20měsíční učůrává
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
učůrává, 20m
Ahoj, potřebovala bych poradit, jestli je to jen přechodné..
Malímu je 20m, chodí sám na nočník, říká si, ale ted začal učůrávat, řekne si, to ano, ale to už tam má mokro.. dělal už to na začátku ale přestal, a ted nanovo, a všimla jsem si, že dvakrát si stoupnul nad nočník, a počůral se do tepláků.. denně má 4-5 slipů a tepláků.. na spaní mám ještě pleny.
Napadlo mě, ho zas třeba dávat na nočník u určitý čas, jako když začínal, pomohlo by to? Nedělám nic jiného, než peru slipy
navíc už je docela zima, aby chodil venku přičůrnutej
Když ho v tom nechám, tak mu to nevadí.
kolikrát mu teprv stahuji kalhoty a už čůrá.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A zapomněla jsem dodat, že na bobek si neumí říkat skoro do ted, věčně to mám ve slipech.. ![]()
Přitom, když nemá kalhoty tak si sám sedne a udělá i toho bobka, ale venku to je zásadně v kalhotech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle měl náš malej asi před 10 dny - trvalo to asi 5 dní, pak se to zase dalo samo do kupy. Přepírala jsem i 4, 5 slípky denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslim že je to normální. Můj syn to ted taky dělá, na nočník chodí už dlouho, ale poslední dobou tak 3 nehody za den. Praní mi nevadi, přihodim to k plínkám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to dělal syn skoro rok. Vždycky týden dva OK, pak zase týden učůrával. Ale mělo to zlepšující tendenci, ja konci už jen kolečko na slipech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my taky tam máme třeba 10 kapek.. ale už to dělá cca 14 dní, předtím to třeba 2 měsíce nedělal.. ![]()
je i blbí s nim někam chodit, když je takle pořád přito..
Já taky peru často a le celkem mě vytáčí, když je pračka v půlce cyklu a on se sdojí a já ho komplet převlíkam, a vim, že mi to tam bude strašit třeba další 2 dni, až budu mít zas dost prádla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klííd. To fakt nemá cenu hrotit a kvuli tomu se rozčilovat. pořiď si nějaký hezký PUL pytel, kde to budeš skladovat, ať to nesmrdí. Pak dát samotné máchání a přihodit jakékoli další prádlo. A hezky zapojit dítě. Sám svléct, dojít si do šuplíku pro čisté oblečení, zkusit obléct sám, špinavé odnést do pytle. Pak naházet do pračky, z pračky vyndat, pomáhat věšet. Ve 2 a kus už jsem ani nevěděla, že se počural. Poznala jsem to jen podle toho, že měl jiné tepláky, obvkle kapsama vzadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xsaleen píše:
Tak my taky tam máme třeba 10 kapek.. ale už to dělá cca 14 dní, předtím to třeba 2 měsíce nedělal..
Já taky peru často a le celkem mě vytáčí, když je pračka v půlce cyklu a on se sdojí a já ho komplet převlíkam, a vim, že mi to tam bude strašit třeba další 2 dni, až budu mít zas dost prádla
tak přijď k nám, peru každý den a to i dvě pračky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xsaleen píše:
Tak my taky tam máme třeba 10 kapek.. ale už to dělá cca 14 dní, předtím to třeba 2 měsíce nedělal..
tak mu dej plenu ne?, když to zatím nezvládá, myslím, že se to časem srovná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mu dej plenku, třeba jen látkovku do slipek. Já nevím že na tohle je potřeba zakládat diskuze
ty své dítě znáš snad nejlépe, každé je jiné, a na každé platí něco jiného. Je malý, tak mu tu plenku dej, může být přistydlej ![]()
- Citovat
- Upravit