Učitelství pro MŠ - UJEP

2808
8.7.14 15:30

Učitelství pro MŠ - ujep

Ahoj holky,

je tu někdo kdo studoval/studuje/nebo začne studovat dálkově na UJEPu v Ústí Učitelství pro MŠ? Hledám někoho, kdo by mi odpověděl a také někoho, s kým bychom navzájem mohli sdílet obavy a radosti z nástupu ke studiu :-) děkuji a hezký den všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2808
24.7.14 18:44

Vážně se tu nikdo nenajde? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.2.15 13:34

ahoj

Ahoj. Přihlásila jsi se? Já o tom přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
1.2.15 13:48

Ahoj,

od záři zde studuji :-) klidně se ptej, zda te neco zajima :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.2.15 13:26

Mě třeba zajímají ty přijímací zkoušky. střední mám hotelovku, takže jsem trochu mimo obor. Jsem na mateřské a mám 2 malé děti, myslíš, že se to dá zvládat? Ty jsi na dálkovém? Jak často se jezdí? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
3.2.15 13:36

@Espanolka my jsme minuly rok psali SCiO testy, tak na ne se dá v celku dobře připravit a stačí poměrně málo bodu na přijetí… Ale jestli se nemýlím, tak se to změnilo a letos je nějaký ústní pohovor, co?
Studuji dálkově, maturovala jsem na střední odborné škole pedagogické, takže některé předměty už znám. Zároveň pracuji ve školce, takže i z tohohle pohledu je mi studium „blizsi“. Samozřejme ale studuji i jamky nebo holky, které jsou úplně mimo obor. Určitě je pro ne studium o to náročnější, ale hlavně záleží na každém člověku, jestli opravdu chce a ma vůli a samozřejmě i hlavu :-) ale určitě si nemyslím, ze je to něco, co by se nedalo zvládat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.2.15 13:38

@PepiKo jj, jen ústní pohovor. To by mě zajímalo, co si přečíst, abych se připravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
3.2.15 17:40

@Espanolka jako základ bych doporučila Předškolní pedagogiku od Pruchy a Vývojovou psychologii od Vágnerové… Dal bych to viděla například na publikaci zaměřenou na trestání/odměny v MŠ, komunikaci s rodiči, něco o klíčových dovednostech učitele, možná bych zařadila i různé náměty na vytvarku, rozvoj tvorivosti, zjistila bych si něco o alternativních školách,… Koncipovala bych to tak, aby si nabrala co nejzákladnější, ale zároveň dost široké znalosti o praci., abys měla o čem povídat. Uvidíš sama, až budeš procházet knihovnu nebo knihkupectvi, samo té spoustu knih zaujme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
3.5.15 20:02

Hlásíte se tam letos někdo? Už Vás pozvali na pohovor? Mě ještě ne a přijde mi, že už je to docela pozdě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
3.5.15 20:09

Hlásíte se tam letos někdo? Už Vás pozvali na pohovor? Mě ještě ne a přijde mi, že už je to docela pozdě :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
3.5.15 20:18

@Dana 07 napiš na studijní, jsou vcelku ochotni komunikovat, určitě se dočkáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
3.5.15 20:49
@PepiKo píše:
@Dana 07 napiš na studijní, jsou vcelku ochotni komunikovat, určitě se dočkáš ;)

Zítra to zkusím. A jak se ti tam líbí? Jsou tam v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
3.5.15 21:24
@Dana 07 píše:
Zítra to zkusím. A jak se ti tam líbí? Jsou tam v pohodě?

Ano, jsou :) vychází vstříc, vědí, ze jsme pracující a většina navíc mamky od dětí :) teda zatím to tak na mě ten první rok působí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4317
6.1.17 21:56

Hezký večer,
Našel by se tu někdo, kdo má aktuální informace o přijímacím řízení, jak probíhá ústí pohovor? Mám přislíbené místo v MŠ, samozřejmě za předpokladu, že si udělám bakaláře… Moc bych si přála se tam dostat, ale mám vůbec nějakou šanci, jakožto matka dvou malých dětí s nulovou praxí? Muž pracuje jako učitel na ZŠ už 13let, tak by mi s přípravou mohl pomoci, ale přeci jen praxi nemám šanci někde sehnat… Díky za každou reakci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
14.1.17 14:41

@jerryn ahoj me by take zajimalo jak je to s tim ustnim pohovorem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze