Učení na nočník a výlety

524
1.6.16 15:31

Uceni na nocnik a vylety

Zdravim. Zacibam syna ucit na nocnik. Vseobecne rady mam nastudovana. Dnes rano sem sebrala plinku a uz ji dam jen na noc. Otazka zni..jak jste to delali venku na prochazkach? V aute? Na nakupu? Nechci mu uz davat plenku. Chci aby pochopil ze uz proste nebude. Nechali jste trebas pocurat i v obchode a proste prevlekli? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
1.6.16 15:34

@Jarr ne nenechala bych počůrat, šla bych s ním na záchod nebo na trávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
1.6.16 15:36
@iiiv píše:
@Jarr ne nenechala bych počůrat, šla bych s ním na záchod nebo na trávu :)

Tak jasne kdyz si rekne tak s nim pujdu! Mluvim o tom nez se to nauci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
1.6.16 15:36

Já malého take Ted ucim doma chodi na nocnik ale občas se pocura na nákupy do auta atd. si ještě netroufnu tak ma stále plenu. Když je hezky je i venku bez plenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
1.6.16 15:37

Vozili jsme všude nočník, malá třeba čůrala kolikrát i v kufru auta. Na procházkách do trávy, nebo také na nočník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
1.6.16 15:37

@Jarr synovi sme sebrali plenku ve dvou letech a pochcaval se vsude a dlouho. Prevlikali jsme. Na noc mel plenku jeste snad do 4 let. Nebyl zraly. Dceru taky ted planuju odplenkovat, problem je ze to nechape. Na nocniku ani zachode sedet nechce. Takze v lete ted bude pod sukni nosit spodky kterych budeme mit sebou asi 10 nahradnich. Snad to pujde. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
1.6.16 15:38

@Jarr tak jestli nevydrží bez plíny a ještě se počůrává, tak bych jí ještě na cestování nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
1.6.16 15:38

@Jarr : ne, do obchodu nebo třeba mhd bych dala plenu. Taky mám syna doma bez plen, ale když jedeme třeba na delší cestu autem nebo mhd, nebo na delší dobu do obchodu, tak plenu dám, mám takové ty stahovací kalhotkové pleny. No, až se ti dítě pocůrá několikrát v obchodě, tak fakt z tebe budou nadšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
1.6.16 15:39

No, mel by si rikat a pak s nim nekam pobezis. Pokud si nerika vubec, tak to nevim, to bych snad plinu nebrala.Do autosedacky bych dala prebalovaci podlozku. Videla jsem maminky, co nosily takovou skladaci silikonovou misku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
1.6.16 15:51

Ahoj,
my třeba z důvody docházky do školky, plavání atd. absolvvujeme několikrát týdně hodinovou cestu MHD. Když by si i řekl, tak prostě není kam. Dávám plínku,, když je suchá, pochválím, snažím sa dát vyčůrat před cestou a po, ale ne vždy to vychází (na pokyn nečůrá, jen podle potřeby). Učí se dlouho, ale teď mu to už jde, řekne si i splínkou, a když to nevyjde, tak z toho neděláme drama. Je to spíš takové ucrvknutí, než že by ji fakt počůral (ucvrknutí, co se stane i doma do kalhot, když se to nestihne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
1.6.16 16:02

Tak to nelam pře koleno. Pokud si neřekne, tak jak už bylo výše psáno. Doma, okolo domu, u vody a tak bez pleny. Při cestování ji dát. Nejde přece říct, ode dneška jen bez pleny. Chce to si zvykat postupně a samozřejmě si i zvykat na různé prostředí. Záchod, tráva, kanál a já nevím co ještě. Švagrová nesla nočník i do letadla a to mi příjde ujetý. Prostě i dítě musí vědět, že změna je život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
1.6.16 16:13

Taky jsem resila. bala jsem se, ze to syna zmatne když doma plinu mit nebude a na cestách jo. nicmene jsem plenku na nakupy, mhd apod. davala, většinou zustala sucha. parkrat jsme s sebou vezli i nocnik, na delší cestu k pribuznym a tak, ale zustal spise nevyuzity. take existuje cestovni skladnejsi nocnik, chvilku jsem nad nim uvazovala. ale u nas ten proces odplenkovani probehl velmi rychle, v podstate asi mesic, bez plenky i na noc. ale my zacli podle nekerych asi dost pozde, klukovi bylo 2 a ctvrt. bylo to rychle, bez nervu a neustálého prevlekani a cisteni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
1.6.16 16:16

My jsme brali všude nočník.. Samozřejmě, jsme ho nedali sedět uprostřed nákupního centra, ale než jsme tam šli, tak jsem si ho posadila.. On ke všemu nechtěl totiš na stojáka..
Určitě bych nenechala osudu. Prostě jsme si zalezli za uto, vytahla nočník a posadila- vyčural se a šlo se na nákup..
Procházky jsme zkoušela na stojáka, což někdy bohužel se nepovedlo to samé třeba někde chůze.. Někdy se to holt nevychytá…
A když jsem věděla, že takto někde jdem, tak jsme ho nenechávlaa moc se nachlemtat pití.. samozřemě jsem mu pít dala, ale určitě ne vypít půlku láhve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
1.6.16 17:12

Dcera se mi odplenkovala pred 14 dny. Ma 2. Samotne me prekvapilo jsk to slo rychle, 2 dny venku na zahrade a pochopila. Plinu jsem uz nevratila, ma ji jen na spani. Vydrzi hodinu i vice. Davam vycurat pred jizdou autem, nez jdeme do obchodu atd. jinak si to hlida sama. Chodime na zachod nebo venku na travu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
1.6.16 17:13

Nechápu, jaký má smysl sebrat plínku dítěti, které si samo vůbec neříká. Touhle cestou bych nešla.
A i kdyby, tak doma, u vody, na procházce kolem domu a podobně budiž, ale na cestování, do MHD, do obchodu… bych mu ji prostě dala. Kromě toho, že pro dítě samotné to asi nebude moc příjemný zážitek, když se počůrá v obchodě nebo v autobuse, a že mně by se nechtělo pořád řešit úklid takových „nehod“ a převlékání dítěte, mi to taky připadá dost bezohledné vůči okolí, které nestojí o to sedět na počůraných sedadlech a šlapat po počůrané podlaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze