Ucpaný nos a ublinkávání

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
17.9.20 12:14

Ucpany nos a ublinkavani

Zdravím prosím vás mala ma 2 měsíce a asi 2 tydni máme problém s ucpanym nosem, saju ji ho každý den a kapu roztoky při každém kojení a sajem no moc to nejde před par dnami mi furt ublinkavala ale uz to je ok, teď ublikne po kojení ale málo.
Mám pocit že mala ma reflux protože mlíčko se ji vrací zpět do krku no ale ona ho polika zpět není šanc že by ho nechala tect s pusinky, dnes jsem to říkala mudr. A řekla že ten ucpany nos ma možná stoho že to mlíčko polika a ze ji mam zkusit koupit nutriton máte někdo prosím zkušenost? Pry to je na zahušteni.
Mě přijde že huste to ma dost protože někdy ji jdou s pusinky kusi mlika az hrudky a to je třeba cca i 1 hod po kojení 8o.. Paní mudr. Jsi ji poslechla a nic nesluší ale v krku něco malo má ale že to vypadá stoho mlika co polika.
Poradíte mi prosím dcera je moje první dítě. Jo a nic mi na to nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2801
17.9.20 12:33

Zjisti si něco o antirefluxních opatřeních. Nutriton muze způsobit zacpu, některý děti úplně zabetonuje. Jak moc má rýmu? Tekutou? Průhlednou? Nebo jsou to jen suché sople? Ty jsou podle naší dr normální.
Takhle malý miminka mají všechny ty trubičky malé, krátké, propojené, někdy jim mlicko muze natect do nosanku. To odsavani je dost ošemetné, muze být kontraproduktivní a naopak tvorbu nudlí podporovat, protože se tím dráždí sliznice… Mateřské mléko si zkoušela kapat do nosiku nebo vytírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.9.20 12:36

@PepiKo no teď ma takovou průhlednou, mliko jsem davala ale tak zkusim znovu, takže nemám odsavat? Mala nemá rymu tak že by ji to kapalo prostě to ma ucpane i slisim že nemůže ani se nadechnout a dýchá pusinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
17.9.20 13:04

Pořádně podložit z jedné strany postýlku. U syna stačila nahnuti na 2cihly. Zlepšilo se dýchání a nevracelo se mu tolik mleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
17.9.20 13:46

@Musinka45 a jde ti něco odsat? Já takhle běžela k doktorce s malou někdy v 6 týdnech a dr mě uklidnila, že to může být jej zaschle mliko někde… Takže to nemusí být ani rýma. malá mi ruzne chrčela docela dlouho, vždycky jsem se děsila, že se dusí. Jak povyrostla, tak to přešlo :) Než to odsavani, tak bych zkusila vyplachovat nosanek mořskou vodou, Libenar nebo třeba Sterimar, plus to MM. Aby to měla furt vlhké a nezasychalo ji to tam. Odsavat třeba v nouzi nebo na noc nebo po ráno, kdyby to měla hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.9.20 13:52

Myslíte že to stačí takhle? Mala se mi vecer posouva všude možně ale ja ji tak udělat zabranu.
A to kapani můžu dělat při každém kojení několik dni i tydnu tým roztokem vůbec to nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.9.20 13:53

Vložila jsem foto jak jsem to vyzdvihla v postylce je to tam vidět? mě to nejde otevřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
17.9.20 16:36

@Musinka45 lepsi nez podkladat matraci, je dat treba knihy/plechovku od kompotu atp. primo pod nohy postylky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.9.20 08:15

Prosím vás co známena výtěr z nosu.? A čím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí