Taky máte dokonalé dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1716
6.8.13 14:16
@jizvíková píše:
Jelikož jsem normální, vidím i chyby, nedostatky. Nejsem matka rozmazlující, možná je to množstvím dětí, možná mnou

Ale to ja taky vidim samozrejme, ale i tak jsem z ni proste odvarena :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
6.8.13 14:19

Mám „dokonalé“ teroristy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
6.8.13 14:20

@Lolllo pro me opravdu to novorozene bylo nejhorsi. Nez jsem se trochu vzpamatovala no. Ted je to sice narocnejsi, ale pro me lepsi. Uz ji znam, vim jak na ni a tak. Ale ja noc nejsem na ty pidimimca, ti akcnejsi tvorecci jsou mi blizsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
6.8.13 14:23

Můj syn momentálně dokonalý v tom, že mě dokáže rozesmát v době kdy jsem přišla o svého milovaného pejska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
6.8.13 14:24

@petulatko vždycky když spí tak si sednu a koukám na něj. říkám si, že je jak anděl co omylem spadl z obláčku. když se vzbudí tak si říkám, že mi ho sem hodil sám Satan abych začala s očistcem už během pozemského života.
Miluju ho nade všechno na světě, ale občas ho mám plný kecky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
6.8.13 14:26
@paola white píše:
@petulatko vždycky když spí tak si sednu a koukám na něj. říkám si, že je jak anděl co omylem spadl z obláčku. když se vzbudí tak si říkám, že mi ho sem hodil sám Satan abych začala s očistcem už během pozemského života.
Miluju ho nade všechno na světě, ale občas ho mám plný kecky! :lol:

Tak tyhle pocity mi jsou blizke :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
6.8.13 14:39

Naprosto dokonalé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.8.13 14:44

Moje malá je dokonalá třeba tehdy, když se na ni zlobím a ona se na mě sladce usměje… A je po zlosti :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
6.8.13 14:46
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
6.8.13 14:50

Jistěže že žádné dítě není dokonalé, tak jako ani my nejsme dokonalé matky :( Ale jedna moje známá řekla krásnou věc - kdybychom byly dokonalé matky, měly by pak naše děti strašně těžký život… Když to otočím, tak kdybychom měly dokonalé děti (myslím doslova a bez chybičky), tak by to byla strašná nuda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
6.8.13 14:53

Dokonalé, krásné, chytré… :srdce: po mamince, zbytek mají po tatínkovi :P
Přiznávám, že občas staršímu vyhrožuji, že ho postavím ke kontejneru a půjdu pryč, ale jinak je to „zlatíčko“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9378
6.8.13 15:05

Taky mam dokonala zlaticka :mrgreen: i kdyz ve 20 mesicich nemluvi, nechodi na nocnik a usina zasadne v me spolecnosti..a mladsi je moc maly zatim na zlobeni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
6.8.13 15:09
@kozisek píše:
Přiznávám, že občas staršímu vyhrožuji, že ho postavím ke kontejneru a půjdu pryč
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já slibuju babybox :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
7.8.13 10:38

Moje dítě je taky dokonalé :* :srdce: :lol: Včera večer, asi mu bylo vedro, hodinu a půl v kuse řval, nemohl usnout, až když jsem ho osprchovala tak vytuhnul, teď spinká asi hodinu. Bude mu 8 měsíců, je to zlatíčko, řošťák, lump, láska moje největší… :lol: Je to mazec, co ty hormony dokážou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
7.8.13 15:20

Taky si myslim ze mam to nejroztomilejsi dite na svete hlavne kdyz spinka. vcera sem nacapala tatku jak na ni vecer koukal a kdyz sem se ho zeptala co je tak mi rekl nic nemuzu se divat :lol: tak jsem se smala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí