Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@moonky no pokud jste si povídali, předpokládám ze u kávičky
tak upec udelej kavicku a u té příležitosti můžeš nahodit pozvání na oběd ![]()
A víš, že je sám? Jestli ano, tak bych to určitě zkusila. Zato nic nedáš.
Je sám, to vím. Když já se bojím toho odmítnutí, když by třeba neměl zájem, že to bude prostě trapný. A taky si myslím, že by měl první krok udělat chlap. Tak tu teď přemýšlím, jak to udělat, jakože nenápadně, nevtíravě.
@moonky znám spoustu chlapů co jsou tunti
tak nemusíš zvát na oběd, ale na strudl a kávu. Můj manžel je taky takový na rande hsem ho zvala já
co když on přemýšlí taky tak a bojí se odmítnutí.
Ahoj, píšeš dáma, něco už jsi tedy asi zažila, snad by neměl být problém pozvat chlapa na oběd, ale asi se mi to mluví že, jinak bys tu nepsala…každopádně nejde o nic hroznýho, i když odmítne, usměješ se, řekneš nevadí a zapomenete na to…co? ![]()
@moonky teď už chlapi skoro první krok nedělají, vše nechají na nás. Když odmítne, tak se pak neuvidíte a hotovo. Kdyby ses nezeptala, tak nad tím budeš pořád přemýšlet, co by kdyby.
Vymysli si, že potřebuješ něco opravit. V nejhorším si to od někoho půjč nebo rozbij, udělej kafe, poptej se ho na nějaké zájmy, vyber si z toho něco, co tě bude bavit a zeptej se, jestli by tam s tebou nešel.
A nebo mu uvař kafe a konej
.
Určitě neměj strach a pozvi ho na další kávu někdy i mimo pracovní dobu
Co tím můžeš ztratit? V horším případě můžete být přátelé a jednou za čas poklábosit u kafíčka ![]()
Něco rozbij
Já vím, že vlastně nemám co ztratit. Když já jsem taky takovej ten blbec nesmělej ![]()
Byt tebou, tak to take zkusim. Navic, pokud byl sikovny a za dobrou cenu, da se to pozvani zaonacit jako podekovani
Urcite to nevyzni nijak trapne. Pokud nad tim premyslis z druhe strany, pokud by te pozval muz a ty ho odmitla, taky si nebudes rikat, jak byl trapny, ale naopak to zalichoti, I pokud s nim nepujdes.
@moonky píše:
Je sám, to vím. Když já se bojím toho odmítnutí, když by třeba neměl zájem, že to bude prostě trapný. A taky si myslím, že by měl první krok udělat chlap. Tak tu teď přemýšlím, jak to udělat, jakože nenápadně, nevtíravě.
Nikdy jsem nelitoval toho co jsem udělal. Párkrát toho co jsem neudělal. Nikdy jsem se nedověděl…
![]()
Neboj se a jdi do toho. Když odmítne, nic se neděje, život běží dál. Není ti 15 aby jsi jedno ne neunesla.
![]()
@moonky jdi do toho, jsi dáma v krásném věku a určitě to zvladnes podat krásně.
jednoho dne se třeba nad tím zasmejete, az budete vzpomínat a kdyby to nevyšlo, tak není vsem dnům konec. Držím palecky a přeji ať to pro tebe dopadne šťastně a v Novem roce jen krásné chvíle ![]()
@Martina.N78 píše:
@moonky jdi do toho, jsi dáma v krásném věku a určitě to zvladnes podat krásně.jednoho dne se třeba nad tím zasmejete, az budete vzpomínat a kdyby to nevyšlo, tak není vsem dnům konec. Držím palecky a přeji ať to pro tebe dopadne šťastně a v Novem roce jen krásné chvíle
Děkuju moc
Tak snad to nějak zvládnu ![]()
Prosím, jak byste se zachovaly vy v tomto případě? - Jsem sama, po skoro 20 ti letém vztahu, takže už dáma
v letech. Hledala jsem šikovného řemeslníka, kolegyně mi dohodila známého, prý je sám, hodný a ať ho omrknu
Tak mi vyrobil, co jsem chtěla, plus ještě vymyslel další věc sám od sebe. Řekl si za to poloviční cenu, než by byla normálně. Povídali jsme si jednou asi 3 hod., jednou 2. Ještě přijede něco dodělat. Je to sympaťák. Kolegyně říkala, že pokud se mi líbí, tak mám konat
, že on je takový nesmělý, že asi nic sám neudělá. Ale nevím, co bych měla udělat, aby to nebylo trapný a blbý. A hlavně nevím, jestli by měl zájem, prostě to na něm nepoznám. Myslela jsem, že bych ho třeba mohla pozvat na oběd, ale nevím, jestli by o to stál, abych pak nebyla za trapnou. Co byste udělaly? Jak to zaonačit, aby to bylo jakože nenápadné?