Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No boze tak chce nekdo kupovat pripoch@Ane spodary a smradlave ponozky, kazde zbozi ma sveho kupce… ![]()
Z ekonomickeho hlediska prodam jedny zaparene fusekle a hnedle budu mit na balik novych a dnesni mladez a slecny tak outlocitne nejsou, aby je to pohorsovalo, kdyz si uz dvanactky foti s naspulenou pusou vystrihy a sdileji to kdovikde… ![]()
Lepsi ouchyl na vinted nez aby strhaval fusekle a spodary holkam v parku… ![]()
Ty a JorckCherry, není to tvoje druhé já?!
Samé výkřiky „do tmy“ a pak už nezasahujete do diskuze. Ne, použité prádlo bych fakt neposlala a bez znalosti Vinted se mi žije celkem fajn.
@Russet píše:
Ty a JorckCherry, není to tvoje druhé já?!
Samé výkřiky „do tmy“ a pak už nezasahujete do diskuze. Ne, použité prádlo bych fakt neposlala a bez znalosti Vinted se mi žije celkem fajn.
Já jsem se až po tvém příspěvku koukla, kdo téma zakládal, protože jsem automaticky předpokládala, že jde o tebou jmenovaného
![]()
@Michelle_M píše:
Já jsem se až po tvém příspěvku koukla, kdo téma zakládal, protože jsem automaticky předpokládala, že jde o tebou jmenovaného![]()
Jsou jak přes kopírák, chlapci. Tady se hlavně kojí, krmí a odplenkovává, případně se řeší manželé a jim podobní tvorové. Ouchylové ať se klidně v noci plížej na dvorek pro spoďàry. My jsme až v osmičce, gaťky jsou v bezpečí ![]()