Ukazování v 18 měsících
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ukazování v 18 měsících
Zdravím všechny maminky. Chtěla bych se zeptat jak to je s ukazováním u dětí ve věku 18ti měsíců? Když třeba si prohlížíme knížku a já mu řeknu ukaž cokoliv, tak vždy ukáže. Když něco chce a umí použít slovo ( př. pití, jídlo, číst), tak mi to rěkne. Když ho něco zaujme, tak ne vždy, ale spíš se na mě podívá a řekne třeba čiči nebo se na mě usměje, protože vidí kočku. Ale co mě zaráží, že skoro vůbec k tomu nepřijde a neukáže na to prstem a pak se podívá. Snad to píšu srozumitelně. Jsem fakt z toho jelen. Protože, po tom dotazníku, který jsem vyplňovala na 18 ti měsíční, tak nevím jestli jsem to vyplnila dobře. A bohůžel doktorka byla zaneprázdněná aby mi to vysvětlila. Tak jdu pro radu sem. Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
V tom dotazniku jde o sdileni zazitku. Nemusi k tomu primo prijit a ukazat
prstem. Jde tam o to, aby mel zajem s tebou sdilet co vidi a proziva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lumíkovec Předem děkuji za odpověď. Takže vlastně je to vše v pořádku. Mohu se zeptat, když něco prcek chce, tak třeba někdy na to spíše ukáže celou rukou a ne prstem, ale v knížce používá jen prst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já tenhle dotazník neznám, nežiju v ČR, ale chci tě jen uklidnit.
Náš syn začal ukazovat i v knížce až teď, budou mu dva. On zakřičí,,
mami auto", ale ukázat na něj nemá čas, protože ho okamžitě zaujme něco
jiného
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nas syn aniv necelych 2,5l neukazuje. Ty mas uplne zdrave, chytre dite. Tak to ma byt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak se počítají měsíce v těhotenství?
- Tři měsíce staré miminko
- 3 měsíce nepase koníky
- Sleva na děti - kolik měsíců mám uvést do přiznání?
- Jídelníček od 18 měsíce dítěte
- 9 měsíců snažení
- Je možné mít v jeden měsíc dvě ovulace?