Učitelky - jaké dárky vás potěší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
11.6.19 19:10
@Janasas píše:
My máme učitele, tak to jsem zvědavá co vymyslíme my :mrgreen:
my dávali loni jak prodávají vážené čokolády, třeba mandle v čokoládě, oříšky, pani nám to pěkně naaranžovala do pěkného průhledého s mašlí,

dcera má taky učitele a všichni byli originální s čokoládou. Naše mládě dostalo sklenici medu a domácí marmeládu a byla překvapením dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.6.19 19:12
@Mičule píše:
@Šarlota4 utekla bych jim nějaký dobrý zákusek nebo dort. Možná sekt? Jsou i nealko. :D

To asi ne :( ale i tak diky. Nevim zda tam ten posledni den budou vsechny mno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
11.6.19 19:19
@jizvíková píše:
U nás dostal klobásu s mašlí

Taky bych si dala říct. Čokoládu nejím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
11.6.19 19:19

Jak psaly už dámy přede mnou, tak i já se snažím dávat věci ke spotřebě. Dělám vždy nějaký balíček. Třeba domácí marmeláda, k tomu dobrý a dost drahý čaj, čokoláda apod.
Letos mě tu nalákala reklama od Manufaktury. Takže do školy jejich krém rebarbora s třešní, čaj snad taky najdu nějaký třešňový od Biogeny nebo Apotheke apod., domácí sirup (asi malinový nebo ostružinový, zkusím sehnat i rebarboru) třešňovou sklenici, je moc hezká taková letní a něco tam dát přeci jen musím :D a asi višně v čokoládě. :think:

Do školky mám krát dva- levadnulovou sůl z Manufaktury, voničky do skříně s levandulí, a udělám levandulový sirup, pokud vyjde. A k tomu ještě cosi vymýšlím. Přemýšlela jsem nad čaji (krabičkové, balené), co se zalívají studenou vodou a louhují se normálně za studena. Mám je ozkoušené a na léto dobrý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
11.6.19 19:24

Loni jsem dostala košík třešní. Nejkrásnější dárek :srdce: Ale končilo se dřív kvůli rekonstrukci, letos už to asi nevyjde :mrgreen: Jinak jsem ráda za něco, co na začátku dalšího školního roku nebude existovat (popř. bude a nebude to lapač prachu). Čokoláda/bonboniera, květina, domácí med (ten byl :potlesk:), balíček sypaného čaje, kafe. Hlavně ne hrníčky, skleničky, závěsné obrázky (ty od dětí ale jooo :srdce:), vařečky s nápisem. Svíčky já ne-e, ale já jsem trošku rejpal do chemie :oops: Leda kvalitní ze včelího vosku, ale to je docela pálka, když to má nějak vypadat.
A ve finále mám radost ze všeho. Hlavně z dětí, když mají radost v očích, ale to už je asi moc klišé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
11.6.19 19:32
@Šarlota4 píše:
U nas ve skolce je asi 10 ucitelek a u deti se stridaji vsechny a vsechny jspu fajn. Jak toto vyresim? :/

U nas taky. resim to kavou a bomboskou pro vsechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.6.19 19:35
@dupejj00 píše:
U nas taky. resim to kavou a bomboskou pro vsechny :)

Ja asi koupim 10 bonbonier nejakych dobrych. :/ neni to nic origo. Ale ja sama treba nemam moc rada home made darky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
11.6.19 19:47

Za mě cokoliv, co se dá sníst nebo vypít… a obrovskou radost mám z domácích výrobků - třeba med, marmeláda a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.19 19:54

Mně by se třeba líbilo i ovoce a zelenina, oříšky, kolegyně dostala balení od Mixit. A top by byly domácí pletené ponožky. Ty u nás taky jednou ve sborovně byly.
Svíčky posílám sestřenici.
Loni jsem dostala celé velké balení pralinek od Lindt a to bylo úžasné.

• Citovat
  • Upravit
6865
11.6.19 20:14

Nejsem učitelka ale taky budu dávat praktické aby se využilo a jen někde nelezelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.6.19 20:42

@bublinek kluk ho má první rok, tak budem muset něco vymyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
11.6.19 20:47

A co pero- propiska, ale myslím ne nějakou někde ve stánku, ale prostě v krabičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
11.6.19 21:01

U nas ve tride se udelali 2 roky za sebou potravinove kose. Ja davam do kose lahev javoroveho sirupu nebo olivovy olej, orisky, med. Casto vybiram z DMka z biopotravin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
11.6.19 21:29

Žádné hrnky, žádné svíčky - cokoliv, co se dá sníst!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.19 22:14

Diky moc za tipy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin