UM a prdíky, poradíte?

228
31.1.19 20:35

To jsme meli 3 mesice a pak to preslo. Hodne jsem vyuzivala rektalni rourku. Stejne mela bolesti. Pila jsem feniklovy caj. Pak jsem ji mliko rozdelavala do toho caje,abych to do ni dostavala. Manzel ji houpal se zkrcenyma nozkama,aby tlacila kolinka na brisko,to se vzdy zklidnila. Vydrzte,je to jen obdobi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
31.1.19 20:37

@MartinkaPazder my jsme změnili UM a je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
31.1.19 20:41

Fynkl při častém užívání působí opačně, doporučím baby Calm nebo kmínový odvar A na to mléko si dítě musí zvyknout takže neměnit alespoň týden.Ono už takhle je záhul pro střívka ta kombinace,je nutné dokrmovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
31.1.19 20:42

Ono to nemusí být jen z prdíku ale může si špatně odříhnout po jídle. Tak že bych nosila na tygrika nebo přez rameno klidně i 10minut. Může tlačit bříško… A pak člověk myslí že to jsou prdy. Každopádně přeji pevné nervy. Já tohle měla u obou dětí…a byly to „krky“
Um než si zvykne trvá minimálně 14dni

Příspěvek upraven 31.01.19 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.19 20:42

@wewa bohužel je, já nemam v těch prsou skoro nic, mléko se ztratilo a teď se zkousim znovu rozkojit😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
31.1.19 20:44

@MartinkaPazder hodně štěstí a hlavně klid :palec: kojení je hodne v hlavě :hug: nosit v klubíčku a polohovat na bříško n pomáhalo u syna nejvíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
31.1.19 21:48

Kapky biogaia davate? Jsou drahe ale nejlepsi, opravdu pomahaji..a polohovat na tygrika, cvicit s nozickama kolinka k brisku, jedu na kole…zkusit i jine um, kolikrat trva nez narazite na to ktere je pro dite ok, davat odrihnout po kazdem mlicku to je dulezite! Pry se daji koupit v lekarne jen male sacky um na vyzkouseni abys nemusela kupovat cele baleni co pak s tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
31.1.19 21:49

Spis nez teplomer do zadecku je lepsi pouzit rektalni rourku (v lekarne za par korun) je totitz na rozdil od teplomeru duta, takze ji profouknou prdiky ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.2.19 11:49

Nám zabrala kombinace Nutrilon anticolic, BioGaia a Espumizan. Tak za týden se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová