Učíme se na státnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3116
15.2.12 20:23

Jé, to je príma kolik nás tu je. Já teda dětičky nemám ani zatím nečekáme, takže klid na učení je…ale stejně se nechceee :?
Radši pročtu deníčky, diskuze, kouknu co bychom jednou nutně potřebovali na miminko, přemýšlím co uklidit, uvařit…prostě klasická učící morálka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
15.2.12 21:16

Tak to teda jen slepě závidím. Já přes den čas nemám vůbec a večer jsem úplně mrtvá. Píšu denně tak od 9-12 až 1. Bára se ale pořád budí, takže jsem věčně u ní, takže to stojí za houby. Teď jsem tam ku příkladu strávila půl hodiny. Mě učení nevadí. Ale ta diplomka mě fakt deptá. Nikdy jsem nebyla na psaní a tohle je teda děs běs. to už jsem předtím psala závěrečku i bakalářku. Ale holt na to byl čas. Teď se mi o tom může leda tak zdát.. tak já jdu psát..... ale že se mi chce teda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.8.12 18:27

Ahoj vespolek. Nechystá se někdo ke státnicím v září? Mě čekají magisterky za 14 dní a už z toho začínám bláznit…asi si potřebuji popovídat…doma všude plno knih, lejster a jiných studijních materiálů a sotva mezi tím vším najdu dceru, natož abysme se měli kde najíst…Já už to taaaak chci mít za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.13 14:17

No…já se rozhodla že půjdu na obhajobu+tři předměty a ten jeden si nechám na září, nestíhám a ta sociální politika je úplně nechutná, navíc dědek co to zkouší je pedant jak prase…No co, zaří to jistí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
15.8.14 13:15

je tu někdo kdo se učí?

Je tu taky někdo kdo se teď šprtá na státnice v září?

Už mi z toho jde hlava kolem. Chvíli jsem v pohodě, že všechno zvládám a pak mě z ničeho nic zachvátí panika, že nestíhám a nemám šanci. Zkouška mě čeká 1.9., zatím si do konce týdne budu ještě sepisovat otázky na papír a pak si nechávám 14 dní na drcení!

Jenže už teď mám výčitky, jestli to nebude málo času. Vždycky jsme se učila na zkoušky těsně před a vše jsem dala…ale státnice jsou přeci jen velikou zkouškou.

• Citovat
  • Upravit
2997
15.8.14 13:17

@patlamatlaxy to je tak akorat. Ucis se u vypisovanim. Zalezi, na jake skole ses. Mezi medinou a fildou v nejakem zapadakove je trochu rozdil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
15.8.14 13:20

@patlamatlaxy Hlavně klid! Nejhorší smrt je z vyděšení. ;-) Drž se základního pravidla: O VŠEM VĚDĚT ASPOŇ NĚCO, O NĚČEM VĚDĚT VŠECHNO. Je to stejné jako u mautrity: hlavně něco říkat a nemlčet jako leklá ryba! Reagovat, snažit se. A půjde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
15.8.14 13:55

Taky jsem se začala učit na státnice, ale mám úplně vygumovaný mozek a vůbec mi to nejde :| to co se jeden sen naučím tak do dalšího dne skoro všechno zapomenu :zed: ještě mě napadlo, že by to mohlo být i tím, že to nejsou má vypracovaná témata, ale od kolegyně a ještě dost definice, tak si to možná zkusím přespsat, bohužel v jednom dni dělám pedagogiku s psychologií, už to mám několiktrát posouvané, ale teď už to musím dát…jen jsem akorát z toho ve stresu, ale říkám si, že bakalářku už obhájenou mám, tak musí jít nějak i ten zbytek, jen :nevim: jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
15.8.14 18:26

@Purelily tak my to máme všechno v jeden den: obhajoba, management, psychologie a psychologie práce :?

• Citovat
  • Upravit
625
15.8.14 18:59

Taky bych měla začít, ale doma měsíční miminko, ještě, že ty dvě „starší“ chodí přes den do školky. Vy máte většinou předměty v jeden den, koukám. u nás to bylo po předmětech a nedala jsem dva. Takže 2.9. mně čeká jedna a příští rok v lednu až druhá :( S tím, že diplomku a zbytek SZ mám hotových, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
28.8.14 12:57

Holky, co Vám pomáhalo na „nervy“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.9.14 09:52
@maole píše:
Holky, co Vám pomáhalo na „nervy“?

Magnézko (horčík), tedy to stejné, co mi pomáhá na nervy, když je toho s dětmi moc… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
3.9.14 15:00

Tak to beru pořád, kvůli sportu. Díky za tip, naštěstí už je to bezpředmětné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
20.8.15 12:14

Ahoj holky, :mavam:
v rychlosti, je tu někdo, kdo se chystá taky v září na státnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
20.8.15 14:43

@Evullka přítel…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová