UM a další tekutiny

6.6.23 07:45

UM a další tekutiny

Zdravím ženy, mám dotaz dost mi to vrtá hlavou, malou kojím jen v noci, přes den se mi to mléko prostě netvoří tak aby se z toho dokázala najíst..takže dávám UM Beba comfort, no a teď k dotazu, když je prakticky celý den na UM měla by vypít nějaké další tekutiny? Voda, caj? Kamarádka která je taky na UM mi furt říká ať jí dám čaj že má žízeň, no a já teda nevím jestli ano nebo ne, k doktorce jdu příští týden tak se samozřejmě zeptám ale zajímá mě váš názor, koupila jsem si fenyklový čaj, ale pořád nevím jestli ji ho dávat.. a kolik vůbec :D jo a máme 3 měsíce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2650
6.6.23 07:48

Úplně stačí UM, to je taky tekutina. S dcerou jsem to měla podobně a čaj jsem jí nedávala. Kojenému dítěti taky navíc necpeš vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35963
6.6.23 08:12
@michaelka1005 píše:
Zdravím ženy, mám dotaz dost mi to vrtá hlavou, malou kojím jen v noci, přes den se mi to mléko prostě netvoří tak aby se z toho dokázala najíst..takže dávám UM Beba comfort, no a teď k dotazu, když je prakticky celý den na UM měla by vypít nějaké další tekutiny? Voda, caj? Kamarádka která je taky na UM mi furt říká ať jí dám čaj že má žízeň, no a já teda nevím jestli ano nebo ne, k doktorce jdu příští týden tak se samozřejmě zeptám ale zajímá mě váš názor, koupila jsem si fenyklový čaj, ale pořád nevím jestli ji ho dávat.. a kolik vůbec :D jo a máme 3 měsíce. :srdce:

Dokud nejsou vedra tak dávat nemusíš. Ale zkusit to můžeš. Trocha čaje neublíží. Hlavně nedávat ty slazený granulovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
6.6.23 08:16
@michaelka1005 píše:
Zdravím ženy, mám dotaz dost mi to vrtá hlavou, malou kojím jen v noci, přes den se mi to mléko prostě netvoří tak aby se z toho dokázala najíst..takže dávám UM Beba comfort, no a teď k dotazu, když je prakticky celý den na UM měla by vypít nějaké další tekutiny? Voda, caj? Kamarádka která je taky na UM mi furt říká ať jí dám čaj že má žízeň, no a já teda nevím jestli ano nebo ne, k doktorce jdu příští týden tak se samozřejmě zeptám ale zajímá mě váš názor, koupila jsem si fenyklový čaj, ale pořád nevím jestli ji ho dávat.. a kolik vůbec :D jo a máme 3 měsíce. :srdce:

ne, žádnou vodu ani čajík 3měsíční dítě nepotřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.23 08:22

@michaelka1005 pokud nejsou extrémní vedra, není potřeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.23 11:20

Čaj nebo vodu jsem dávala při velkých vedrech. Spíš jako sychr. Kolem půl roku nám voda zachránila jedno noční vztavani.

• Citovat
  • Upravit
8.6.23 16:32

Ahoj, v tohle věku bych nedávala, UM bohatě stačí. Většina čajů, nebo aspoń nevím že by nějaký byl dřív, je od 4m…takže za mě ne. A pokud ti UM normálně v pohodě pije, pak není důvod. Nám dr řikala že můžeme převařenou vodu od 3.měsíce, pokud jsou fakt brutální vedra, což myslela třeba 30 stupňu a víc. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová