Účetní si dělá co chce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
nechápu jak si účetní může dělat co chce. Jestli je to tak, okamžitě bych se stěžovala zaměstnavateli a žádala nápravu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@OoOoOoOoOo píše:
zkusila bych i zajít s výplatní páskou za ins. správcem
Jenže ten je od nás nějakých 200 km. Komunikujeme s ním jen telefonem a mailem, jenže dneska tam není, volat jsem samozřejmě hned zkoušela.
- Citovat
- Upravit
@neila @rozand @Aduš8 tak to bude problém, protože ty pokuty za ostatní atd.jsou právě pokyn od zaměstnavatele a ten je na ně na všechny napružený, protože nějakou chvilku zpátky už nevím co bylo za problém a hodně zaměstnanců si na jeho postupy stěžovalo a od té doby je to jeden naschvál za druhým. On je tedy jen jednatel za tuhle pobočku a má jí pod palcem, majitelé firmy sídlí v Austrálii myslím, tu je jen jedna z mnoha poboček a vede to právě tenhle chlap.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jenže ten je od nás nějakých 200 km. Komunikujeme s ním jen telefonem a mailem, jenže dneska tam není, volat jsem samozřejmě hned zkoušela.
stačí poslat mailem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem chtěla udělat, jenže manžel má strach, že pak to bude ještě horší. Má zdravotní omezení, takže se bojí, aby nezačali vyhazovat. Horko těžko hledal práci a byl rád, že ho vzali aspoň sem.
- Citovat
- Upravit
Řekla bych to zaměstnavateli. Pokud by se k tomu neměl vyhrožovala bych trestním oznámením pro neoprávněné obohacování viz slevy na děti atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@podaji píše: Řekla bych to zaměstnavateli. Pokud by se k tomu neměl vyhrožovala bych trestním oznámením pro neoprávněné obohacování viz slevy na děti atd
No, pokud neni uplne blbej, tak se tomu akorat zasmeje, protoze to neni zadne nezakonne obohaceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, pokud neni uplne blbej, tak se tomu akorat zasmeje, protoze to neni zadne nezakonne obohaceni.
asi tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak aby bral zaměstnavatel všem peníze za chybu druhých je absurdní. Poslala bych podnět na inspektorát práce, jak píší holky. Tohle je fakt ubohý a divím se, že si to lidi v dnešní době nechávaji líbit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, muž přešel z agentury pod kmen. Vše doložil, podepsal růžové prohlášení, čestné prohlášení, že uplatňuje slevu na dítě, rodný list, oddací. Navíc jsme v insolvenci, takže mu musí zohlednit dvě vyživované osoby. Účetní to vůbec neudělala, strhla mu neoprávněně o několik tisíc navíc a jemu poslala na výplatu jenom devět tisíc. Když jí volal co to má znamenat, tak mu řekla, že má smůlu a peníze jsou v čudu. A že od něj nemá podepsané to prohlášení ani jiné potřebné dokumenty. Přitom jí to dával, sama jsem mu všechno chystala. Rodný list dítěte dával 2×, protože poprvé si ho okopírovala a pak ho chtěla znovu, že ho nedal. Prostě to někam zašantročila a ještě mu udělala špatně tu výplatu a my jsme v háji, protože já po RD nastupuju do práce až příští měsíc a z devíti tisíc pokryjeme maximálně nájem, školku a jsme v háji, protože těch několik tisíc, co neoprávněně strhla jsou pro nás dost podstatné. Navíc mají v práci takový trend, že když někdo udělá chybu, tak za něj berou několik stovek všem. Takže když jedna ženská špatně nachystala materiál, sebrali několik stovek všem zaměstnancům i těm, kteří tam v tu dobu vůbec nebyly. Nebo jeden chlap nedodržel bezpečnostní opatření a způsobil si úraz. Tak opět sebrali jako pokutu pětistovku všem. Je vůbec nějaká šance s tím něco udělat? A co s tou účetní, co mu zkonila tu výplatu? Manžel není jediný, jedna kolegyně, co žádné srážky nemá dostala o tisíc méně, další z ničeho nic nedaly bonusy na děti a byly ještě další. Je nějaká šance, že manžel ty neoprávněně stržené peníze dostane zpátky nebo jsou nenávratně pryč?