Učitelství pro 1.stupeň ZŠ a speciální pedagogika Olomouc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Holky, obnovuji diskuzi, není tady někdo, kdo tento obor aktuálně studuje, idealně tedy dálkovou formou? A podělil by se o své zkušenosti, náročnost předmětů jako je tělesná či hudební výchova, atd…
Chtěla bych příští rok nastoupil, ale mám strach, zda vůbec vše zvládnu.
Výhodou by pro mě bylo asi to, že pracuji jako asistentka ve speciální škole, jsem s oborem v neustálém kontaktu, jenom bych si chtěla rozšířit kvalifikaci.Prosím anonym, nechci aby někdo o mém plánu věděl dopředu.
Pokud myslíš pregradual kombinovanou formou, tak profesor, garant oboru, říkal, že je to to nejnáročnější, co tam mají. Ale to je specka v Olomouci celkově.
Mám vystudované spec. ped. poradenství na UPOL a náročné to bylo dost.
Na oboru učitelství pro první stupeň se speciální pedagogikou v denní formě mám známou, absolventku víceletého gymplu, taky říká, že je to náročné. Ve zkouškovém omezila veškeré jiné aktivity-skaut, doučování dětí. V plavání prý lovili klíče ze dna bazénu.
Jak náročné bude studium a výchovy zrovna pro Tebe, posoudit neumím, protože neznám Tvoje možnosti, schopnosti a základy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, obnovuji diskuzi, není tady někdo, kdo tento obor aktuálně studuje, idealně tedy dálkovou formou? A podělil by se o své zkušenosti, náročnost předmětů jako je tělesná či hudební výchova, atd…
Výhodou by pro mě bylo asi to, že pracuji jako asistentka ve speciální škole, jsem s oborem v neustálém kontaktu, jenom bych si chtěla rozšířit kvalifikaci.Prosím anonym, nechci aby někdo o mém plánu věděl dopředu.
Já jsem teď dokončila studium v Olomouci 1.stupen a specku dálkove. Muzes mě kontaktovat v SZ
edit admin: smazán e-mail
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jó, Olomouc, tam jsem taky studovala, specku a češtinu. Ale to už je přes dvacet let. Ráda na to vzpomínám, bylo tam moc fajn. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já teď dodelavam poslední statnici na tomto oboru, ale prezenčne, klidně ale napiš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, dálkově tento obor studuju, teď nastupuju do třeťáku. Co všechno by tě zajímalo? ![]()
- Citovat
- Upravit