Učitelky a tématické plány

Napsat příspěvek
Velikost písma:
476
29.2.16 19:12

@Klaarynka: Tak to budu držet pěstičky :andel:  :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
29.2.16 19:12
@e_l_a_a_a_a píše:
Iffko ty se máš. Taky bych chtěla chodit ráda do práce. To bylo za minulého vedení - to nás nechalo dýchat a v podstatě si každý učil, jakým stylem mu to vyhovovalo a bylo to takové piánko.Pořád si říkám, jestli to není znamení pro mě, abych se posunula někam dál. :?

jestli se máš kam posunout, tak to udělej. takové pracovní prostředí se nedá snášet moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
29.2.16 19:13

@e_l_a_a_a_a Díky moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
29.2.16 19:20

Přemýšlím o PPP, myslíš, že specializace speciální pedagog stačí? Co jsem koukala na jejich stránky, tak by to mělo stačit, pracuje tam několik pedagogů. V příštím týdnu se tam jdu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
29.2.16 20:12

Omlouvám se, že Vám vstupuji do diskuze. Chtěla bych se ale zeptat, píšete zde o speciální pedagogice, co všechno obnáší práce speciálního pedagoga. Mám vystudované učitelství jednoho jazyka pro 2 st. ZŠ. Bohužel s tím se moc neuplatním v mém okolí, proto přemýšlím o rozšíření kvalifikace, chtěla jsem rozšířit si o první stupeň, ale teď mě zaujala právě tak speciální pedagogika, můžete mi tuto práci trochu přiblížit? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
29.2.16 21:09

Je to třísemestrové studium v programu celoživotního vzdělávání na jedné z českých univerzit. Není z toho titul, je to vlastně takové rozšíření - zvýšení kvalifikace. Mrkněte na kurzy speciální pedagogiky CŽV na univerzitě ve vašem okolí.

Ve středu jsem toto studium dodělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
1.3.16 06:10

Já se zároveň zeptám, jestli se někdo chystáte na atestace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat