Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ptoletela jsem to letmo, ale to tekute mydlo po týdnu vidět pod mikroskopem, tak to asi v ochranných rukavici odnesu do palírny bioodpadu.. ten domácí kockolit. 5 litru mam na týden, stojí 19 kč a hrudkuje. Představa jak sháním písek, který sice stojí halire a kopu na zahradě hlínu a pak to musím prepalit, aby kočka neměla hlisty a ještě ti nehrudkuje… No:-D jiné věci jsou k přírodě šetrnější, ale čas, materiál a energie dá za víc kč než to koupit v celku.
@MarieOVMUC píše:Ptoletela jsem to letmo, ale to tekute mydlo po týdnu vidět pod mikroskopem, tak to asi v ochranných rukavici odnesu do palírny bioodpadu.. ten domácí kockolit. 5 litru mam na týden, stojí 19 kč a hrudkuje. Představa jak sháním písek, který sice stojí halire a kopu na zahradě hlínu a pak to musím prepalit, aby kočka neměla hlisty a ještě ti nehrudkuje… No:-D jiné věci jsou k přírodě šetrnější, ale čas, materiál a energie dá za víc kč než to koupit v celku.
@Lorr píše:
můžeš napsat co přesně?
tak teda to mýdlo jsem zkoušela a zatím dobrý, dneska jsem doplňovala a voní to pořád hezky a je to v poho
kočkolit neřeším nepoužívám ![]()
Ptacovala jsem v lab a ver mi, že ani obyčejné mydlo nebo krém bys po nějaké době raději vyhodila a parfém pořád voní:-) fujky. Pokakany záchod je proti tomu oasa:-)
@MarieOVMUC píše:Ptacovala jsem v lab a ver mi, že ani obyčejné mydlo nebo krém bys po nějaké době raději vyhodila a parfém pořád voní:-) fujky. Pokakany záchod je proti tomu oasa:-)
] @Lorr píše:
tak teda to mýdlo jsem zkoušela a zatím dobrý, dneska jsem doplňovala a voní to pořád hezky a je to v pohokočkolit neřeším nepoužívám
@Lorr píše:jasně, zatím dobrý tak nic nevyhazuju uvidíme když začne smrdět vyhodím a a už neudělám
ale chtěla bych zkusit různé věci které nejen že šetří mou peněženku ale i životní prostředí
To se cení, ale ne vždy to jde ruku v ruce. Bývá to naopak:-) smrdět to začne po delší době, ale hnus to bude zakrátko. Tekute mydlo nepoužívám, pouze dětské a to vyrábět nebudu, takže mě to netrápí, co se fin týká:-)
@MarieOVMUC píše:
To se cení, ale ne vždy to jde ruku v ruce. Bývá to naopak:-) smrdět to začne po delší době, ale hnus to bude zakrátko. Tekute mydlo nepoužívám, pouze dětské a to vyrábět nebudu, takže mě to netrápí, co se fin týká:-)
dětské bych taky nevyráběla
ale díky za rady beru na vědomí a uvidíme, pokud to dopadne jak jsi říkala vzpomenu si na radu a klepnu se do čela že jsem byla zase tvrdohlavá ![]()
Jinak bych uvítala taky tipy třeba na výstavbu pískoviště což je pro nás teďka dosti aktuálni ![]()
@malaNuna píše:
@Lorrještě jsou docela pěkné stránky
http://zena007.cz/
Trošku OT ale na uvedených stránkách jsem si přečetla o domácím těhotenském testu - cituji: - pampeliškové listí se místy při kontaktu s močí obsahující HCG zbarvuje do červena.
Zkoušela jste to některá? Je to pravda nebo blbost? ![]()
@Lavergne
No tak to je opravdu zajímavé. Taky by mě zajímalo jestli to funguje. Tady je všude pampelišek ![]()
No právě… právě mě hrozně štve, že nejsem těhotná a nemůžu to hned vyzkoušet ![]()
Nejlevnější „zbavovač pachů“ na wc znám a jsou to zápalky. Používali jsme to na vysokoškolských kolejích, tam nikdy nebyly k dispozici nějaké vůně a spreje apod. Prostě stačilo jen zapálit a hned sfouknout sirku a ten kouř spolehlivě překryl nežádoucí pachy. ![]()
@Lavergne píše:
Trošku OT ale na uvedených stránkách jsem si přečetla o domácím těhotenském testu - cituji: - pampeliškové listí se místy při kontaktu s močí obsahující HCG zbarvuje do červena.Zkoušela jste to některá? Je to pravda nebo blbost?
Funguje ![]()
Tak ten test s pampelišek mě zaujal
a to mýdlo tekute musím vyzkoušet. Jen upřesněte mi prosím ten osvěžovač vzduchu. Trocha šetřeni neuškodí a přispěje du projet stránky. Konečně užitečná diskuse