Udělala jsem dobře nebo ne ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3352
27.2.24 20:25

Udělala jsem dobře nebo ne ?

Ahojte.

Předně jsem 4 roky rozvedená. Přihlásila jsem na seznamku, kde jsem se poznala čistě virtuálně se stejně starým milým mužem. Volali jsme si denně i několik hodin… Měsíčně napsali přes 1000 sms. Zdálo se, že si rozumíme. V čem byl problém za 6 měsíců jsme se nepotkali. Ne, že bych nechtěla, jen on se k tomu neměl. A teď vysvětlím proč. Trpí těžkou depresí. Vadilo mi pouze, že jsem měla pocit, že mne nechce poznat naživo a stačí mu volání…poslední 2 měsíce psaní. Poslední měsíc jsem už psala první já. Dříve to tak nebylo. Byl pozorný a psával první. Měl zájem. Ten poslední měsíc byl pro mne hrozný. Měla jsem pocit, že si píšu s člověkem pro něhož nic neznamenám. Včera jsem to ukončila s tím, že mu přeji hodně štěstí. Bude mi chybět, ale už to nešlo. Jen teď přemýšlím, co když se jeho stav zlepší… neudělala jsem nakonec chybu? Ale nechci být jen věčnou čekankou na pozornost, to raději sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
576
27.2.24 20:29

Budouvat takove virtualni vztahy je o nicem, zvlast kdyz hledas zivotniho partnera. :nevim: Proste napsat si par zprav, jestli si aspon v zakladnich vecech sednete, zkouknout fotky a hned se sejit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
27.2.24 20:33

Pokud trpí těžkou depresí, tak třeba měl propad? Třeba pro něj znamenáš mnoho, jen teď je deprese silnější?
Každopádně mít takový vztah je velmi náročný.
Já osobně bych do toho nešla.

• Citovat
  • Upravit
AlexandraEll
27.2.24 20:37

Jestli je na tom s depresema tak, že tě půlroka nezvládne potkat, tak to nechceš. A to z vlastní zkušenosti. Takhle na dálku se asi i může pěkně přetvařovat. Odstiňuje od tebe svoje démony. Osobně by to moc dlouho nevydržel. A každý den se bavit s depkou, to prostě dříve nebo později ten optimismus a energie dojde a nakonec budeš mít dost práce nespadnout do tý jámy taky.

• Citovat
  • Upravit
2217
27.2.24 20:42

@klárka14, udělala jsi dobře, protože jsi dala jasně najevo, že takhle prostě ne… :nevim:

Ale také to neznamená, že je definitivní konec. Jo, jeho stav se může zlepšit a třeba se ti ozve znovu, pokud o tebe zájem dočista neztratil. Pak je na tobě, jestli mu dáš druhou šanci. Bohužel to spíš vypadá, že o víc než si jen psát a volat zájem neměl. Takže pokud se ti ozve znovu, trvej na tom sejít se někde osobně, ať ukáže, jaký zájem o tebe vlastně má. A pokud se neozve, tak holt není co řešit :). Zamrzí, ale ber ho jako osůbku, která ti aspoň na těch pět měsíců zpříjemnila život a určitě to za to stálo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
27.2.24 20:59

Řekla bych, že už se neozve nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
27.2.24 21:08

@klárka14 Tak to je celé divné, proč chodí na seznamku „muž s depresí“, který se nechce setkat osobně? To jako čeká pouze virtuální vztah?
Tohle je dobré si na začátku psaní ujasnit, abych si s někým opravdu zbytečně nepsala půl roku a ve výsledku co, ztráta času moje i jeho.
Pokud se ti znovu ozve, trvala bych na tom, že hledám vážný reálný vztah a chci se sejít naživo. Pokud se bude vykrucovat, je to celé nějaké podezřelé. Záleží na tobě ;)

• Citovat
  • Upravit
22565
27.2.24 21:09
@klárka14 píše:
Ahojte.Předně jsem 4 roky rozvedená. Přihlásila jsem na seznamku, kde jsem se poznala čistě virtuálně se stejně starým milým mužem. Volali jsme si denně i několik hodin… Měsíčně napsali přes 1000 sms. Zdálo se, že si rozumíme. V čem byl problém za 6 měsíců jsme se nepotkali. Ne, že bych nechtěla, jen on se k tomu neměl. A teď vysvětlím proč. Trpí těžkou depresí. Vadilo mi pouze, že jsem měla pocit, že mne nechce poznat naživo a stačí mu volání…poslední 2 měsíce psaní. Poslední měsíc jsem už psala první já. Dříve to tak nebylo. Byl pozorný a psával první. Měl zájem. Ten poslední měsíc byl pro mne hrozný. Měla jsem pocit, že si píšu s člověkem pro něhož nic neznamenám. Včera jsem to ukončila s tím, že mu přeji hodně štěstí. Bude mi chybět, ale už to nešlo. Jen teď přemýšlím, co když se jeho stav zlepší… neudělala jsem nakonec chybu? Ale nechci být jen věčnou čekankou na pozornost, to raději sama

Spis je to jen Evzen, lovec zen, takovych na seznamkach je. Zenaty/zadany, vic v tom nehledej. Je to boj, ale najit se da :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
27.2.24 21:12

Lovec žen to není. Víme o sobě mnohé. Prověřeno. Takže nelhal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
27.2.24 21:13
@klárka14 píše:
Lovec žen to není. Víme o sobě mnohé. Prověřeno. Takže nelhal

Nevidelas ho, nemuzes mu verit nic.
Provereno jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
27.2.24 21:14
@Mandarinka104 píše:
@klárka14 Tak to je celé divné, proč chodí na seznamku „muž s depresí“, který se nechce setkat osobně? To jako čeká pouze virtuální vztah?
Tohle je dobré si na začátku psaní ujasnit, abych si s někým opravdu zbytečně nepsala půl roku a ve výsledku co, ztráta času moje i jeho.
Pokud se ti znovu ozve, trvala bych na tom, že hledám vážný reálný vztah a chci se sejít naživo. Pokud se bude vykrucovat, je to celé nějaké podezřelé. Záleží na tobě ;)

Třeba si myslel, že to zvládne…dokud nezkusíš nevíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
27.2.24 21:18

Mne spis prijde, žes ho přestala bavit. Možná našel nový objev, s kterým zase mohl volat a vypisovat a fantazírovat, aniž by se to omrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.24 08:53

Prošla jsem si něčím podobným… 5 měsíců v každodenním kontaktu… a vlastně to mělo hooodně podobný průběh. On se o osobním setkání nezmínil a když jsem to udělala já, tak mě vždycky nějak zazdil :nevim: Poslední měsíc se to taky otočilo, že už jsem psala spíše já, odstupy v odepisování se začaly zvyšovat z 10 minut na 7 hodin a více… a když jsem se zeptala, co se děje… nemám na nikoho náladu, chci být sám… bla bla bla :nevim: Už jsou to 4 týdny bez kontaktu, pořád mi chybí, pořád nechápu proč, ale řekla bych, že jedno je jasné… motal, motal, namotal a jde o dům dál. Řekla bych, že si udělala správně… ať už lhal nebo nelhal, tak k čemu by ti takový vztah byl? Lepší se soustředit na něco skutečného :hug: :hug: Ač je to teď nepříjemné a bolestivé :zed:

• Citovat
  • Upravit
1
28.2.24 14:04

Mám podobnú skúsenosť, bol unavený, zaneprázdnený na osobné stretnutie nemal čas. Ten moj je velký introvert, ktorý keď malo prísť k osobnému stretnutiu vždy sa zlakol. Jasné, odovodnil mi to inak. Netvrdím že to je dovod u vas, ale ked sme sa stretli bolo to nakoniec pekné, keď sa uvolnila atmosféra po x stretnutiach. Vlastne to bola moja iniciatíva a trochu léčka to prvé stretnutie. Písanie introvertom viac vyhovuje a aby nestratili tvar radsej to ukončia ako sa blamovať. Vo finále je ten moj pozorný gentleman a fajn chlap, ktorý je potom ako ostatní, ale áno x krát som sa cítila že sa snažím len ja. Oni získavajú doveru postupne. Neviem či toto je dovod a či máš trpezlivost to skumat. Velmi neisto posobili aj tie stretnutia na začiatku. U mňa zafungovala osamelost v kovide.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105782
28.2.24 15:13
@klárka14 píše:
Ahojte.Předně jsem 4 roky rozvedená. Přihlásila jsem na seznamku, kde jsem se poznala čistě virtuálně se stejně starým milým mužem. Volali jsme si denně i několik hodin… Měsíčně napsali přes 1000 sms. Zdálo se, že si rozumíme. V čem byl problém za 6 měsíců jsme se nepotkali. Ne, že bych nechtěla, jen on se k tomu neměl. A teď vysvětlím proč. Trpí těžkou depresí. Vadilo mi pouze, že jsem měla pocit, že mne nechce poznat naživo a stačí mu volání…poslední 2 měsíce psaní. Poslední měsíc jsem už psala první já. Dříve to tak nebylo. Byl pozorný a psával první. Měl zájem. Ten poslední měsíc byl pro mne hrozný. Měla jsem pocit, že si píšu s člověkem pro něhož nic neznamenám. Včera jsem to ukončila s tím, že mu přeji hodně štěstí. Bude mi chybět, ale už to nešlo. Jen teď přemýšlím, co když se jeho stav zlepší… neudělala jsem nakonec chybu? Ale nechci být jen věčnou čekankou na pozornost, to raději sama

Určitě ne…normální člověk tě chce co nejdříve vidět.
A chlapa s depresí…o to bys fakt stala?
Chlap má být chlap a ne chudinka v depresi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí