Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jizvíková píše:
Jelikož jsem normální, vidím i chyby, nedostatky. Nejsem matka rozmazlující, možná je to množstvím dětí, možná mnou
Ale to ja taky vidim samozrejme, ale i tak jsem z ni proste odvarena ![]()
@Lolllo pro me opravdu to novorozene bylo nejhorsi. Nez jsem se trochu vzpamatovala no. Ted je to sice narocnejsi, ale pro me lepsi. Uz ji znam, vim jak na ni a tak. Ale ja noc nejsem na ty pidimimca, ti akcnejsi tvorecci jsou mi blizsi.
Můj syn momentálně dokonalý v tom, že mě dokáže rozesmát v době kdy jsem přišla o svého milovaného pejska ![]()
@petulatko vždycky když spí tak si sednu a koukám na něj. říkám si, že je jak anděl co omylem spadl z obláčku. když se vzbudí tak si říkám, že mi ho sem hodil sám Satan abych začala s očistcem už během pozemského života.
Miluju ho nade všechno na světě, ale občas ho mám plný kecky! ![]()
@paola white píše:
@petulatko vždycky když spí tak si sednu a koukám na něj. říkám si, že je jak anděl co omylem spadl z obláčku. když se vzbudí tak si říkám, že mi ho sem hodil sám Satan abych začala s očistcem už během pozemského života.
Miluju ho nade všechno na světě, ale občas ho mám plný kecky!
Tak tyhle pocity mi jsou blizke ![]()
Moje malá je dokonalá třeba tehdy, když se na ni zlobím a ona se na mě sladce usměje… A je po zlosti
![]()
Jistěže že žádné dítě není dokonalé, tak jako ani my nejsme dokonalé matky
Ale jedna moje známá řekla krásnou věc - kdybychom byly dokonalé matky, měly by pak naše děti strašně těžký život… Když to otočím, tak kdybychom měly dokonalé děti (myslím doslova a bez chybičky), tak by to byla strašná nuda
Dokonalé, krásné, chytré…
po mamince, zbytek mají po tatínkovi ![]()
Přiznávám, že občas staršímu vyhrožuji, že ho postavím ke kontejneru a půjdu pryč, ale jinak je to „zlatíčko“ ![]()
Taky mam dokonala zlaticka
i kdyz ve 20 mesicich nemluvi, nechodi na nocnik a usina zasadne v me spolecnosti..a mladsi je moc maly zatim na zlobeni ![]()
@kozisek píše:
Přiznávám, že občas staršímu vyhrožuji, že ho postavím ke kontejneru a půjdu pryč
Moje dítě je taky dokonalé
Včera večer, asi mu bylo vedro, hodinu a půl v kuse řval, nemohl usnout, až když jsem ho osprchovala tak vytuhnul, teď spinká asi hodinu. Bude mu 8 měsíců, je to zlatíčko, řošťák, lump, láska moje největší…
Je to mazec, co ty hormony dokážou.
Taky si myslim ze mam to nejroztomilejsi dite na svete hlavne kdyz spinka. vcera sem nacapala tatku jak na ni vecer koukal a kdyz sem se ho zeptala co je tak mi rekl nic nemuzu se divat
tak jsem se smala.