Ultrazvuk v šestém týdnu

Anonymní
3.11.16 19:18

Ultrazvuk v šestém týdnu

Ahoj, chtěla jsem se zeptat kdy byla vidět srdeční akce na ultrazvuku.Dnes jsem 5+6 a ve čvrtek jdu ke gynekologovi a právě nevím jestli mám být nervozní, když tam nic neuvidí. Už minule tam viděla gestační váček. A další věc by mě zajímala, kdy jste dostaly těhotenskou průkazku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1828
3.11.16 19:23

Jak nic neuvidí? Myslis srdeční akci? Na tu je brzy, já měla srdce až někdy 7 plus něco.
A průkazku jsem dostala okolo 12 týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.11.16 19:24

Ja jsem mela srdce 6+1, ale u nas maji dost kvalitni ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.11.16 19:26

Já měla u obou dětí srdeční akci 5+6..vidět muže i nemusí něco..podle toho jak má kvalitní utz..TP jsem dostala až kolem 13tt

• Citovat
  • Upravit
3.11.16 19:28

Já srdíčko měla 6+3, ale nebuď nervózní, pokud by srdíčko ještě nebylo. Jeden den není „vidět“ a druhý již ano. Také záleží i na kvalitě ultrazvuku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
3.11.16 19:29

A načo chodíš tak skoro? 5+6 a už druhá návšteva… zbytočne si prirábaš stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
3.11.16 19:35

Kdyz se vi presne cas oplodneni (IVF), tak nejdrive muze byt srdecni akce 5+4tt, ale to je hodne malokdy, u pocitani podle MS a ovulacnich testu atd to tak presne neni, muze to litat vic (pokud treba mivas ovulaci driv nez 14DC) nevim, jak to pocitas ty, ale srdicko spis jeste bit nebude. Taky zalezi, jak dobry ma doktor pristroj a jak je zkuseny. Kolem 6+4tt byva videt docela casto, o tyden pozdeji uz to je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.16 19:36
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat kdy byla vidět srdeční akce na ultrazvuku.Dnes jsem 5+6 a ve čvrtek jdu ke gynekologovi a právě nevím jestli mám být nervozní, když tam nic neuvidí. Už minule tam viděla gestační váček. A další věc by mě zajímala, kdy jste dostaly těhotenskou průkazku.

Jinak by bylo lepší vždy pořádně rozmyslet založení diskuze - není nutné založit 3 nové se stejným dotazem… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.16 19:36

Právě příští čvrtek bych měla být 6+6 tt :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.16 19:37

@Justanothername Psalo mi to, že dané téma už existuje, tak vždy vymyslela jiný název…

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.11.16 19:39
@Anonymní píše:
@Justanothername Psalo mi to, že dané téma už existuje, tak vždy vymyslela jiný název…

pokud už dané téma existuje, stačí do té diskuze vstoupit, přečíst si názory tam - protože se zjevně ptají na stejné věci a potom téma oživit svým dotazem..

• Citovat
  • Upravit
1180
3.11.16 19:40

Mě si dr. pozvala na 6+0, taky jsem ji říkala, jestli to není moc brzy a že prý aspoň zkontroluje, jestli je plod v deloze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
3.11.16 19:42

Já měla srdíčko vždy v 6+3, na ten termín mě vždy objednala doktorka…

• Citovat
  • Upravit
3.11.16 19:44
@Anonymní píše:
@Justanothername Psalo mi to, že dané téma už existuje, tak vždy vymyslela jiný název…

Chápu, že se ti nechce prolejzat celé emimino, ale opravdu je zde tolik na chlup stejných diskuzí, že nemá smysl zakládat pořád nové ;) Zkus prošmejdit a uvidíš, že tam najdeš téma jako to tvé a určitě i s mnoha příspěvky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
3.11.16 20:01
@Anonymní píše:

v 6+1 jsem měla srdíčko. V 5+6 dr říkala, že tam je možná náznak, ale že neví. Chodila jsem hodně často z důvodu špinění, krvácení a potrácení. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí