ujeceny kluk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2114
18.1.08 16:29

Mám to doma taky :lol: A teď máme i novinku když se malá po půl hodinovym řvaní uklidní ( když vztekle ječí nevšímam si jí ) tak za mnou příjde celá nešťastná a promluví: já už budu hodná… :D

No já úplně zapomněla odpovědět na dotaz pisatelky, takže: rozmazleností to nebude a určo to přejde bo příjdou zas jiný věci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
18.1.08 17:24
Sany píše:
Mám to doma taky :lol: A teď máme i novinku když se malá po půl hodinovym řvaní uklidní ( když vztekle ječí nevšímam si jí ) tak za mnou příjde celá nešťastná a promluví: já už budu hodná… :D

Tak tak:D Ale než se uklidní, tak tropí scénu, že chce tatínka a nejlépe, aby on jí odnesl:D Malá mrcha to je:D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.1.08 18:05

téma pro mě: občas přemýšlím jestli se to nedá zabít.. ba ne, už jsem se hodně naučila trpělivosti, ale je to fakt příšerný..ječet na ni nechci, domluva nepomáhá.. říkám si, že jednou to skončit musí.. ve školce je přitom vzorná, dělá to hlavně když přijde domů manžel, kterého vidí jen chvíli večer…prostě se klasicky předvádí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
18.1.08 19:27

Sany - tak my máme podobnou hlášku, kdy přijde jako hrdina nebo volá za pootevřenejma dveřma pokojíčku - už jsem pšestal pjakat!:-)))) Pak halt dělám jakoby nic a v nitru pjáču s ním:-))))

Mako, Efčo - no kde my se všude nepotkáme:-)))) Jde to prostě s věkem:-)))

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
18.1.08 22:45

tak ja se jen pridam k davu…

taky mame doma male „jecidlo“…a „pana reditele“ v jednom..

pripada mi to jako batoleci puberta…zda se mi,ze ma v sobe strasny zmatek a nevi co s tim…chvili milacek a vzorny…chvili urvanek…

Ten rev je hrozny,hraji mi nervy…mrnous vetsinou utece vedle do pokoje a tam zuri…vety typu „nechci maminku,jit pryc“…ignoruju,spise mu reknu,ze ho mam stejne rada,i kdyz me ted odmita a az prestane brecet,at za mnou prijde,ze na neho cekam…a to na neho dost casto plati,zarazi se ..pobeci(o poznani tiseji) a pak prijde.....
a hlavne nic si nevybreci…tzn. co si chce vynutit placem,to nedostane…dokud neprestane vyrvavat a nerekne pekne,co by chtel…treba to nekdy pochopi:-)

haha,ale je to nekdy pakarna…kdyz spusti jeste to druhe male (ktere aspon place s nejakym duvodem…hlad a tak :-) )

jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
19.1.08 07:51

jaano, to je přesný, chvilku miláček, velká rozumná holčička, chvíli zmatený šíleneček, co řve a vzteká se, kloudné slovo z ní nedostanu, takže někdy ani netuším kvůli čemu se vzteká ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.1.08 13:17

Diky holky za prispevky, aspon me uklidnilo, ze v tom nejsme sami a ze se snad blyska na lepsi casy. Dnes jsme byli ve skolce se podivat a prihlasit a uz me zase hlodaji dalsi obavy. On totiz posledni dobou nechce delat nic sam, pry to neumi. Sam se obleknout, sam jit na zachod, sam se najist, proste nic. Tak jsem zvedava, jak to bude zvladat tam. A taky se bojim, ze se neumi mezi ostatnimi detmi pro:,–(it. Je to takova citlivka a hned zacne brecet, kdyz do nej nekdo zduchne ci mu neco sebere. To ten nas mladsi je pravy opak, ten zase naopak. Fakt to jsou starosti a verim, ze cim starsi dite, tim vice toho bude. Tak se mu snazim vse vysvetlit, ze se musi branit, ale nevim, zda to pomuze, kdyz uz ma takovou povahu. S tim spanim se tady nekdo zminoval, to je u nas taky tak. Spi oba spatne, takze jsem neustale unavena a fakt mi rupaji nervy dost casto. Uz nemuzu pak ten rev slyset. Ale tech hezkych chvil si opravdu uzivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
22.1.08 15:23

Nole toho se vubec neboj, ony si ho pani ucitelky obleknou, na zachod s nim taky dojdou a kdyz se stane nejaka nehoda tak ho proste prevliknou do nahradniho obleceni a najist mu taky daji :D neboj. Mezi detma se musi naucit pro:,–(it a to jedine tak ze bude muset trochu bojovat sam. U nas to bylo to samy, ale uz se lepsi :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.3.08 21:23

Ahoj holky,

jo jo známe taky. Nikdy to nebyl žádný andílek, ale poslední dobou jsme žili asi příliš v klidu. Začíná to být opravdu maso :(
Ovšem někde jsem četla, že děti, které si svoji „první pubertu“ (okolo 3 let věku) odbudou pořádně, tak ta opravdová je již lehčí.
Teda néé, že by mě to uklidňovalo, ale třeba na tom něco bude.

Takže naopak! Bude líp!! :D

Jitka + Luky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.3.08 16:13

Ahoj,

moje zkušenosti mi z tvého dotazu nejvíc připomíná ta „houpačka“ - jak se ty děti strašně mění. Nějaké zázračné vždyzabírající rady asi nejsou, ale zkus třeba:

• dát si pozor na sebe, snažit se nebýt přetažená, být v pohodě, nespěchat… já vím, že to s dvěma malými dětmi moc nejde, ale zkus se na to soustředit, ono to problematické chování dítek je opravdu „obrazem stavu naší duše“, zkus třeba pozorovat, jak se chová když jseš v pohodě, nemusíš nic dělat, ležíš s nimi na koberci nebo někde venku na dece, jsi v dobrém rozmaru a naopak když jsi v nějakém stresu
  • hodně se mi osvědčilo chtít po dítěti co nejméně (dej si limit 2 příkazy nebo zákazy z 1/2 hodiny a zkus to sledovat…), ale velmi důsledně
  • zkus se zamyslet, co získává tím ječením - pozornost, něco co chce, odvrácení pozornosti od sourozence… a zkus ho naučit, aby to získával jinak - dost náročné myslím, ale třeba by to šlo

Tak, to jsem si zamentorovala. A když to nepůjde, zkus si říct, že jseš na té houpačce dsole a že to teď může jít jedině nahoru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML