Umělé mléko a kakání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
25.10.16 20:03

@Bebepe Mně to právě nepříjde jako průjem, taky mě napadlo změnit třeba značku, ale tuhle používáme, už déle než začalo toto období, nejspíš to ale také vyzkouším :)…Tento olejíček mám doma, tak ho také vyzkouším. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 09:55

Kakaní

Ahoj všem nám jsou 3ma10dni jsme na UM Nutrilonu 1 ten za 350kc a lákala vždy ob jeden den ale tet nějak poslední týden az vždy třetí den co by jste poradili??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.4.17 12:54

Hami X Nutrilon

Mam taky dotaz mam dvoumesicniho prcka a od narození trpí na koliky, prdiky a zacpu. Zkouseli jsme různá mléka ale nejvíc nam sedlo hami ale po nějaké době se nam opet vrátili koliky a bolení tak jsem pred třemi dny nasadila nutrilon omneo comfort a misto infacolu davam znovu espumisan.Maly krasne prdi a jaká sam. Teď nevim jestli po tom mlece nebo kapkach. Akorát mi po tom nutrilonu ublinkava bud uplne cirou vodu a dnes i mleko. Nekde jsem četla ze nějaká maminka míchala prave hami s jiným speciálním mlékem dohromady.Mate s tim někdo zkušenosti??Chtěla bych to zkusit mam tu velkou zásobu toho Hami a malému ne vždy ten nutrilon chutná jak je nahorkly.Ted bych ho teda nechala týden samotný ať vidím jestli nam pomohl nebo ne ale pak bych to chtela zkusit co si o tom myslíte? Budu vdecna za každou radu a nazor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
26.4.17 13:19

@Lenka627 u takhle malého dítěte není vhodné často střídat um, raději bych zkusila probiotika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.4.17 13:50

Ty davame nejdříve biogaiu a ted laktobacilky od swiss.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
26.4.17 18:59

Ahoj, my máme umelé mliečko amilk bifido a ono už obsahuje probiotika, môj malý nemá vôbec problém s kakaním, ani s bruškom…aj kámošky majú dobrú skúsenosť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.1.18 23:01

Jak casto Vam kaka 3 mesicni mimi na UM?

Zdravim maminky, chtela jsem se zeptat, jak casto Vam miminka kakaji na UM? Me mala kaka i 6× denne, tak nevim jestli je to normalni? 8o :roll:
Jsme na Hippu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.8.18 19:51

@Nelly1988 Dobry den, mame uplne stejny problem. Pristi tyden nam budou ctyri mesice, uz tyden mu davam UM Hipp a kaka treba i 8× denne. K tomu mame BioGaiu a espumisan. Vzdy jsem mela opacny problem, vubec se nemohl vykakat a musela sem mu pomahat rourkou a od te doby co jsme na Hippu nestiham davat ciste pliny. Je to normalni? Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
12.8.18 20:20
@Sandra00 píše:
@Nelly1988 Dobry den, mame uplne stejny problem. Pristi tyden nam budou ctyri mesice, uz tyden mu davam UM Hipp a kaka treba i 8× denne. K tomu mame BioGaiu a espumisan. Vzdy jsem mela opacny problem, vubec se nemohl vykakat a musela sem mu pomahat rourkou a od te doby co jsme na Hippu nestiham davat ciste pliny. Je to normalni? Dekuji za odpoved

Přestaň mu dávat espumisan i BioGaiu a uvidíš. Já dávám HiPP už druhymu dítěti a obou se rychle stolice upravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.18 20:36

Jak píše @vertunka přestala bych dávat BioGaiu i espumisan. My jsme na Hipp přešli potom co syn měl z Beby a Nutrilonu zácpu a žádná probiotika k tomu nepomáhala, ale co začal užívat Hipp přestala jsem po týdnu dávat probiotika i espumisan a syn kakal každý den ukázkově. Snad i Vám pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
12.8.18 20:50

@Sandra00 hele a jaký hipp davas? on totiž jeden druh ty probiotika uz obsahuje, tak ať jich do mimca nerves zbytečně moc…

• Citovat
  • Upravit
35
12.8.18 21:22

@vertunka v lekarne mi rekla, ze muzu davat i BioGaiu a espumisan. Zkousela jsem to vysadit, ale vratila se mu bolest briska. Tak sem zase nasadila a bylo mu dobre.
@Marie432875 Davam mu Hipp biocombiotik. Od mala hrozne trpi na koliky a kdyz je vysadim je to hned zase horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová