Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jen tak na olehčení. Spí mi tu moje roční dcera a jak tak na ni koukám, říkám si, jak je dokonalá
Miloučká, krásná, hodňoučká, šikovná
A to se mi budí v noci stále po dvou hodinách, vzteká se jak ďábel a co si budeme povídat, žádný rychlík ve vývoji to není
Ale prostě mě občas fascinuje, jak u mě rodičovské hormony valí na plný plyn ![]()
@petulatko Jo, když spí, tak mám taky nejdokonalejší a nejhodnějšíí děti na světě ![]()
Tak to je krásný
Moje dcerka je taky dokonalá - po rodičích tvrdohlavá jak mezek, všechno musí „sama“, Ďáblík, kterej všude vyleze, neustále někam utíká, neposedí a večer v posteli místo spaní žárlí ![]()
Máme ![]()
Každý večer, když jdeme spát, koukáme do postýlky, jak je možný, že je tak dokonalej ![]()
Ale je fakt, že to tu a tam i slyšíme
A to potěší, protože je moc šikovný a hodný, až se bojím mít druhý dítě ![]()
Příspěvek upraven 06.08.13 v 13:58
Já dokonalé dítě nemám. Dítě je od přírody tvor nedokonalý. V podstatě je dítě synonymum pro nedokonalost
. Slimpá to, blinká to, kadí to, nenají se to, neuteče to… bez pomoci je to tak nedokonalé stvoření až hrůza ![]()
@petulatko jako bych četla o svojí malé ![]()
Jenom ta už se naštěstí v noci nebudí co 2 hoďky, sunar mě zachránil ![]()
Já jsem takhle poprděná ze třetího, jako to bude fakt benjamínek jak vyšitej
Když on je tak sladkej, ještě to teda umocňuje tím, že většinou se budí až v 5 ráno, přes den 2×-3× spí, hrozně rád se nosí v šátku a vydrží v něm hodiny.
Takže ho pořád oblíbávám, říkám, že je to můj méďa Pusík a jiný blboviny a děsímse, až se z Pusíka stane vzdorující vřešťan jako z předchozích dvou ![]()
Ahoj moje malá měla v neděli 3 měsíce a když ji dám do postýlky tak se mi začíná otáčet doleva až se vytočí tak aby na mě viděla co dělámna počítači,
![]()
Evill: až Ti bude utíkat a samo jíst, ještě ráda vzpomeneš na to, jak nedokonalé to dítě bylo ![]()
V roce jsou dokonalí skoro všichni prckové. Té naší to vydrželo do tří let. Pak nám ji někdo vyměnil a teď máme peklíčko
Přesto ji milujeme ![]()
Nejlepší a nejhezčí a nejšikovnější dítě mám já
A tonejen když spí. Je to to nejhezčí v životě ![]()
@petrul píše:
Ano, je dokonalá. Po mamince
Jooo, ta moje to ma taky po me, po kom jinem ![]()
@hvezdicka.zh Jo, tak to mame hooodne podobne
Ale o to je to lepsi (aspon vetsinou
)
@Hančíí Kdyby ta moje mrska ten sunar aspon byla ochotna ochutnat, treba by to taky zabralo ![]()