Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ja mám syna skoro 6 měsíců a nikdy jsem ho nebudila, kojim a spí mi celou noc.
My pravě krmime přikrm kojení nám nejdu ale snažíme se . Ale pokud mi dáme třeba placnu ve 1 hodinku ráno třeba 40ml ? Zda to bude stačit když nám krásně spinka . Jinak děkuji za příspěvek ![]()
Tak záleží na váze, na přírůstcích. Dávky ma poměrně malé, já bych ho tak po 5h vzbudila. Až zesílí a bude si brát víc na dávku, tak bych pak už nebudila, ale i to, že pije pomalu a nezvládne vypít ani tu malou dávku naráz může značit, že je slabý a dlouhá pauza v krmení by ho mohla vyčerpat ještě víc.
Novorozence bych budila. Neříkám po 3 hodinách. Ale v noci nejdéle po 5ti. Musí nabrat silu a roztahnout si žaludek. Tot moje zkušenost s dvěma dětma co sotva pily, ale spaly jak špalky.
Tak tydenni mimco bych budila,on muze krasne spinlat protoze nema silu si rict.ja budila po trech hod ale pravda ze byl jeste k tomu nedonoseny
A kolik vazi,neji ti nejak malo??muj jedl v tydnu tech 50 co tri hodiny a mel 2,5kg.a budit ho stejne budes muset furt,pac takhle male nimco prospi vetsinu casu
Tak to je taky prdola malickej,je donoseny???jak rikam je ho krmila co 3hod i v noci pac je malicky ale ty si mama,nechala jsem ho celou noc spat az tak ve 2 mesicich,skoro ve trech
Mne taky takhle blbnul. Porad spinkal a jedl po malych davkach, takze ti nezbyva nic jineho nez budit a kojit a kojit. Krmila jsem ho v noci treba i po hodine a pul. Musis vydrzet. Za chvili se to zlepsi ![]()
Dobrý den maminky máme doma týdenního chlapaka. Jí nám jak se mu zachce ( 30ml, 40ml,50ml,10ml atd…) proste asi jak má Hladík trvá nám to trosku déle tak mu dáme třeba v “6:00 -30ml a po 15 min dalších 15ml…: jde nám o to zda ho máme budit na nic když krásně spinka? Nebo nechat až si řekne nebo? Zase taky budit se mi ho pořad nechce. Děkuji za rady