Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak nic neuvidí? Myslis srdeční akci? Na tu je brzy, já měla srdce až někdy 7 plus něco.
A průkazku jsem dostala okolo 12 týdne.
Ja jsem mela srdce 6+1, ale u nas maji dost kvalitni ultrazvuk
Já měla u obou dětí srdeční akci 5+6..vidět muže i nemusí něco..podle toho jak má kvalitní utz..TP jsem dostala až kolem 13tt
Já srdíčko měla 6+3, ale nebuď nervózní, pokud by srdíčko ještě nebylo. Jeden den není „vidět“ a druhý již ano. Také záleží i na kvalitě ultrazvuku…
A načo chodíš tak skoro? 5+6 a už druhá návšteva… zbytočne si prirábaš stres.
Kdyz se vi presne cas oplodneni (IVF), tak nejdrive muze byt srdecni akce 5+4tt, ale to je hodne malokdy, u pocitani podle MS a ovulacnich testu atd to tak presne neni, muze to litat vic (pokud treba mivas ovulaci driv nez 14DC) nevim, jak to pocitas ty, ale srdicko spis jeste bit nebude. Taky zalezi, jak dobry ma doktor pristroj a jak je zkuseny. Kolem 6+4tt byva videt docela casto, o tyden pozdeji uz to je jistota.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat kdy byla vidět srdeční akce na ultrazvuku.Dnes jsem 5+6 a ve čvrtek jdu ke gynekologovi a právě nevím jestli mám být nervozní, když tam nic neuvidí. Už minule tam viděla gestační váček. A další věc by mě zajímala, kdy jste dostaly těhotenskou průkazku.
Jinak by bylo lepší vždy pořádně rozmyslet založení diskuze - není nutné založit 3 nové se stejným dotazem… ![]()
@Justanothername Psalo mi to, že dané téma už existuje, tak vždy vymyslela jiný název…
@Anonymní píše:
@Justanothername Psalo mi to, že dané téma už existuje, tak vždy vymyslela jiný název…
pokud už dané téma existuje, stačí do té diskuze vstoupit, přečíst si názory tam - protože se zjevně ptají na stejné věci a potom téma oživit svým dotazem..
Mě si dr. pozvala na 6+0, taky jsem ji říkala, jestli to není moc brzy a že prý aspoň zkontroluje, jestli je plod v deloze
Já měla srdíčko vždy v 6+3, na ten termín mě vždy objednala doktorka…
@Anonymní píše:
Chápu, že se ti nechce prolejzat celé emimino, ale opravdu je zde tolik na chlup stejných diskuzí, že nemá smysl zakládat pořád nové
Zkus prošmejdit a uvidíš, že tam najdeš téma jako to tvé a určitě i s mnoha příspěvky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat kdy byla vidět srdeční akce na ultrazvuku.Dnes jsem 5+6 a ve čvrtek jdu ke gynekologovi a právě nevím jestli mám být nervozní, když tam nic neuvidí. Už minule tam viděla gestační váček. A další věc by mě zajímala, kdy jste dostaly těhotenskou průkazku.
v 6+1 jsem měla srdíčko. V 5+6 dr říkala, že tam je možná náznak, ale že neví. Chodila jsem hodně často z důvodu špinění, krvácení a potrácení. Držím palce