UM babylove - odstupem času

mackA159
29.3.20 18:12

Krmim měsíc, od 2.5 měsíce. Dávám probiotika biopron za 400kc, mají v sobě 2.5miliard mikroorganismů… Na to musíš koukat jestli je budeš kupovat, levnější probiotika jich obsahují méně… Babylove není nekvalitní pokud si to myslis, porovnávala jsem ho z Bebou, a vyšlo daleko lépe babylove. Většinou se platí za značku, popřípadě za různé ochylky- hypoalergeni, proti blikání atd…
Edit: v Německu je hodně oblíbené, pokud by nesplnovalo nějaké parametry, neprodávalo by se jako počáteční výživa.. A moje neteř na něm vyrostla, je naprosto zdravá. Byla narozena ve 33tt, nejdrive mela nějaký spesl mlika pro nedonosence, a pak presla ve 4 měsících na babylove. Vyzkoušela nutrilon, Sunar, Bebu, ani jedno nesedlo. Babylove bylo TOP probiotika nepoužívali.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
29.3.20 18:39

Je na něm už delší dobu a ok, asi ne tak dlouhou dobu jak by sis představovala, ale on už ho stejně moc nepije. příště, jestli nějaké bude, ho budu dávat od narození rovnou toto. A žádná probiotika nedávám, ani jsem nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
29.3.20 19:09

Ahoj! Davala jsem dcerce od prijezdu z porodnice, tedy od tri dnu, UM Babylove. Zacinali jsme variantou PRE a dostaly jsme se az po posledni variantu pro deti nad jeden rok. Cca za mesic male budou dva roky a jine UM krome prvnich dvou dnu v porodnici nikdy nemela. Probiotika jsem ji davala nekdy okolo trictvrte roku narazove, ale to spis, nez si brisko zvyklo na pestre prikrmy, protoze mala byla hodne brzo vsezravec. Nikdy jsme zadne problemy nemeli a jeste dneska si mlicko vyzada kazdy vecer pred spanim, nekdy i na odpoledni spani. Je stihla a rychle roste, tak ji ho rada dam, at si doplňuje vitaminy. Za me Babylove byla top volba, i nekolik kamaradek na mou radu na nej preslo, kdyz melo jejich miminko po jinych UM problemy, a taky u nej zustali. Meli jsme pak i ruzne kase od Babylove, narozdil od ostatnich komercnich znacek nebyly tak silene doslazovane atd. Ostatne z DM mam pro malou odmala i plenky, ubrousky, sampon, ted uz i detsky sprchac. Nikdy jsme nemuseli resit zadne problemy. Jednou jsme dostali balik Pampers plenek a za me uz nikdy, byla to katastrofa. Takze DM doporucuji vsema deseti, osobne i za uklidove prostredky, osobni drogerii pro me i manzela, proste super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
29.3.20 19:16

Syn nyní 6.5 roku měl um Babylove asi do roka a půl, je zcela zdráv, žádná probio nikdy nedostaval. Až tak od dvou let jedl domácí kysané zelí. Dcera nyní 8m pije taky babylove ve variantě bio, ani ji nedávám žádné doplňky stravy. Je to zdravé veselé miminko, jen se začátkem prikrmu měla tužší stolici, než se naučila pít čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
29.3.20 20:27
@Vesničanka1 píše:
Ahojte.
Je zde někdo kdo měl miminko od počátku na UM až po příkrmy a teď už je větší? Je v pořádku a zdravý? Nebo má třeba problémy se zažíváním nebo cokoliv jiného? Protože babylove neobsahuje probiotika a prebiotika, dodávali jste je? A jaké? Odstupem času, krmili byste opět babylove a nebo byste volili jiné UM? Díky za odpověď.

ahoj, ja mam dceru od porodnice na UM. Ovsem prvnich 10m cca byla na Hipp Combiotic, po kterem mela prvniho pul roku dost brutalni zazivaci potize, ale jakakoliv zmena UM vedla jeste ke zhorseni. Takze jsme radsi nemenili.
Nekdy na 10m jsem presla na babylove. Jednak kvuli cene a jednak proto, ze jsem vsude cetla chvalu na babylove. V te dobe Babylove obsahoval jak prebiotika tak probiotika. Nevim, proc to zmenili.

Celkove mi prijde, ze zmenili recepturu. Uz to neni, co to byvalo. Podruhe do babylove uz nejdu. Mam ted 3m stare miminko, zatim je na HIPPu, po kterem nema potize (jak je kazde dite jine, ze?) a za 2-3m hodlam zkudit Kendamilk. V zaloze mam jeste kozi mleko od „nase mleko“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
29.3.20 21:38

@Vesničanka1 žádný sunt to není, klid. Dcera mela taky špunt… Zkus tyto probiotika. Holka měla i krev ve stolici, špunt, hlen… Po 2 dnech ohromný zlepšení. Teď po 3 týdnech je už nedávám, a stolice krásná, naprosto v pohodě. Je teda nutnost je dávat opravdu pravidelně, a nečeká zlepšení ihned… Probiotika sr musí brát delší dobu, mikroorganismy se musí zabydlet.

• Citovat
  • Upravit
21593
30.3.20 00:03
@Vesničanka1 píše:
@warita takže myslíš že teď už je babylove „šunt“?

Tezko rict. Nejsem laborator, nedokazu tomu udelat rozbor. Nicmene, recepturu v kazdem pripade zmenili, to je vec jista a moje pediatra mi naprosto nezavisle rikala, ze zrovna babylove a kendamil nedoporucuje. Na otazku proc mi rekla, ze tyto mleka detem chutnaji, nicmene nejsou tak ocistene (tim myslela to, ze jsou ponechane vice v puvodnim stavu a nemaji tolik pridanych latek, ktere miminko potrebuje). A ze je nezavrhuje kompletne, ale nedoporucuje je do 6m. Pak kdyz uz mimco papa i prikrmy a pije treba uz jenom 2× denne mleko, tak uz to je skoro jedno, ale ze do toho 6m by melo pit neco kvalitniho, coz je napr Nutrilon, nebo ten HIPP, co davame my.

Takze jednim dechem nam Babylove a Kendamil nedoporucila, ale zaroven ho vlastne doporucila tim, ze o tech znackach mluvila. Ja se s ni na to tema bavila proto, ze mi Filipek naraz prestal pit. On pil uz na 3 tydnech neskutecnych 130ml a naraz byl problem do nej dostat 100, nekdy si vzal jenom 60. Tak mi to delalo starosti a mluvila jsem o tom s pediatrou… no tohle bylo to, co mi rekla. Nicmene, sama mi navrhla, ze kdyby se to melo dal zhorsovat s tim prijmem, tak muzeme vyzkouset prave babylove nebo Kendamil, protoze sec nejsou tak kvalitni ty mleka a ona je vlastne nedoporucuje, detem chutnaji mnohem vic, nez Nutrilon a spol.

A ja se teda nedivim, protoze HIPP smrdi. Ja si uz zvykla na tu vuni, ale jako mleko teda nevoni ani omylem. Kendamil ma mit udajne krasnou mlecnou vuni a je z plnotucneho mleka, takze neobsahuje palmove oleje a podobne veci, ktere nemaji co v mleku pohledavat. Detem chutna.

Ja nevim, zda si tu psala, proc vlastne chces mleko zmenit? Chces usetrit nebo proc zrovna babylove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.3.20 00:09

@Vesničanka1 zkuste teda jeste chvilku na tom babylovu vydrzet, ono to chvilku trva, nez si to sedne. Muzes mu pomahat s rektalni rourkou. Ja rourkovala dceru do 6m pri kazdem prebalovani, jinak se nevykakala vubec. Michane vajicka od ni vubec neznam. Znam jenom zatvrdlou plastelinu.

Udajne po Kendamilu je spis ridci stolice. Nase mleko (kozi) je taky velmi dobre snasene. Pokud ti ale Babylove relativne dobre funguje, tak to doho moc nerypej. Reakce na zmenu dokazou byt velmi bourlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí