Mlaskání u pití z lahve

Anonymní
31.1.19 12:54

Mlaskání u pití z lahve

Ahoj sháním radu, mám 2 týdenní mimčo. Bohužel nekojím a tak jsem se musela uchýlit k UM. Ale mám pocit že z lahve pije nesprávně. Když jsme ještě kojila tak mi bylo řečeno, že nesmí u toho mlaskat, že je to známka špatného přisátí, ale u lahve mi to dělá taky a netuším jestli je to špatně a nebo prostě tím že ta lahev víc teče než prso, a nebo mám zkusit mu tu lahev nacpat víc do pusy? Mám lahve MAM zkusila jsem i jinou savičku od SIMAX co jsme dostali v porodnici ta je daleko měkčí a stejně u toho mlaská. Lahve mám ty proti kolikám. Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4248
31.1.19 13:05
@Anonymní píše:
Ahoj sháním radu, mám 2 týdenní mimčo. Bohužel nekojím a tak jsem se musela uchýlit k UM. Ale mám pocit že z lahve pije nesprávně. Když jsme ještě kojila tak mi bylo řečeno, že nesmí u toho mlaskat, že je to známka špatného přisátí, ale u lahve mi to dělá taky a netuším jestli je to špatně a nebo prostě tím že ta lahev víc teče než prso, a nebo mám zkusit mu tu lahev nacpat víc do pusy? Mám lahve MAM zkusila jsem i jinou savičku od SIMAX co jsme dostali v porodnici ta je daleko měkčí a stejně u toho mlaská. Lahve mám ty proti kolikám. Děkuji za odpovědi

Dcera prvnich nekolik dni vydavala u flasky hrozny zvuky.To bylo.mlaskani,vrzani a ja nevim co vse :mrgreen: Nevim uz presne jak dlouho to trvalo,ale pry je to normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.1.19 13:23

Děkuji, na netu je spousta diskusí a rad ohledně kojení ale ty lahve nikdo moc neřeší a když už něco najdu tak jen popisují polohu mimča a lahve ale to je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.19 17:40

Nám jsou 4 měsíce a taky strašně mlaská a neumí to doteď a napolika se strašného vzduchu a pak má hrozné prdy no a jinak jsme byli na ORL a tam nám zjistili omegovitý tvar chrupavky v hrtanu a to znamená že má poruchu polykání.. no moc jsem to neppchopila a na netu toho o tom taky moc není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová