Ultrazvuk 20. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1128
22.9.10 09:36

maffi,hodně štěstí,ať ti to uteče,teď jsem si také teprve všimla,že už stříháš metr :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.9.10 09:44

Holky nikam nespěchejte, já si těhotenství hodně užila. Bylo to super období, užila jsem si sportu (nejdřív běžky a pak dlouhé tůry, pak na jaře kolo až do šestého měsíce, pak cvičení ve fitku pod dohledem PA, pak plavání)… Za celý těhotenství jsem nepřibrala ani kilo, i když tedy před ním jsem měla dost nadváhu. Takže nejspíš po porodu přijedu domů štíhlejší a ještě navíc s miminkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.9.10 09:47

Tak to gratuluji. Já už mám nahoře 3 kila a na nějaký sport můžu zapomenout. Ale hlavně když bude vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
22.9.10 09:48

No tak u nas to je tak,ze nejdriv si vyskocim na kreslo,doktor me prohledne a pak si vezmu kalhotky a polozim se na lehatko a tam me udela UZ.Teda ze by se chodilo v nejaky sukni,to teda slysim prvne :)
A UZ ve 20 a 30tt byl uplne stejny,jako vsechny ostatni,jen byl o neco delsi a doktor to kontroloval dost peclive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
22.9.10 09:50

mafi,tak to před tebou smekám,já zas byla štíhlá a po pokusech iVF a bojích přestat kouřit jsme začala přibírat,protože jsme do sebe rvala furt nějaké hormony a přibírám dál,bylo mi z nich špatně,do 12 tt jsme špinila,takže já mám zákaz sportovat,ale u předcházejících těhotenství jsem se nešetřila,ale stejně jsme přibrala 20 kg,ale do šestinedělí jsme to shodila,za to teď bude ze mě mamut :mrgreen:
a z tebe bude fakt kočka, :palec:
jsme ráda,když se také někdy dočtu,jak si nějaká mamina těhu užívá a nemá problémy,protože se mi fakt zdá,že v této době má každá těhulka nějaké problémy,tak sláva,že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.9.10 09:52

U nás ti jí nikdo nenutí,ale máš je k dispozici, tak proč se pořád svlékat a oblékat. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
22.9.10 09:56

terrad,o té sukni jsme už četla,někde jí prodávají za 40 kč,myslím,že je to dobrý nápad,jak píšeš,nemusíš se svlékat a oblékat jako blázen,navíc já jsem kalhotová,takže sukni táhnu vždy sebou,takhle bych měla vystaráno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
22.9.10 10:04

holky,loučím se,ale určitě dám vědět,jak ten UTZ probíhal,dejte také,ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
22.9.10 12:41

Já taky nenosím sukně :-P . Až budumít po něm, tak hned písnu.Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
22.9.10 13:25

tak u mého doktora to funguje tak, že vlítnu k sestře (tlak, moč, váha, krev… a pokecáme :-) ) pak vlítnu na UTZ ve 20TT, byl ale dost podrobný, a pak mě obvykle prohlídne i zevnitř - prolítnu to klidně s holím zadkem mě to neva :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
22.9.10 13:35

Ahojky,

i když se to netýká tématu, tak někde na netu jsem si přečetla, že už bych měla cítit pohyby, ale já pořád nic. Bobiška jsem dlouho neviděla a uvidím až příští týden, tak se o něj bojím, aby bylo vše OK. Jen jsem se chtěla zeptat, i kdy asi blbě :oops: , jak poznám pohyby?
UTZ mě teprve čeká, tak jsem na všechno zvědavá. jinak u nás se chodí k Dr. s holým zadkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65354
22.9.10 13:39

Bereniko,já poprvé cítila pohyby v 19-20 týdnu.....
a na UTZ ve 20.týdnu toho dr.moc neviděla,prcek byl nějaký zkroucený a tak mě ještě poslala na genetický UTZ do Genettu......
Tam to bylo super,průtoky krve kontrolovali,všechno mi vysvětlili a ukázali…a já byla klidnější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
22.9.10 13:45
Petra Z píše:
Bereniko,já poprvé cítila pohyby v 19-20 týdnu.....
a na UTZ ve 20.týdnu toho dr.moc neviděla,prcek byl nějaký zkroucený a tak mě ještě poslala na genetický UTZ do Genettu......
Tam to bylo super,průtoky krve kontrolovali,všechno mi vysvětlili a ukázali…a já byla klidnější :-D

A mohl s tebou jít manžel/partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
22.9.10 14:01

jak už jsm epsala,též necítím pohyby a to jsme už zkušená rodička,dost mě to děsí též,ale hodně jsme to pročítala a zřejmě budem patřit mezi ty,které mají pohyby později bereniko :wink:
někde jsme četla,že jedna těhulka při 3.těhu měla pohyby až po 22 tt,a mimi zdravé,a u prvorodiček i doktoři říkají,že do 22tt to nemá cenu řešit,tojsme ale chytrá,ale přiznám se,že mě to také trápí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
22.9.10 14:03

bereniko,a určitě si manžu můžeš vzít sebou,dne suž je to běžné všude,já si ho také vezmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí