Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Čaute přátelé po podrobném prozkoumání domácího rozpočtu jsem se rozhodla začít podnikat kroky k tomu aby naše měsíční náklady byly co nejnižší, proto jsem začla třeba doma péct chleba, vyrábět si tekuté mýdlo, osvěžovač vzduchu, tablety do myčky a podobné věcičky za které utratíme měsíčně stovky někdy i tisíce korun, mohu říci že jsem opravdu ušetřila. Ale začínají mi docházet nápady tak prosím přispívejte různé recepty, návody na domácí výrobu čehokoliv a cokoliv co pomůže doma ušetřit nějakou tu korunku případně i rozvíjet tvořivost Vás i vašich dítek ![]()
Co vy na to? ![]()
Ahoj. Nápad nemám. Ale zajímalo by mě, jak vyrobit doma tablety do myčky nebo mýdlo??? ![]()
Teda mě zajímá jak to všechno vyrábíš..
Tekuté mýdlo, tablety do myčky, osvěžovač vzduchu?
Holky z mojí hlavy to není ale našla jsem jedny super stránky ![]()
http://www.home-made.cz/…macnost.html
Tak me by taky spise zajimalo, jak to co pises vyrabis! Hod sem „recepty“ ![]()
Můžu říct že osvěžovač vzduchu funguje na 100% koupila jsem si vonný olejíček meloun a krásně mi voní wc i koupelna ![]()
Některé ty věci jsou ok a good idea, ale některé jsou kraviny na hrou, nedomyslené a lajdacke.
@MarieOVMUC píše:
Některé ty věci jsou ok a good idea, ale některé jsou kraviny na hrou, nedomyslené a lajdacke.
můžeš napsat co přesně?
No když se podívám na ten jejich eshop, kolik stojí třeba ta soda nebo borax a pak přičtu poštovné
vyplatí se to?!? ![]()
@Lorr píše:
Holky z mojí hlavy to není ale našla jsem jedny super stránky
http://www.home-made.cz/…macnost.html
To je fakt zajímavé. ![]()
@Tinakaterina píše:
No když se podívám na ten jejich eshop, kolik stojí třeba ta soda nebo borax a pak přičtu poštovnévyplatí se to?!?
z toho jsem ještě nic neobjednávala všechno jsem zatím kupovala normálně v drogerii ![]()
@Blešík píše:
Ten ověžovač vyzkouším, to je vtipnýdík za tip
fakt mi moc krásně voní celé sociálky
jen ještě domyslet čím a jak dozdobit tu dózičku ve které to mám