Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
To jsme meli 3 mesice a pak to preslo. Hodne jsem vyuzivala rektalni rourku. Stejne mela bolesti. Pila jsem feniklovy caj. Pak jsem ji mliko rozdelavala do toho caje,abych to do ni dostavala. Manzel ji houpal se zkrcenyma nozkama,aby tlacila kolinka na brisko,to se vzdy zklidnila. Vydrzte,je to jen obdobi. ![]()
Fynkl při častém užívání působí opačně, doporučím baby Calm nebo kmínový odvar A na to mléko si dítě musí zvyknout takže neměnit alespoň týden.Ono už takhle je záhul pro střívka ta kombinace,je nutné dokrmovat?
Ono to nemusí být jen z prdíku ale může si špatně odříhnout po jídle. Tak že bych nosila na tygrika nebo přez rameno klidně i 10minut. Může tlačit bříško… A pak člověk myslí že to jsou prdy. Každopádně přeji pevné nervy. Já tohle měla u obou dětí…a byly to „krky“
Um než si zvykne trvá minimálně 14dni
Příspěvek upraven 31.01.19 v 20:42
@wewa bohužel je, já nemam v těch prsou skoro nic, mléko se ztratilo a teď se zkousim znovu rozkojit😞
@MartinkaPazder hodně štěstí a hlavně klid
kojení je hodne v hlavě
nosit v klubíčku a polohovat na bříško n pomáhalo u syna nejvíc ![]()
Kapky biogaia davate? Jsou drahe ale nejlepsi, opravdu pomahaji..a polohovat na tygrika, cvicit s nozickama kolinka k brisku, jedu na kole…zkusit i jine um, kolikrat trva nez narazite na to ktere je pro dite ok, davat odrihnout po kazdem mlicku to je dulezite! Pry se daji koupit v lekarne jen male sacky um na vyzkouseni abys nemusela kupovat cele baleni co pak s tim
Spis nez teplomer do zadecku je lepsi pouzit rektalni rourku (v lekarne za par korun) je totitz na rozdil od teplomeru duta, takze ji profouknou prdiky ven
Nám zabrala kombinace Nutrilon anticolic, BioGaia a Espumizan. Tak za týden se to srovnalo.