Dobrý den,
napadá mě, zda to má někdo taky tak? Mám spokojenou rodinu, skvělého
pracoviteho manžela, úžasného syna, ale… Mám takové myšlenky asi jako
pubertak. Láká mě mít úlet s někým jiným, někoho koho neznám.
Doufám, ze je to jen období mít takové myšlenky.
Úlet s jiným, mám spokojenou rodinu
Myslím, že to není období a není na tom nic špatného, pokud se jedná jen o myšlenky. Špatně by bylo, kdybys to chtěla začít realizovat.
upřímně pokud zůstaneš jen u myšlenek, není to nic proti ničemu, ale
já měla poprvý tyhle myšlenky, když se nám vztah s manželem začal kazit
… a šlo to tak z kopce, že ve výsledku mě dostal do situace, že
bud´odejdu nebo ho budu podvádět… tak sem odešla …tak pozor na to
Myšlenky jsou nekdy naprosto neškodné. Já je měla taky mockrát, jednoho
ex jsem nakonec podvedla, užila jsem si to, prošla jsem si slušnou morální
kocovinou, hrdá jsem na sebe nebyla, doma jsem nic neřekla a rozešli jsme se
z jiných důvodů. Řekla bych, že hodně záleží na tom, co tě
k takovým myšlenkám vede
Děkuji všem za reakce. @Mamazkoncesveta, asi
zkusit něco nového, neohraneho. Manžel byl panic když jsme se poznali,
všechno jsem ho musela “učit”. Takže asi někoho “zkušenějšího”.
Bože, je to hrozny psát
@Anonymní píše:
Děkuji všem za reakce. @Mamazkoncesveta, asi zkusit něco nového, neohraneho. Manžel byl panic když jsme se poznali, všechno jsem ho musela “učit”. Takže asi někoho “zkušenějšího”. Bože, je to hrozny psát
tak to se ti nedivim
Neni to hrozný psát, prostě to tak je a cítíš to tak. Tím tě nenabadam k nevěře, ale dovedu to pochopit. Ovšem z vlastní zkušenosti doporučuji zůstat u myšlenek, mohlo by se ti to víc líbit s někým jiným a pak máš slušně nakročeno k ještě většímu průšvihu, než je samotná nevěra…
@Anonymní píše:
Dobrý den,
napadá mě, zda to má někdo taky tak? Mám spokojenou rodinu, skvělého pracoviteho manžela, úžasného syna, ale… Mám takové myšlenky asi jako pubertak. Láká mě mít úlet s někým jiným, někoho koho neznám. Doufám, ze je to jen období mít takové myšlenky.
Ja mam tyto myslenky na kamarada pouze, kdyz mam ovulaci zmizi ovulace, prestane me to tema zase zajimat
a jsem spokojena s manzelem
Anonym nebo smazat
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.