Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Čistý děti a doma pořád uklizeno? Hahahaha ![]()
Pro mě je důležitý mít doma čisto, uklizeno být nemusí, jako hračky atd. To se uklidí večer. To by tady nikdo nesměl bydlet abych tady měla nazdobeno ![]()
Příspěvek upraven 09.08.22 v 13:16
Snad nevadí, že neporadím, ale mám to stejně
když něco uklizim, děti kramaří někde něco jiného, takže uklidit to a potom další. Věcně někde nadrobí. Jediné, co mě uklidňuje, že až vyrostou, budu mít naklizeno, ale to mi bude zase líto, že vyrostli, takže se snažím snížit ze svých nároků na úklid dočasně. Ale stejně mě to dere.
A jak máš velký děti? S batolatama to moc nejde no, větší děti zapojim do úklidu.
@pikola ja to nechápu když vidím lidí kolem sebe jak mají uklizeno… I s dětmi.. Naše máma měla taky nakloněnou když jsme byli malé
Jak zvládat děti a bordel? A nenapadlo tě začít u toho jak zvládat sama sebe, svoje obsese čistotou, a nesplnitelne nároky?
Ale já neříkám že se vše musí lesknout atd ale aby bylo uklizeno…
@Anonymní píše:
@pikola ja to nechápu když vidím lidí kolem sebe jak mají uklizeno… I s dětmi.. Naše máma měla taky nakloněnou když jsme byli malé
No a jaky vzpomínky máš z dětství? Že máma pořád uklízela a nic jste nesměli? Ano, taky uklidím když má někdo přijít, to ale neznamená že to tak u nás vypadá pořád.
@Anonymní píše:
No a já naklizeno nemám, ani s dětmi a asi ani bez dětí a víš co? J emi to putna a jsem spokojená.
Hodnoty spatřuji v něčem úplně jiném. Takže možná by to chtělo trochu ubrat z uklízecího prefekcionismu. ![]()
@pikola píše: Čistý děti a doma pořád uklizeno? Hahahaha
Pro mě je důležitý mít doma čisto, uklizeno být nemusí, jako hračky atd. To se uklidí večer. To by tady nikdo nesměl bydlet abych tady měla nazdobeno![]()
Příspěvek upraven 09.08.22 v 13:16
Prosimtě a jak se to dělá??
mít čisto pro mě znamená uklidit milion hraček, abych mohla vysát, vytřít,… takže bez toho naklizení to stejně nejde ![]()
Ale to, co děti vytahají, přece není nějaký hnusny ulepeny bordel, jsou to jen věci, které se večer zase posbiraji a uklidí.
Nepořádek po dětech pro mne není špína. Nehrotila bych to
@ElissHook píše:
@Kriss Tina 7 a 2 roky
Tak minimalne toho většího už bych do úklidu zapojila. Já mám 3 děti (7, 3 a půl roku) a nejstarší už má svoje povinnosti, mladší si musí uklízet aspoň po sobě, mimino teda zatím ne no
ale fakt nejde, aby děcka dělala bordel a člověk za nima běhal jak služka.
@Anonymní píše:
Jakoze jdes k nekomu na navstevu se čtyřmi dětmi a jen se jim to tam leskne? Tak protože čtyři děti se přivázou k topení, matka uklidi, a pak prijde navsteva a obdivuje dokonalou matku. Nebo sledujes moc instagramy ne? Taky mam rada cisto doma, ale co mam delat, kdyz batole to tu rozbrakuje z konce dokola znovu a znovu, ze vsech stran. Ale na navstevu mam pet minut dokonalou domacnost taky. Zakladem je vsechno nahazet nekam, kde to nikdo nevidí. A pak prijdes domu a budes nestastna jak to krasne zvladam a ty ne.
Příspěvek upraven 09.08.22 v 13:21
Ahoj mám pocit že jsem neschopná,… Miluji čistý domov, čistě děti, prostě mám ráda čistotu, poslední dobou mám pocit že se to nedá zvládnout, snažím se uklízet průběžně během dne… Jenže do toho děti tam kde uklidim mi udělají binec než začnu uklízet další část je další binec do toho vaření takže další úklid…vytru a opět se podlaha naslape…

Snažímm se vytírat když malej spí ale stejně malej je všudybyl… Mám z toho pak nervy že nemám hezký uklizeno občas mám chuť fakt odejít je mi z toho i občas do břeku že to prostě nestíhám, nedavam, nedokážu Poradíte jak zvládat děti a úklid tak abych, měla čistí a nehrozila se s bince?