Placaté bradavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1762
22.7.10 11:54

placaté bradavky

Ahoj, asi to zní divně, ale prostě nemám takový ty velký špunty :mrgreen: Když se narodil syn, měla jsem s kojením dost problémy a nakonec to vzdala, mám velká prsa(6), velké dvorce, ale bradavky prostě placatý a prcek se neměl pořádně za co chytit. Za 2 měsíce se mi má narodit druhé mimi a kojit bych chtěla.Někde jsem četla, že existují nějaká „formovátka“ na bradavky. Nevíte o nich některá něco, nebo jakákoli jiná účinná rada? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.7.10 12:07

Taky jsem měla ten problém, malý se nechtěl přisát, ale vyřešili to kloboučky na kojení, mají je v každé lékárně, kup si je už do porodnice :palec:

• Citovat
  • Upravit
11822
22.7.10 12:09

Osobně zkušenost nemám ale slyšela jsem o formovačích bradavek, našla jsem jedny tředa tady: http://www.medela.cz/…bradavek.php Třeba by pomohly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
22.7.10 12:15

Dají se používat ty formovače a nebo kloboučky a nebo si bradavku nastimulovat odsávačkou, tak dvorec povytáhne a hned se přiloží mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
22.7.10 12:20

Já jsem si koupila tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a fakt to dokáže ty bradavky vytáhnout. Ovšem jak to bude fungovat přímo při kojení, to ještě nevím :lol: . Něco na ten způsob vyrábí i Avent, jmenuje se to Nipplete, ale stojí to o hodně víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
22.7.10 12:24

Ahoj, stačí vystřihnout díru na bradavku v nějaké staré látkové podprdě a nosit už v těhu a ona se ti krásně vytáhne..jsou i ti formovače..anebo je dobré v těhu masírovat.. radím začít už teď tvarovat.. já osobní zkušenost nemám.. prsa mám 2ky a bradavky už jak „šimpanz“ kojím už rok a připadá mi to tak..pořád to trčí :lol: :lol:

doporučuju tu díru v podprdě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 12:29

ÁÁÁÁ, tak takovou radu jsem potřebovala i já! Přesně jsem případ jako ty. Ploché bradavky, 4 prsa, takže.. kombinace :think: :cert: Teď jsem na uplném začátku druhého těhu, a už teď se modlím, abych kojila, protože můj boj při prvním byl šílený, a stejně to nedopadlo a když jsem jela z porodky, tak měl flašku, a doma jsem ostříkávala jak jsem mohla a po týdnu tekla už jenom průhledná voda.. :nevim:

Akorát se chci zeptat… jak dlouho se ty formovače nosi před porodem? Slyšela jsem, že když se to dává brzo na bradavky tak to může vyvolat, porod, co je na tom pravdy,?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.10 12:31

tak mě ani niplete od aventu ani formovače nepomohly, v nemocnici sem mela i kloboučky a kojení sem muselavzdát nešlo to

• Citovat
  • Upravit
9306
22.7.10 12:31
Anonymní píše:
tak mě ani niplete od aventu ani formovače nepomohly, v nemocnici sem mela i kloboučky a kojení sem muselavzdát nešlo to

Kloboučky jsem měla taky a nic, mi to prostě pořád padalo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
22.7.10 12:32

šema: to nevím… ony jak se dráždí bradavky tak to vyplavuje oxytocin,ale myslím, ž tak alespon od 7 měsíce by se mělo začít.. ale stačí se zeptat Mudra..

prvně jsme četla, mám čtyři prsa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.7.10 12:33

Je ajo, ono to je blbě napsaný-pardon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.7.10 12:35

holky já se radila přímo s laktační poradkyní a ta doporučila formovače Medela od 6měs. těhu.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.10 12:36

šemo, já je tuším nosila až od 34 tt..možná dřív už si to nepamatuju, i sem sněmi spala, aby se vyformovaly, ješte je mám i doma, i to niplete, ale jak říkám vubec to nepomohlo, niplete jako tu bradavku i vytáhlo, taky aby ne když je to hadička a stříkačka a na konci takový čudl, ale po pár sekundách to bylo takové jako vždy,

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.10 12:38

možná sem ty formovače měla taky dříve v tom tehu než ve 34 :think: , jo a když je nosíš tak sou ty formovače takové zapocené :lol: , orosené,

• Citovat
  • Upravit
16077
22.7.10 12:39

šema: v pohodě :-)

mě tu díru v podprdě učila na škole porodní asistentka,laktační poradkyně též:) a je to nejlevnější :wink:

já klouboučky koupila po 11měsících kojení, když mě malá ošklivě pokousala a nechtěla přes ně potvurka pít, tak jsem musela kojit i přes bolest..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová