Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak můj syňáček (1,5r) začíná mírně odmítat UM. Přemýšlím, že bych zkusila nějaké UM s příchutí. Dáváte je? Není to pro dítě moc sladké? Normálně dávám Sunar, ty mají i banán a vanilku, ale pořád nevím…?
Ahoj,
já malý taky dávám Sunar s příchutěma,protože mi nebrala obyč,a podle mě je to na stejno,není to o nic víc sladší než ten obyč ![]()
Je to hnuj, ale ja pridavala do UM malicko nesquiku bananovyho nebo coko. bananovej mel radsi.
mame nutrilon banan a vanilka, nevim jestli je sladsi asi jo, my na nej presli z HA mleka, ktere byva hořke
My tedy máme Hami, ale přijde mi, že komplet trojková řada je o dost sladší než ta dvojková. Dávám jak obyč, tak banánové a zatím vezme obě ![]()
My jsme měli také chvilkové období, kdy Helča odmítala Sunar, ale řešila jsem to jako IMI - přidáním špetky některé Granko-příchutě. Přišlo mi, že tak můžu líp regulovat, kolik jí toho dám - ono to stačilo spíš jen ovonět, jednou jahodou, pak banánem nebo kakaem, jako by potřebovala nějakou změnu. Asi po dvou měsících to samo přestalo a od té doby pije Sunar (teda, dnes už normální mléko) bez příchutě.
Já jsem malé dávala a dávám normálně i s příchutí(jen ne banánové,u toho jsem se bála aby mi to pila,protože měla období,kdy banány nejedla).Teď je jí 3,5roku a sunar pořád vyžaduje,chutná jí to.Koukala jsem na složení(my už teda máme sunar od 2let) a jahodový se liší od obyč jahodama0,15%,přírodním jahodovým aroma a je tam prášek z červené řepy.Řekla bych,že to sladší možná bude tou řepou,ale asi nic tragickýho.