Dlouhé kojení a nalitá prsa

33
5.6.23 21:07

Dlouhé kojení a nalitá prsa

Ahoj maminky, jdu si pro radu. Mam 5denní miminko, které se krasne prichyti, ale kojení trvá vazne dlouho- 1-1,5hod. Do toho mam strasne mleka a prsa se vazne hodne nalejvaji, proto musim prikladat k obema, aby se mi ulevilo. Odsavat vzdy trichu odsaju, ale nechci moc, aby se mi netvorilo jeste vice. Jak na kratke kojeni treba 20 min? A jak docilit toho mit mleka tolika, kolik miminko potrebuje? :( Mate nejake rady? Triky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
5.6.23 21:45

Kratke kojeni prislo po sestinedeli…6tydnu jsem kojila hodiny a samozrejme jsem prsa stridala…je to uplne normalni..ani jsem neodstrikavala..mela jsem vlozky do podprsenky, mleko mi teklo porad..dite chce tva prsa a kontakt, az to bude spis „jen jidlo“ kojeni se zkrati…ted to neres a davej k dispozici, kdyz dite chce..kdyz bude mlika moc, tak si ublinkne a pohoda..mlika mas tolik, kolik dite potrebuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
5.6.23 21:54

Já kojila několik prvních měsíců vždy přes hodinu. Střídat prsa, na každé kojení jiné, jsem začala až o dost ozději. Dej tomu čas.
Malá se mi někdy kojila třeba dvě hodiny. Pak půl hodina pauza a pak chtěla zas. Prostš vydrž. Bradavky si zvyknout, prsa taky!

Té mé brambůrce je teď půl roku a kojí se mi 10 minut i s tím, že u toho čučí všude okolo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.6.23 19:06

Je to teprv pet dni, bude si to sedat cele sestinedeli.
Pred kojenim idealne rozmasiruj v teple sprse a trochu odstrikej, at dvorec trochu zmekne a jde dobre do pusy.

Pokud mimco odpojis driv, stane se co…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna