Ukradnuté děti v Anglicku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12658
14.11.12 21:12

ukradnute deti v anglicku

Dievcata davam do pozornosti pre tie ktore este o tomto pripade neviete, viem ze je znamejsi na slovensku.. http://udalosti.noviny.sk/…zakazmi.html jedna sa o kradnutie deti v anglicku, pani boorovej boli ukradnuti dvaja chlapci na zaklade niecoho co sa nikdy nestalo, su to dva roky a ona sa stale nevie k detom dostat :-( teraz v piatok maju sud a snad sa to konecne zvrati ale je evidentne, ze je nieco zhnileho v systemu britskem :-( pripadne tu je peticia, kto by mal zaujem http://www.avaaz.org/…_British_SS/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12658
14.11.12 21:15

Este doplnam jedna sa o zasah socialky.. aby to bolo jasne, neviem ci tu uz o tom je diskusia, nenasla som ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
14.11.12 21:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
14.11.12 21:17

@Barusak78 to sa ospravedlnujem, nenasla som to :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
14.11.12 21:19
@pata308 píše:
@Barusak78 to sa ospravedlnujem, nenasla som to :oops: :oops:

Jéé, to se neomlouvej :mavam: Když clovek neví, jak se přesně diskuze jmenuje, tak se to spatne hledá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
14.11.12 22:46

Podepsala jsem, zhlédla video a šířím na FB dále… je to příšerný… v UK jsem žila 9 let… .ale nikdy by mě nenapadlo, že jsou schopní něčeho takového… nejhorší je ta bezmoc maminky a promrhané roky dětí bez rodiny… v ústavu… :,( :cert:

díky za odkaz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
14.11.12 22:53

@pata308 a ted tu s prominutim kokotinu schvalili v referendu i u nas v Irsku, nejhorsi je, ze lidi ani nevedeli, pro co hlasovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová