Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, syn vykousl kousek pěnového míčku. Ukousl velikostí jako lískový oříšek. Je to takový ten typický dětský pěnový míček s obrázkem Toma a Jerryho. Možná to neukousl dneska ale už včera nebo předevčírem. Mám s ním jet k doktoru?
Myslí, že i pokud ho snědl, nic se neděje, je to měkké, vyjde nebo už vyšlo stolicí. mimochodem proč to řešíš ted, když už se to stalo včera nebo předevčírem?
@mamkyjáryk píše:
@Šája asi až teď přišla na to že na tom míčku kousek chybí…
tak to ho ale taky vůbec nemusel ukousnout a sníst, že… pokud to přímo neviděla
každopádně bych to neřešila…
@Šája Včera si sním hrál. A byl podezřele v klidu. A dneska si s ním ještě nehrál.
@Šája já taky ne… moje dítě toho pozrelo tolik, že kdybych mela vše řešit tady, tak zaviruji celé emimino…
![]()
@adusinka me kolikrat syn ukouskl tenhle. penovy micek a porad zije
Pravda ze kolikrat ten kousek spis zvykal a pak vyplyvnul - ale urcite musel taky neco spolknout.
V „kousacím“ období můj syn vykousl asi tři tyto pěnové míčky (4. mu zas nakousl jiný chlapeček na pískovišti), jeden fialový, jeden s tygříkem a třetí obrázek si nepamatuju, k doktoru jsem nejela
. Pak už jsem pochopila, že tyto míčky pro něj nejsou vhodná hračka. Neboj, určitě to přežije, je možné, že to ani nesnědl, on to chuťově nebude žádný šlágr. A i kdyby jo, nic se neděje, pokud ho nesnědl celý
.
Náš syn si předevčírem pochutnával na houbičce na nádobí, a ano, má dost jídla
Doporučuju tuhle diskuzi: https://www.emimino.cz/…e-to-103895/
@mamkyjáryk píše:
@Šája já taky ne… moje dítě toho pozrelo tolik, že kdybych mela vše řešit tady, tak zaviruji celé emimino…![]()
přesně
moje malá za hodinu totálně zdemolovala pěnový míček od babičky, moje matka nevěřila že to nerozkousal pes ale děcko ![]()
Holky a zkoušely jste někdy do těch pěnových míčků kousnout? vždyť to je tak hnusný ty děti jsou fakt divný
![]()