Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, nebudu pod anonymem.
V praví jsme 3 kolegyně, děláme fyz. práci. Ta jedna kolegyně je nás dvou jakože navržena nadřízenými jako naše pracovní šéfová.
Co již dlouho pozoruji je, že druhé kolegyni praci ulevuje, mě ji přidává. Řekla jsem ji to, odpověděla, že to není pravda, že to dělá spravedlivě.
Jenže práce, která má být v určitý den, tak v ten den ji nezadá a dá ji, až jsem tam jen já a ta naše šéfová(ta tu práci stejnou jako my, pozici dělá taky),až v době kdy má ta druhá kolegyně volno.
Ji pomáhá víc než mě, to jsem ji taky řekla, že to dlouho pozoruji.. Vykrucuje se z toho, že to není pravda.
Jak byste se chovaly vy? ![]()
Nelíbí se mi, že jedna má úlevy a druhá dělá víc.
@Simonetie píše:
Dobrý den, nebudu pod anonymem.
V praví jsme 3 kolegyně, děláme fyz. práci. Ta jedna kolegyně je nás dvou jakože navržena nadřízenými jako naše pracovní šéfová.
Co již dlouho pozoruji je, že druhé kolegyni praci ulevuje, mě ji přidává. Řekla jsem ji to, odpověděla, že to není pravda, že to dělá spravedlivě.
Jenže práce, která má být v určitý den, tak v ten den ji nezadá a dá ji, až jsem tam jen já a ta naše šéfová(ta tu práci stejnou jako my, pozici dělá taky),až v době kdy má ta druhá kolegyně volno.
Ji pomáhá víc než mě, to jsem ji taky řekla, že to dlouho pozoruji.. Vykrucuje se z toho, že to není pravda.
Jak byste se chovaly vy?
Nelíbí se mi, že jedna má úlevy a druhá dělá víc.
Asi bych si s ní promluvila ještě jednou - s tim, že když to bude pokračovat, stěžovala bych si řediteli?? Chápu, že nechceš dělat zle, ale za blbku přece nebudeš ne ![]()
@Kalbe píše:
Asi bych si s ní promluvila ještě jednou - s tim, že když to bude pokračovat, stěžovala bych si řediteli?? Chápu, že nechceš dělat zle, ale za blbku přece nebudeš ne
Je to ředitelův miláček. Jako ne přítelkyně nebo manželka, ale hodně stojí při ní. Je z ní hotový ![]()
@Simonetie píše:
Je to ředitelův miláček. Jako ne přítelkyně nebo manželka, ale hodně stojí při ní. Je z ní hotový
Nejlepší řešení ve všech směrech by bylo, aby byl ředitel hotový z tebe
Šlo by to?
@vokishka píše:
Vždyt už jsi to tu řešila
To bylo trochu neco jiného. Ale ve stejné práci
@greenapple píše:
Nejlepší řešení ve všech směrech by bylo, aby byl ředitel hotový z tebeŠlo by to?
Ne ![]()
@prokr píše:
No zakladatelko Ty máš prostě problém se vším a všude![]()
no možná to nebude problém s těmi okolo, ale něčím jiným
@Simonetie píše:
A co to bylo? Jako dívej, pokud se něco kupí na jednom místě, tak je to divné.
@Simonetie a není to tím, že nadřízená chce aby si víc zabrala, byla víc pracovitá? Objektivně, jde ti ta práce stejně jako kolegyni, které podle tebe ulevuje?
Promiň, už to vidím. Kolegyním pořád někdo ulevuje, ségra je na tebe zla, matka taky, ta zas ulevuje segre, atd… Máš to těžký, ale v hlavě. Pokud se pořád cítíš ublížena a něco řešíš… Z tvých diskuzí mi spíš přijde, že stebou není něco úplně ok.
@Simonetie píše:
Aha, jiného, stejného…nebude ta chyba někde jinde?
Ano, je to piz*a jedna nespravedlivá. Tak jsme si zanadávali a teď popřemýšlej, co s tím budeš dělat.