Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Punksnotdeath píše: Více
to je divné. Ono se tam ted strašně špatně hledá. V nabídce je to od nestarších dílů, ne posledních.
Je tam, zkus otevřít https://www.oneplay.cz/…845-4948-dil
@vokishka píše: Více
Vedle první řady nejstarších dílů Ulice na OnePlay zajet úplně doprava mimo ně a tam je značka, která je přehodí na nejnovější.
@Iv.Sa. píše: Více
já vím, ale je to ted otrava. Když bylo Voyo, na první dobrou jsem viděla díly seriálů, které teprve budou. ALe ted to musím kolikrát dohledávat.
Normálně zadáš ulice a pak tam automaticky skočí 20 řada a v právo nastavíš seestupně a hodí to od nejnovějšího dílu. I to ukazuje, které díly byly dokoukány, případně který ještě v TV nebyl.
Příspěvek upraven 06.07.25 v 18:56
Normálně zadáš ulice a pak tam automaticky skočí 20 řada a v právo nastavíš sestupně a hodí to od nejnovějšího dílu. I to ukazuje, které díly byly dokoukány, případně který ještě v TV nebyl.
@vokishka píše: Více
Hodně lidí si na to už stěžovalo, že si shlédnutí seriálu nemůžou předvolit, jak to bylo předtím na Voyo. A zatím se stále nic neděje. Jen zeslabili úvodní znělku Oneplay při spuštění, která hodně řvala. To hodně lidem taky vadilo.
Tady, na stránkách Novy.
https://tv.nova.cz/…953-4948-dil
@Dixies Tak zase najít Ulici a díl je otázka 2 kliknutí. Chápu, že Vojo bylo lepší, taky mi přišlo lepší, ale zase že by se to nedalo najít …
Ta znělka mi přijde šílená i potichu
Ale já si tam nedám zvuk a neslyším nic ![]()
@Snopy123 píše: Více
Taky u znělky vypínám zvuk ![]()
Ty díly se dají najít, když už víš, kde hledat. Akorát je škoda, že si nemůžeš uložit své nastavení, v jakém pořadí se díly mají zobrazovat a zbytečně netápat.
A nebo na příště si to dát do " můj seznam" na pozdější shlédnutí.
@Dixies píše: Více
Jo, nebo nechápu, že to třeba nezvládne nabízet to, co nejvíc sleduješ
denně tam koukáš třeba na ulici, proc ji hned nemáš v nabídce a musíš to hledat
to samý to řazení dílů, proč to nemůžu změnit jednou a uložit se to
vůbec to není dělaný pro pohodlný uživatele ![]()
Tak jsem ten posledni dil nakonec nasla a byl.moc pěkný, hlavne ta Vanda me bavila ![]()