Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Janasas píše:
My máme učitele, tak to jsem zvědavá co vymyslíme my
my dávali loni jak prodávají vážené čokolády, třeba mandle v čokoládě, oříšky, pani nám to pěkně naaranžovala do pěkného průhledého s mašlí,
dcera má taky učitele a všichni byli originální s čokoládou. Naše mládě dostalo sklenici medu a domácí marmeládu a byla překvapením dne.
@Mičule píše:
@Šarlota4 utekla bych jim nějaký dobrý zákusek nebo dort. Možná sekt? Jsou i nealko.
To asi ne
ale i tak diky. Nevim zda tam ten posledni den budou vsechny mno.
@jizvíková píše:
U nás dostal klobásu s mašlí
Taky bych si dala říct. Čokoládu nejím ![]()
Jak psaly už dámy přede mnou, tak i já se snažím dávat věci ke spotřebě. Dělám vždy nějaký balíček. Třeba domácí marmeláda, k tomu dobrý a dost drahý čaj, čokoláda apod.
Letos mě tu nalákala reklama od Manufaktury. Takže do školy jejich krém rebarbora s třešní, čaj snad taky najdu nějaký třešňový od Biogeny nebo Apotheke apod., domácí sirup (asi malinový nebo ostružinový, zkusím sehnat i rebarboru) třešňovou sklenici, je moc hezká taková letní a něco tam dát přeci jen musím
a asi višně v čokoládě. ![]()
Do školky mám krát dva- levadnulovou sůl z Manufaktury, voničky do skříně s levandulí, a udělám levandulový sirup, pokud vyjde. A k tomu ještě cosi vymýšlím. Přemýšlela jsem nad čaji (krabičkové, balené), co se zalívají studenou vodou a louhují se normálně za studena. Mám je ozkoušené a na léto dobrý. ![]()
Loni jsem dostala košík třešní. Nejkrásnější dárek
Ale končilo se dřív kvůli rekonstrukci, letos už to asi nevyjde
Jinak jsem ráda za něco, co na začátku dalšího školního roku nebude existovat (popř. bude a nebude to lapač prachu). Čokoláda/bonboniera, květina, domácí med (ten byl
), balíček sypaného čaje, kafe. Hlavně ne hrníčky, skleničky, závěsné obrázky (ty od dětí ale jooo
), vařečky s nápisem. Svíčky já ne-e, ale já jsem trošku rejpal do chemie
Leda kvalitní ze včelího vosku, ale to je docela pálka, když to má nějak vypadat.
A ve finále mám radost ze všeho. Hlavně z dětí, když mají radost v očích, ale to už je asi moc klišé ![]()
@Šarlota4 píše:
U nas ve skolce je asi 10 ucitelek a u deti se stridaji vsechny a vsechny jspu fajn. Jak toto vyresim? :/
U nas taky. resim to kavou a bomboskou pro vsechny ![]()
@dupejj00 píše:
U nas taky. resim to kavou a bomboskou pro vsechny
Ja asi koupim 10 bonbonier nejakych dobrych. :/ neni to nic origo. Ale ja sama treba nemam moc rada home made darky ![]()
Za mě cokoliv, co se dá sníst nebo vypít… a obrovskou radost mám z domácích výrobků - třeba med, marmeláda a tak.
Mně by se třeba líbilo i ovoce a zelenina, oříšky, kolegyně dostala balení od Mixit. A top by byly domácí pletené ponožky. Ty u nás taky jednou ve sborovně byly.
Svíčky posílám sestřenici.
Loni jsem dostala celé velké balení pralinek od Lindt a to bylo úžasné.
Nejsem učitelka ale taky budu dávat praktické aby se využilo a jen někde nelezelo.
@bublinek kluk ho má první rok, tak budem muset něco vymyslet
A co pero- propiska, ale myslím ne nějakou někde ve stánku, ale prostě v krabičce
U nas ve tride se udelali 2 roky za sebou potravinove kose. Ja davam do kose lahev javoroveho sirupu nebo olivovy olej, orisky, med. Casto vybiram z DMka z biopotravin.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.