Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Letee no a ten táta Klárky, jak ho tam někdo zmiňoval, tak ten by to asi taky těžko psal v češtině. ![]()
@Sára2020 píše: Víceže, je zajímavý, že řešila, že to by neudělal kvůli děcku, ale to, že neumí česky, neřešila
Ale nedivila bych se, kdyby to byl někdo úplně cizí a zdůvodní to pofidérně jak tak často dělají různé veletoče
@vokishka píše: Více
Jo taky mám obavy, že to nakonec tak bude někdo úplně cizí…
@Sára2020 píše: Více
Ten tatínek zije v Austrálii, že nevím kde by získával o Adrianě takové info…
@Letee píše: Více
no on ho zmiňoval Evžen. A Adriana s ním diskutovala jen o tom, že nemá důvod. Že neumí česky nebo něco jiného tam ani nepadlo ![]()
Ten tatínek nežije v Australii, ale vrátil se zpět někam do Jižní Ameriky..
@Dixies píše: Více
Ja jsem nevěděla kde přesně, to je asi jedno, tim sem chtěla jen říct, že je daleko a není v její blízkosti, aby ty informace až tak soukromé o ní měl ![]()
No, podle me kokes nebo kokesova.. Vsak tam nikoho jinyho nezná
na to, že tam žila od dětství ![]()
@Taktinevím píše: Více
Je ale teda googlila jsem si jeji vek, myslela jsem, ze ji je tak 45
takže mě až tak hezká nenalicena neprijde ![]()
@Sára2020 píše: Více
To jsem si taky hned říkala
překladač by byl dost poznat ![]()
@a12 Jo taky jsem byla překvapena, kolik ji je let.
Ale i když hrála Ditu a byla nalíčena, tak mi přišla starší. V Survivoru zatím je, ale nijak ji teda nefandím. ![]()
Holky a nemůže ten stalker Adriany být nakonec zhrzený Edie?!
Asi bych se nedivila… ještě jak ji říkal že Jana to rozhodně neposílá, že s tím je Adriana mimo. No nevím nevím…
@Pripalenapanev píše: Více
Tak to si vůbec nemyslim ![]()
Spíš mu vadí, že ona si našla prokopa, teď mu žádnej vztah nevyšel, teď tam je teda ženská, s kterou si asi rozumí a přijde adriana s tímhle obviněním.. Nedivím se, že ho to naštvalo. Spíš jak kdyby mu to ona nepřála..
Navíc ještě nedávno to byla určitě Soňa, chudák Prokop tam na ni naběhl, ona na ni řvala.. A teď jde zas do kokesovy(taky jsem teda myslela, že to je ona)
Každopádně ona je fakt hodně nesympaticka a nezlepšuje se to ![]()
@a12 jo Adriana je hrozná jak si nejdřív byla jistá že je to Soňa a jak na ni byla na chodbě nepříjemná. A teď hlásí najisto že to posílá jedna maminka z tanečků. Vždyť nemá jediný důkaz! Právě proto ze si je tak jistá to podle mě Kokešová není. To spíš Kokeš.