UJAK nebo VŠEM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
18.2.17 22:18
@JayAnn píše:
Obor chci studovat, protože mě zajímá a láká. Před mateřskou jsem v tom směru pracovala a moc mě to bavilo. Pracovala jsem s lidmi, pořádala a vedla školení, fungovala částečně jako kouč a trenér profesního jednání. Vše bez vzdělání, jen s pár školeními a samozřejmě na žádné mimořádné úrovni. prostě by mě bavilo, věnovat se tomu víc, v budoucnu sehnat podobně zaměřenou práci a být v ní dobrá. Toť vše. Žádná honba za levným titulem - bohužel Vás zklamu. Andragogika je krom těchto dvou škol ještě na UK, ale výuka zde probíhá ve všední dny (i při kombinované formě) a neměla bych kam dát děti. Peníze neřeším, protože už mi dávno bylo 26 a tím pádem bych platila i za státní školu, dokonce snad ještě víc.

To je nějaká novinka, že se na veřejných školách platí po 26. roce věku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.2.17 22:18

Příspěvek upraven 18.02.17 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.2.17 22:27

@Bong Co se přednášek týče, úroveň je prý dobrá. Celkově myslím, že záleží na každém, jestli si z výuky chce něco odnést, nebo mu stačí někde splašit otázky ke zkouškám, aby nějak prošel. Popravdě mě dost vyděsila informace, že životopisy s UJAKem metou personalisté rovnou ze stolu, na druhou stranu se mi to nezdá. Vím o lidech, co mají UJAK a práci našli a taky znám lidi se státní vejškou, co ani nevědí, co vlastně je tam učili. Já sama jsem kdysi po gymplu šla na UJEP na ekonomku, šlo mi to, zkoušky jsem zvládla aniž bych se nějak extra učila, ale nějak mě to nebavilo (mladá, hloupá), tak jsem šla raději do práce. Dodnes, když si vzpomenu na své spolužáky (kteří to nejspíš dodělali) a na to jak nebyli schopni vypočítat ani aritmetický průměr, jímá mě hrůza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.2.17 22:30

@hanka.br. Také jsem se divila, ale prý je to tak. Ale i kdyby ne, škola v pracovní dny nepřipadá v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
18.2.17 22:33

@Bong Projela jsem Prahu a okolí - přeci jen tam minimálně dvakrát za měsíc budu jezdit, tak jsem Brno a Zlín vynechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.2.17 22:34
@JayAnn píše:
@hanka.br. Také jsem se divila, ale prý je to tak. Ale i kdyby ne, škola v pracovní dny nepřipadá v úvahu.

Jak jsem se dočetla na google, povinnost platit poplatky za školné se neváže k věku, ale nejčastěji se jich týkají poplatky za prodloužení studia. Studovala jsem taky dálkově bez placení, proto mě to zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
18.2.17 22:36

@Bong Ja myslim, ze kdo ma opravdu zajem o studium, tak jde na statni skolu :-) Na soukrome skoly se chodi kupovat tituly a UJAK je takova ostuda, ze je lepsi radsi nemit zadny titul nez tuhle pseudoskolu pro smich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.2.17 22:48

Obě školy jsou podřadné, profláklé a personalisté CV s nimi obvykle rovnou házejí do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
18.2.17 22:54

@Burj Chalifa Presne tak, ja jsem dokonce i videla inzeraty, kde primo bylo napsano, ze absolventy skol UJAK neberou, kolovalo to po facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.2.17 07:13
@JayAnn píše:
@Kelsey Můžu se zeptat, jak konkrétně ji dusili? Neřeším náročnost studia, spíš mi jde o to, jestli schválně zdržovali opravy testů a seminárek, aby ji donutili prodloužit studium o další rok. Jinak moc děkuji.

Mluvila o tom, ze nekteri se po nich vozili, dusili je, hledali mouchy, pak ji neco vraceli asi tu bakalarku, studovala dyl nez mela v terminu skoncit, ovsem nevim co konkretne ma za obor. Ten co ty chces ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.2.17 13:49

Dobrý den @JayAnn,

termín mel být tenkrát za dva tři tydny, nemyslím že mi zadržovalí seminární práci, ale když jsem se chtěla přihlásit na tento termín, byl již plný a odmítli mi možnost obhájit obě seminárky v jednom terminu(měla jsem obě oznámkováné ale ne obhájené).
Ano seminární práce se obhajují. Jsou to takové menší bakalářské práce.
Měla jsem zaplacené nejdražší školné v jehož rámci je i možnost bud dodatečného termínů na obhajobu nebo možnost obhájit v jeden termín dvě práce. Poplatek by činil cca 1000kc. Nedovolili mi to a tím pádem jsem kvůli jednomu týdnu musela zaplatit 40000kc. Kdyby mi to povolili, což podle smlouvy měli, stalo by mě to jen 1000kc a mela bych celý rok na obhájení bakalářky a složení státní zkoušky. Samozřejmě jsem psala žádost, podle pravidel, avšak odpovéď zněla: Z kapacitních důvodů nebude vypsán žádný dodatečný termín… myslím, že hádat se s nimi nemá smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.5.17 00:12

VSEM je tovarna na zdimani penez ze studentu

Mam velmi spatnou zkusenost, prodluzuji si jiz druhy rok. Obhajobu srminarky po preruseni (1 rok-materstvi) neuznali-pry je stara a mam napsat novou. Mohla bych tu napsat celou stranku podobnych vymyslu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze