Udělat první krok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3973
27.12.15 19:18

@moonky zvládneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
moonky
27.12.15 19:32
@JayLee píše:
@moonky nic bych nedělala počkala bych az něco udela on abych nebyla za trapku pripadne ;)

Hm a to je právě ono, že nechci za trapku být. Ale když nic neudělá a ani já ne, tak už se pak neuvidíme a já si budu říkat, co by kdyby…ach jo

• Citovat
  • Upravit
24798
27.12.15 19:45

@moonky Normálně ho pozvi na kafe, když tak řekne, že se mu to nehodí a bude jasno.
Nechápu, proč bys měla být za trapku :roll: máme rok 2015, sedávej panenko v koutě, najdou tě - to už fakt neplatí.
Je třeba jít tomu štěstíčku trochu naproti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.12.15 19:49

Za trapku muzou byt leda pubertaci :D Je to jen o tom, jak si to nastavis v hlave. Tak o tom proste jako o pozvani na „rande“ vubec nepremyslelej. Nastav si to jen jako slusnost a podekovani za praci, a pokud bude souhlasit, tak jen dobre, pokud ne, tak budes vypadat jako zdvorila zena. No a treba po obede zjistis, ze uz ho ani dal poznat nechces a nebo jo a pak uz bych nechala dalsi krok na nem;-) Jak se rika..nekdy se musi stesticku naproti aneb lina huba hole nestesi;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.12.15 19:51

@JayLee Není ve stejné pozici jako on, ona je totiž doma. To některé plaché povahy může vyděsit, ten pocit, že tohle je teritorium toho druhého a bojí se něco nabídnout.
@moonky Jak už jsem psala, pokud jste si u kávy hezky povídali, není nic špatného navrhnout posezení u kávy i mimo jeho pracovní dobu ;) Takové: „Hezky se mi s Vámi povídá. Nechtěl byste někdy zajít na kávu, až nebudete spěchat k dalšímu zákazníkovi?“ Na tom nevidím nic špatného. Pokud by to někdo pochopil jako pozvánku do postele, tak pozvání adresovat do nějaké restaurace. Ale ať to dopadne jakkoliv, jak někdo psal, minimálně mu to pozvání zalichotí a potěší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.15 19:51

Ahoj. Napisu ti pribeh :D Mam kamaradku, ma 63 let, zila 35 let v manzelstvi. Ted je 5 let vdova. Po smrti manzela na ktereho byla velmi upnuta rikala, ze bude do smrti sama, protoze by mela pocit, ze je manzelovi neverna. Ono uz asi 10 let pred smrti manzela nemela sex, byl nemocny. Potom ji jeji dcera vytahla na ples. Potkala tam muze ve svem veku, zatancovali si, pokecali, ona mu rekla, ze potrebuje zrni pro slepice. Tak ji ho dovezl, pozvala ho na kafe a ted uz 2 roky jen… ehmmm :oops: sexujou a kafickujou :mrgreen: Prvni krok udelala ona. A pribeh ma happy end :mrgreen: Neporadila jsem ti jak, jen jsem chtela naznacit, ze i takove pribehy naji krasny konec.
Neco rozbij, usmivej se, pozvi ho na kafe a snaz se zenskou taktikou ho okouzlit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
27.12.15 19:56
@everunka píše:
Byt tebou, tak to take zkusim. Navic, pokud byl sikovny a za dobrou cenu, da se to pozvani zaonacit jako podekovani ;) Urcite to nevyzni nijak trapne.Pokud nad tim premyslis z druhe strany, pokud by te pozval muz a ty ho odmitla, taky si nebudes rikat, jak byl trapny, ale naopak to zalichoti, I pokud s nim nepujdes.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
27.12.15 19:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.12.15 19:59

@moonky tyy kráso, tak v tvým věku si už fakt nemůžeš hrát na schovávanou. :mrgreen: Normálně ho pozvi na oběd a když o to nebude stát, tak to prostě odmítne, noc horšího se stát nemůže. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.12.15 20:01
@JayLee píše:
@moonky nic bych nedělala počkala bych az něco udela on abych nebyla za trapku pripadne ;)

Takhle se na ní ale nalepí akorát slizouni, kterým už samou zoufalostí nezbejvá nic jinýho, než být drzí a babu prostě ukecat, a ne ti, které si ona vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
27.12.15 20:10
@Gina108 píše:
Takhle se na ní ale nalepí akorát slizouni, kterým už samou zoufalostí nezbejvá nic jinýho, než být drzí a babu prostě ukecat, a ne ti, které si ona vybere.
že? :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.12.15 20:14
@Žirafa 69 píše: že? :palec:

Si piš! Výběrové kousky bývaj plaší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.15 20:45
@Žirafa 69 píše:
@Manka Rumcajzovic
Hezké. :srdce:

Je, moc. Rika mi, (je to trochu vulgarni), ze tak us*kana a nadrzena nikdy nebyla :mrgreen: Nebydli spolu, nevidaji se kazdy den cely den. Jezdi na kolovylety, do retauraci, na vystavy, ale rikala, ze vetsinu spolecneho casu jsou u ni doma a… psala jsem v uvodu co :mrgreen:

Zakladatelko, preji ti stejne krasny vysledek tveho nesmeleho prvniho kroku. Neboj se a jdi do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.12.15 15:33
@moonky píše:
Hm a to je právě ono, že nechci za trapku být. Ale když nic neudělá a ani já ne, tak už se pak neuvidíme a já si budu říkat, co by kdyby…ach jo

Někdy je třeba udělat první krok a někteří muži potřebují, aby to byla žena. Trapka rozhodně nebudeš. Taky nejsem ostřílená balička, ale už jsem to taky zkusila. Nemusíš ho zvát hned na oběd, ale co třeba nadhodit nějakou výstavu, koncert, kolo… cokoli, co ti kamarádka řekne, že má rád a ty taky.
Maximálně řekne, že nechce a i o tom je život.
Držím ti palce :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
29.12.15 15:49

@moonky nikde jsem se nedčetla, kolik ti je, ale rozhodně si nemyslím, že skoro po 20 letém vztahu musíš automaticky být „dáma v letech“. Teoreticky bych tou dámou v letech mohla být i já a rozhodně se na „léta“ ještě necítím: Samozřejmě netuším, v kolika letech ten tvůj vztah začal :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky