Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Bebepe Mně to právě nepříjde jako průjem, taky mě napadlo změnit třeba značku, ale tuhle používáme, už déle než začalo toto období, nejspíš to ale také vyzkouším
…Tento olejíček mám doma, tak ho také vyzkouším. Děkuji ![]()
Ahoj všem nám jsou 3ma10dni jsme na UM Nutrilonu 1 ten za 350kc a lákala vždy ob jeden den ale tet nějak poslední týden az vždy třetí den co by jste poradili??
Mam taky dotaz mam dvoumesicniho prcka a od narození trpí na koliky, prdiky a zacpu. Zkouseli jsme různá mléka ale nejvíc nam sedlo hami ale po nějaké době se nam opet vrátili koliky a bolení tak jsem pred třemi dny nasadila nutrilon omneo comfort a misto infacolu davam znovu espumisan.Maly krasne prdi a jaká sam. Teď nevim jestli po tom mlece nebo kapkach. Akorát mi po tom nutrilonu ublinkava bud uplne cirou vodu a dnes i mleko. Nekde jsem četla ze nějaká maminka míchala prave hami s jiným speciálním mlékem dohromady.Mate s tim někdo zkušenosti??Chtěla bych to zkusit mam tu velkou zásobu toho Hami a malému ne vždy ten nutrilon chutná jak je nahorkly.Ted bych ho teda nechala týden samotný ať vidím jestli nam pomohl nebo ne ale pak bych to chtela zkusit co si o tom myslíte? Budu vdecna za každou radu a nazor ![]()
@Lenka627 u takhle malého dítěte není vhodné často střídat um, raději bych zkusila probiotika ![]()
Ahoj, my máme umelé mliečko amilk bifido a ono už obsahuje probiotika, môj malý nemá vôbec problém s kakaním, ani s bruškom…aj kámošky majú dobrú skúsenosť.
Zdravim maminky, chtela jsem se zeptat, jak casto Vam miminka kakaji na UM? Me mala kaka i 6× denne, tak nevim jestli je to normalni?
![]()
Jsme na Hippu.
@Nelly1988 Dobry den, mame uplne stejny problem. Pristi tyden nam budou ctyri mesice, uz tyden mu davam UM Hipp a kaka treba i 8× denne. K tomu mame BioGaiu a espumisan. Vzdy jsem mela opacny problem, vubec se nemohl vykakat a musela sem mu pomahat rourkou a od te doby co jsme na Hippu nestiham davat ciste pliny. Je to normalni? Dekuji za odpoved
@Sandra00 píše:
@Nelly1988 Dobry den, mame uplne stejny problem. Pristi tyden nam budou ctyri mesice, uz tyden mu davam UM Hipp a kaka treba i 8× denne. K tomu mame BioGaiu a espumisan. Vzdy jsem mela opacny problem, vubec se nemohl vykakat a musela sem mu pomahat rourkou a od te doby co jsme na Hippu nestiham davat ciste pliny. Je to normalni? Dekuji za odpoved
Přestaň mu dávat espumisan i BioGaiu a uvidíš. Já dávám HiPP už druhymu dítěti a obou se rychle stolice upravila.
Jak píše @vertunka přestala bych dávat BioGaiu i espumisan. My jsme na Hipp přešli potom co syn měl z Beby a Nutrilonu zácpu a žádná probiotika k tomu nepomáhala, ale co začal užívat Hipp přestala jsem po týdnu dávat probiotika i espumisan a syn kakal každý den ukázkově. Snad i Vám pomůže.
@Sandra00 hele a jaký hipp davas? on totiž jeden druh ty probiotika uz obsahuje, tak ať jich do mimca nerves zbytečně moc…
@vertunka v lekarne mi rekla, ze muzu davat i BioGaiu a espumisan. Zkousela jsem to vysadit, ale vratila se mu bolest briska. Tak sem zase nasadila a bylo mu dobre.
@Marie432875 Davam mu Hipp biocombiotik. Od mala hrozne trpi na koliky a kdyz je vysadim je to hned zase horsi.