Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2780
16.10.18 23:20

Holky, kde bydlí Mazuťák s Jindrou? Vždyť říkal, že bydlí ve Znojmě a najednou si k němu Béda zaskočí po práci pro malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39721
17.10.18 07:13
@králíkovna píše:
holky pamětnice co sledujete i Růžovku, Švarcovi mají v ložnici na zdi tu vrtuli co měl u postele Per Boháč :lol:

Jojo! Však já už to tu možná zmiňovala, všimla jsem si.
Stejně tak jsem poznala to kožené červené kulaté cosi, na čem teď sedí ve Víkendu Borhyová, že kolem toho kdysi poletovala i T. Pergnerová v Esu, pamatujete? Teda mám asp.ten dojem. :think:

http://img.cz.prg.cmestatic.com/…/1780912.jpg?d41d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
17.10.18 07:21

Holky co to je za postava? Ten Ctibor co se vyskytl v kulne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
17.10.18 08:28
@Nina Filipi píše:
Holky co to je za postava? Ten Ctibor co se vyskytl v kulne.

Je to nějaký známý vyhazovač od Tonyho. Podle mě bude nějak zapletený do těch vražd bezdomovců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
17.10.18 08:58
@lucka_mac píše:
Je to nějaký známý vyhazovač od Tonyho. Podle mě bude nějak zapletený do těch vražd bezdomovců.

A nebudou to spíš ti chlapi z ubytovny? A ten vyhazovač je kámoš z basy jako byl Klingon? Já pár dílu neviděla, a pak tam najednou byl, když Mára vyhrožoval toho chlapa z ubytovny co chtěl vrátit dluh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
17.10.18 09:14
@NovápaníA píše:
A nebudou to spíš ti chlapi z ubytovny? A ten vyhazovač je kámoš z basy jako byl Klingon? Já pár dílu neviděla, a pak tam najednou byl, když Mára vyhrožoval toho chlapa z ubytovny co chtěl vrátit dluh.

Mára se s ním seznámil před Kůlnou. Péroval tam nějakýho chlapa za to, že neuklidil po psovi a Mára na to obdivně hleděl. No ale zrovna tenhle díl jsem sledovala tak na půl oka, tak už nevím, co bylo pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
17.10.18 10:33
@Fíková píše:
Mára se s ním seznámil před Kůlnou. Péroval tam nějakýho chlapa za to, že neuklidil po psovi a Mára na to obdivně hleděl. No ale zrovna tenhle díl jsem sledovala tak na půl oka, tak už nevím, co bylo pak.

Původně ten novej šel za Tonym do Coolny, páč Tony pro něj dělal někde v klubu vyhazovače, tak se šel zeptat jestli nechce znovu nebo neví o někom dalším. Tony ho představil Márovi. A občas se tam od té doby objeví v Coolně a tak nějak nic z toho :).. Něco je na něm divnýho, pořád tak „nenápadně“ vyzvídá… Tak uvidíme co se z něj vyklube :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.10.18 10:39

Hele s tou Jindrou, to snad jde brat normalne jako unos ditete ne? Vsak otec na nej ma stejny narol jako matka…matka nerozhoduje kdy se ji to hodi aby si ho vzal…dokud nerozhodl soud tal by to melo byt 50 na 50, ne? Beda by si ji moho normalne pujcit a pak ji nevratit ze se mu to ted nehodi a ze ji ona mela 3 dny v kuse tak ted je na rade on… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hodinarka
17.10.18 11:27
@JanaStey píše:
Hele s tou Jindrou, to snad jde brat normalne jako unos ditete ne? Vsak otec na nej ma stejny narol jako matka…matka nerozhoduje kdy se ji to hodi aby si ho vzal…dokud nerozhodl soud tal by to melo byt 50 na 50, ne? Beda by si ji moho normalne pujcit a pak ji nevratit ze se mu to ted nehodi a ze ji ona mela 3 dny v kuse tak ted je na rade on… :nevim:

Únos rozhodně ne. Přesně z důvodu, který píšeš, oba mají stejný nárok na dítě. Pokud jde o ten zbytek, tak tohle, když začnou rodiče dětem dělat je to nejkratší cesta k tomu, že u předání dítěte asistuje policie a dítě končí na psychiatrii. Ale jinak máš v zásadě pravdu, i Bedřich by si mohl Ladu nechat u sebe a Jindře ji nedat.

• Citovat
  • Upravit
12651
17.10.18 12:14

Zajímalo by mě, jaký postoj k Bedřichovi a Jindře by nastal, kdyby si Bedřich našel lásku, sbalil dítě a odstěhoval se k ní… Přece nikdy nebyli rodina..... A Jindře by Ladu dával v okamžiku, kdy by nespala, byli předem domluvení a strašně by se divil, že Jindra vyšiluje, že jí Ladu nechce půjčovat :-) A Jindra by hysterčila (přirozeně, jako v reálu Bedřich).
Taky by to byla hysterka, který přehání, má se uklidnit a s Bedřichem se dohodnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.18 12:28
@Nina Filipi píše:
Holky, já nevím, ale proč se ta Jindra tváří tak ztrápeně a tragicky? Vždyť to je to, co chtěla…a tváří se jak hromádka neštěstí

No protože ji představu o šťastný rodince rozbíjí Bedřich, kterej se domáhá svýho dítěte.

• Citovat
  • Upravit
603
17.10.18 12:29

Holky, já vím, že to Béďa přehání, kope kolem sebe a chová se hystericky. Měli by se s Jindrou sejít někde na neutrálním místě, kde by si sedli a zkusili domluvit nějaký kompromis ohledně Lady. Aby Bedřich nestál v cizím bytě na chodbě, kde se k tomu vždycky přidá Mazuťák. Ladu by mohla pohlídat Jindry máma (zajímalo by mě, co na tohle Jindře řekne), nebo nějaká kamarádka, i když Jindra asi ani žádnou nemá, což mě přijde dost divný, ale Jindra celkově je na můj vkus dost speciální.
Myslím, že jako vstřícný krok, pro uklidnění situace by mohla Ladu dát na víkend Béďovi, on by si jí užil a ona by mohla na svatbě, nebo co to bude za akci zapařit s Mazuťákem a spol. , nemusela by řešit, že musí jít Lada spát, aby moc nepila a mohla se o ní starat, aby Ladu nebudil řevem nějaký ožrala atd… Vždyť to jí mrzelo, že nikam moc nemůže, a teď když má možnost, tak zase nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
17.10.18 12:41

Podle me to s Mazutakrm nebude mit dlouhyho trvani. Vsimly jste si, jak uz po sobe zamilovane nekoukaji? A uz resi starosti vsednich dnu. To jim ta laska moc dlouho nevydrzela. By me zajimalo, co timto zamysleji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.10.18 13:31

Hezky Bedřich,nechce se dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
17.10.18 14:36

@TopSecret taky si myslím že to nebude mít dlouhého trvání