Novorozenec a krmení

Anonymní
5.1.19 21:01

Novorozence a Krmení

Dobrý den maminky máme doma týdenního chlapaka. Jí nám jak se mu zachce ( 30ml, 40ml,50ml,10ml atd…) proste asi jak má Hladík trvá nám to trosku déle tak mu dáme třeba v “6:00 -30ml a po 15 min dalších 15ml…: jde nám o to zda ho máme budit na nic když krásně spinka? Nebo nechat až si řekne nebo? Zase taky budit se mi ho pořad nechce. Děkuji za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
495
5.1.19 21:04

Ja mám syna skoro 6 měsíců a nikdy jsem ho nebudila, kojim a spí mi celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.19 21:06

My pravě krmime přikrm kojení nám nejdu ale snažíme se . Ale pokud mi dáme třeba placnu ve 1 hodinku ráno třeba 40ml ? Zda to bude stačit když nám krásně spinka . Jinak děkuji za příspěvek :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3145
5.1.19 21:07

Tak záleží na váze, na přírůstcích. Dávky ma poměrně malé, já bych ho tak po 5h vzbudila. Až zesílí a bude si brát víc na dávku, tak bych pak už nebudila, ale i to, že pije pomalu a nezvládne vypít ani tu malou dávku naráz může značit, že je slabý a dlouhá pauza v krmení by ho mohla vyčerpat ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
5.1.19 21:19

Novorozence bych budila. Neříkám po 3 hodinách. Ale v noci nejdéle po 5ti. Musí nabrat silu a roztahnout si žaludek. Tot moje zkušenost s dvěma dětma co sotva pily, ale spaly jak špalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
5.1.19 21:32

Tak tydenni mimco bych budila,on muze krasne spinlat protoze nema silu si rict.ja budila po trech hod ale pravda ze byl jeste k tomu nedonoseny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
5.1.19 21:35

A kolik vazi,neji ti nejak malo??muj jedl v tydnu tech 50 co tri hodiny a mel 2,5kg.a budit ho stejne budes muset furt,pac takhle male nimco prospi vetsinu casu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.19 21:56

@Kaci89 pravě 2500 je má .

• Citovat
  • Upravit
1079
6.1.19 08:39

Tak to je taky prdola malickej,je donoseny???jak rikam je ho krmila co 3hod i v noci pac je malicky ale ty si mama,nechala jsem ho celou noc spat az tak ve 2 mesicich,skoro ve trech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Natt00
7.1.19 03:58

Mne taky takhle blbnul. Porad spinkal a jedl po malych davkach, takze ti nezbyva nic jineho nez budit a kojit a kojit. Krmila jsem ho v noci treba i po hodine a pul. Musis vydrzet. Za chvili se to zlepsi :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová