Učitelky a tématické plány
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@e_l_a_a_a_a píše:
Iffko ty se máš. Taky bych chtěla chodit ráda do práce. To bylo za minulého vedení - to nás nechalo dýchat a v podstatě si každý učil, jakým stylem mu to vyhovovalo a bylo to takové piánko.Pořád si říkám, jestli to není znamení pro mě, abych se posunula někam dál.
jestli se máš kam posunout, tak to udělej. takové pracovní prostředí se nedá snášet moc dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přemýšlím o PPP, myslíš, že specializace speciální pedagog stačí? Co jsem koukala na jejich stránky, tak by to mělo stačit, pracuje tam několik pedagogů. V příštím týdnu se tam jdu zeptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se, že Vám vstupuji do diskuze. Chtěla bych se ale zeptat, píšete zde o speciální pedagogice, co všechno obnáší práce speciálního pedagoga. Mám vystudované učitelství jednoho jazyka pro 2 st. ZŠ. Bohužel s tím se moc neuplatním v mém okolí, proto přemýšlím o rozšíření kvalifikace, chtěla jsem rozšířit si o první stupeň, ale teď mě zaujala právě tak speciální pedagogika, můžete mi tuto práci trochu přiblížit? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to třísemestrové studium v programu celoživotního vzdělávání na jedné z českých univerzit. Není z toho titul, je to vlastně takové rozšíření - zvýšení kvalifikace. Mrkněte na kurzy speciální pedagogiky CŽV na univerzitě ve vašem okolí.
Ve středu jsem toto studium dodělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit