na tom záleží. Jakmile tam nebudeš, tak o to víc se kolegové zapříčí
Prostě je vhodné se alespo jednou do roka ukázat, projevit zájem. Pokud nechodíš vůbec, pak je jasné, že se tvá situace ve firmě nezlepší,…
Já bych se být tebou účastnila a přestala pracovat remote.
Takhle si neuděláš žádné přátele. A jsou typy nadřízených, co neúčast na teambuildingu berou jako schválnost.
Hm, jestli sis sefovi stezovala a on to neresi, tak bych se presne z tohoto duvodu omluvila…
ale je pravda ze ja jsem ten typ cloveka ze nemam tu spravnou vyridilku ani paranskeho ducha, abych na akci tohoto typu mela sanci nejak zazarit…
pokud jsi holka co proto, tak do toho jdi, ber to jako srandu at maj zas o cem podrbat ![]()
rozhodla bych se podle tve povahy a naturelu, pokud bys z toho mela mit akorat spatny spani tak na to prd, snad poznas co mas nebo nemas uz zapotrebi ![]()
Já jsem v poslední době zjistila, že už jsem moc stará na to, abych dělala věci, které se mi dělat nechce anebo mi nedávají smysl. Takže já bych nejela. Na druhou stranu bych pouvažovala o tom, jestli se 1-2× v týdnu neobjevit v kanclu a nezačít zase navazovat vztahy s kolegy.
A nebylo by lepší ten kancl jednou, dvakrát týdně navštívit a trochu ty vztahy navázat? Já bych nemohla pracovat pořád sama. A ani bych nemohla být v pracovním kolektivu, kde se nemáme rádi. ![]()
Šéfovi bych řekla pravdu: že pro něj ráda pracuji a za jiných okolností bych i ráda jela, ale že oba víme, jak mě vnímá a jak se ke mně chová zbytek kolektivu a z toho důvodu se bohužel nezúčastním. Myslím, že to šéf pochopí.
Já bych nejela, pokud do práce stejně nechodíš tak ti to může být jedno ne? Šéfovi bych to naznačila, proč tam nejedeš. No a po mateřské si hledej jiné místo
@alialiali píše: Více
Dítěti jsou už 4 roky. Zakladatelka už je dávno zpátky v práci, jen pracuje stále z domu.
@Anonymní píše: Více
Jak víš, že tě pořád a tak hodně pomlouvaji, to ti někdo z práce donáší? Není to jen tvůj dojem?
Na ten TB bych jela, i když úplně chápu, že se ti tam nechce. Ale horší než to bylo minule to nebude a ty už víš, co čekat, nepojedeš tam s tím, že to bude prima akce s bezva kámoši z práce. Budeš to brát jako nutné zlo, které na pár hodin přežiješ. Vždycky můžeš odejít dřív s výmluvou na nemocné dítě
Homeoffice, nebo spis prace remote je snad v IT bezna vec. Nicmene, ja bych do kancelare chodila aspon jednou tydne, nebo aspon nepravidelne podle pripadnych nemoci ditete.
Je tezke udrzovat vztahy nadalku a vyzaduje to aktivitu a cilene se jim venovat.
A k dotazu - jela bych s dobrou nsladou a snahou vztahy navaxat, pokud o prsci stojim.
Hmmm, jsou kolektivy a kolektivy… pokud zakladatelka vedela ze to je o nicem uz v dobe kdy tam byla 5dni v tydnu!, tak nechapu jak by melo obcasne zastaveni necemu pomoci…
jsou prace kam clovek chodi jen kvuli praci, jestli to je tento pripad, tak zlaty HO
A na teambulding bych jela. Stačí na pár hodin, nemusíš tam být, až budou opilí. Jinak si pod sebou podřezáváš větev.