pláč před každým spaním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
9.1.08 16:53

pláč před každým spaním

Potřebuji radu a taky by mě zajímalo jak je to u vás. Simča usínala dlouho v pohodě :) , nikdy takhle neplakala, i když se vzdala dudlíku, usínala docela dobře. Jenže co se vrátila z nemocnice, je to děs :( . Odpolední spánek a noční ještě horší. Usne až po půlhodinovém pláči, ale ne obyčejném, spíše histerčí :? . Někdy zabere pohádka, ale málokdy, už si nevím rady. Vím, že trochu žárlí na syna, toho uspávám kojením, ale zatím nechci přestat. Máte nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47
9.1.08 19:44

ja uplne radu nemam.Spis co bych asi delala sama.
Nenutila bych ji k polednimu spanku, jen bych udelala klidovy rezim v posteli, kde bychom si cetli a povidali.
Vecer je pak ditko znavene a usne samo.
Samosebou pomuze, pokud bude pit caje .-Materidousku, Popripade Hermanek.
Koupit si etericky olej Levandule a kapnout dve kapky na polstar nebo par kapek do odparovace na topeni ci aromalampy.Nebo 2 kapky do 20 ml slunecnicoveho oleje a masirovat po koupani.
Pokud hysterci, davala bych ji 3× denne lzicku ostropestrce marianskeho- namletou treba zamichanou do jogurtu.Posili se tim jatyrka ktera se vztekem oslabuji .pokud budou posilena jatra, dite nebude tak vztekle.
Zrejme ma jakysi blok z nemocnice a tak by bylo dobre nic nelamat a nenutit.spise projevit ucast a pochopeni s tim, ze klidovy rezim bude.
Tak bych to resila ja.

mnoho zdaru a spokojene deticky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
9.1.08 21:02

Anděi, prosím Tě, ráda bych vyzkoušela Tvé rady. Ten ostropestřec, čaj a aromalampu. Dcera 27 mi teď též začla hysterčit před spaním, vymýšlí si, děs a hrůza. Jen mi řekni, kde ten ostropestřec vezmu. V lékárně? A to koupím jako prášek, nebo sušenou bylinku v celku?? Nevím, jestli mi dcera sní kusy bylinky v jogurtu..Jinak díky za rady, hnes zítra klušu pro čajíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
9.1.08 23:28

Ja si osobne myslim, ze to bude psychickeho razu a sice reakce na pobyt v nemocnici. Byla tam dlouho, kvuli cemu? Nemusis mi na tyto otazky odpovidat, spis si to sama ujasni a pouvazuj, jak ji to mohlo ovlivnit. Byla kuprikladu v izolaci? Delali ji mnoho krevnich testu? A tak podobne.
Asi bych to nelamala pres koleno, ale pozorne ji sledovala a hlavne se s ni snazila komunikovat a o tom spitale nenasilne mluvit, aby to ztratilo ten stempl strasaka. Jestli pri dvou detech muzes, tak s ni treba zkus odpoledne spat, aby nemela pocit, ze je nekde odkladana a sama.
No snad to brzo odezni, deti jsou jako houby, vse dobre i spatne nasaji, ale zase tak rychle na to dokazi zapomenout. Drzim pesti.
Marketa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.1.08 09:40

Taky bych si tipla že je problém spíš psychický- bojí se usnout, aby se náhodou nevzbudila zase v nemocnici :roll: . To je hodně o trpělivosti, možná by potřebovala aby s ní někdo při usínání byl, což chápu že je docela problém, když jsou dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.1.08 15:37

Simča byla v nemocnici s obstrukční bronchitidou. Bohužel to bylo už po druhé. Přes den se jí snažím věnovat, aby myslela jen pozitivně a na nic moc nevzpomínala. K odpolednímu spánku ji nenutím, jen když příjde ze školky fakt utahaná.
Takže to vypadá,že to chce čas. Nad aromalampou jsem už přemýšlela, ale nevím, zda by jí to nevadilo při dýchání, vypadá to, že je na něco alergická :? a na testy jdeme až na konci ledna. Tak se dr. zeptám, co by ji nemuselo vadit.
Všem vám děkuji za rady. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.1.08 19:47
eviska22 píše:
Anděi, prosím Tě, ráda bych vyzkoušela Tvé rady. Ten ostropestřec, čaj a aromalampu. Dcera 27 mi teď též začla hysterčit před spaním, vymýšlí si, děs a hrůza. Jen mi řekni, kde ten ostropestřec vezmu. V lékárně? A to koupím jako prášek, nebo sušenou bylinku v celku?? Nevím, jestli mi dcera sní kusy bylinky v jogurtu..Jinak díky za rady, hnes zítra klušu pro čajíky.

Ostropestrec mariansky se da koupit v bylinkarne nebo snad i nekde ve zdrave vyzive.v lekarne nevim, ale ta by mohla take fungovat.
Koupis si seminka a ty doma nameles.Ja je mlela na mlynku na mak.
Udelala jsem do zasoby.Je to vlastne takove sypke nic bez vyrazne chuti a prdolka to ani nepozna.
Jinak deti dobre zklidni krom levandule do aromalampy take pomeranc-sladky.

Preji spokojene usinajici deticky a pevne nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.1.08 19:55
janulas píše:
Simča byla v nemocnici s obstrukční bronchitidou. Bohužel to bylo už po druhé. Přes den se jí snažím věnovat, aby myslela jen pozitivně a na nic moc nevzpomínala. K odpolednímu spánku ji nenutím, jen když příjde ze školky fakt utahaná.
Takže to vypadá,že to chce čas. Nad aromalampou jsem už přemýšlela, ale nevím, zda by jí to nevadilo při dýchání, vypadá to, že je na něco alergická :? a na testy jdeme až na konci ledna. Tak se dr. zeptám, co by ji nemuselo vadit.
Všem vám děkuji za rady. Jana

aromalampu bych pouzila jisto jiste.samosebou, ze plac pred spanim je psychicka zalezitost a nejpravdepodobneji blok z nemocnice.
Aromalampu bych nezavrhovala, naopak.
Zkuśila bych po kapce pomeranc a eukalypt.
Pokud by ji to nevadilo, za dva dny bych zvysila davku na dve kapky od kazdeho.
Pomeranc - sladky, zklidnuje a pomaha v pocitu bezpeci, eukalypt „otevira hrudnik“hlubsimu dychani.Je take protiinfekcni a imunostimulacni.

Plice jsou organ, ktery odrazi komunikaci s okolim.V podstate jsou prvni, z organu, ktere prijdou do kontaktu s vnejsim svetem_vdechovanim- a tak bych resila co memu ditku vadi.Muselo to nastat uz pred prvni hospitalizaci.casto je velmi tezke pochopit, co se mohlo prihodit.Vzdyt ta drobatka maji obcas z naseho blazniveho sveta pekne zamotanou hlavicku.

Mnoho stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect