Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Nevim ja si vzdy spise myslela ze 1 je silnejsi, vice zasyti nez pokracovaci. Byva v 1 vice tuku, min cukru. Ale mozna si to myslim zle.
Blbost, jak bylo zmíněno, dvojka už není tolik sytící ( předpokládají se příkrmy) takže by sis nepomohla. Zkus jiné Um - např Sunar má být hutnější nebo kaši
@Mollify83 Díky. Zkusím tedy. Premyslela jsem o změně mleka. Na to mi MUDr řekl, ze je to vše nutrične stejný. Ale je to na mne. Ať zkouším. Mala kajdi jednou za dva dny, trápí prdy a ji po 2,5 hodkach i s prikrmy. Má i vyrazku.. prý ať zkusím i HA🤷🏼♀️
Jako fakt nevím čím ji pomoct.
@Zakelyna píše:
@Mollify83 Díky. Zkusím tedy. Premyslela jsem o změně mleka. Na to mi MUDr řekl, ze je to vše nutrične stejný. Ale je to na mne. Ať zkouším. Mala kajdi jednou za dva dny, trápí prdy a ji po 2,5 hodkach i s prikrmy. Má i vyrazku.. prý ať zkusím i HA🤷🏼♀️
Jako fakt nevím čím ji pomoct.
Měli jsme ten samý problém. Vyrážka, bolení. HA jsem nikdy nedávala, nejprve jsem zkusila probiotika Swiss. Trochu se to zlepšilo. Poté jsem na doporučení vyzkoušela um Naše mléko (kozí um) a syn najednou spokojený, dokonce i vyrážka skoro pryč. Celou noc spinká cca od šestého měsíce. Některé děti se prostě v noci budí a nemusí to být jen hlady ![]()