Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda, je tu někdo, kdo se letos připravuje na státnice?
Já jsem od pondělka v učícím režimu a tak mě napadá, jestli tu na tom někdo není podobně a nepokecáme jak nám to jde, nejde a tak ![]()
Ahojky - já mám státnice letos v červnu. Ještě se neučím, ale budu muset začít s diplomkou, termín odevzdání mám konec března, takže mám nejvyšší čas.
To jsem ráda, že tu nejsem sama. Diplomku mám (doufám) sepsanou - posílala jsem ji už panu docentovi na první čtení a čekám co on na to, ale termín na diplomku máme půlku května…což doufám budu mít už po státnicích ![]()
Je, tak to máte super, já to mám přesně opačně
. Nějak se nemůžu dokopat do psaní…Jak dlouho jsi psala ty?
Noo…asi tak 14dní až 3týdny…ale ta morálka - dala jsem tomu vždy tak max 3-4hodiny denně.
jj, tak to jsi mě uklidnila, já už začínám panikařit, ale nějak prostě není chuť psát. Když je chuť tak to jde pak celkem rychle. Koncept v hlavě mám, takže si říkam aspoň něco …
AHOJ, dobrá diskuse, taky me to ceka letos nekdy zacatkem cervna. Zacina me tlacit cas, nestiham…mam termin porodu koncem dubna a spis mam myslenky, abych mela vsechno zarizeny, nez psat diplomku. Ale nemine me to, budu se na totaky muset vrhnout…zatim nic nez moc, mam sotva udelanej obsah. Jsem rada, ze je na tom nekdo podobne, mam odevzdani 14. dubna
![]()
Ahojky. Tak mě sice státnice nečekají, ty už mám za sebou, ale v září jdu na závěrečné zkoušky, dodělávám si na celoživotku specku. Ještě se neučím, ale čekají mě dílčí zkoušky, takže stejně budu muset začít. A jak se mi nechcéééé
Závěrečnou práci mám zatím v rovině „takjsemsisepsalaliteraturu,ažjiseženuzačnukonečněpsát“ ![]()
Tak já to mám tiptop státnice červen - termín porodu začátek července
, to bude těsné. No a Máco jak píšeš taky mám teď spíš myšlenky co koupit a zařídit pro miminko než dělat něco do školy ![]()
Ahoj
přidávám se do klubu. Státnice v červnu, odevzdat diplomku na konci března. Ale já jí píšu už od října. Mám blbýho vedoucího, je to děsnej puntíčkář a pořád se mu tam něco nelíbí. Musím dopsat ještě dvacet stránek a pošlu mu to celý. Viděl jen první dvě kapitoly a pak jsem rezignovala a řekla jsem si že to radši napíšu celý a pak budu v klidu upravovat. Stejně se ale bojím, že to nedodělám. mám blbý téma.. nejsou na něj materiály.
Ahoj, taky mě čekají letos státnice.
Diplomku píšu, respektive se plácám v první kapitole a státnice v květnu.
snad to všichni zvládneme. ![]()
holky, vsechny to date!! ja udelala statnice ted 31.1. Je ze me konecne Ing.
doma 10m dite, vsude bordel, ja se cely leden pres tyden jen ucila, kdyz me teda dite nechalo
tchyne hodne hlidala.
diplomku jsem psala rijen - listopad - prosinec (vedouci to chtela furt predelavat a prehazovat kapitoly) a reknu vam, to je pak uleva! mate se na co tesit
drzim pesti
Jé, to je príma kolik nás tu je. Já teda dětičky nemám ani zatím nečekáme, takže klid na učení je…ale stejně se nechceee ![]()
Radši pročtu deníčky, diskuze, kouknu co bychom jednou nutně potřebovali na miminko, přemýšlím co uklidit, uvařit…prostě klasická učící morálka ![]()
Tak to teda jen slepě závidím. Já přes den čas nemám vůbec a večer jsem úplně mrtvá. Píšu denně tak od 9-12 až 1. Bára se ale pořád budí, takže jsem věčně u ní, takže to stojí za houby. Teď jsem tam ku příkladu strávila půl hodiny. Mě učení nevadí. Ale ta diplomka mě fakt deptá. Nikdy jsem nebyla na psaní a tohle je teda děs běs. to už jsem předtím psala závěrečku i bakalářku. Ale holt na to byl čas. Teď se mi o tom může leda tak zdát.. tak já jdu psát..... ale že se mi chce teda
![]()